A koja je logika dati pola Juga i dio zapada?nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:52Ne vjerujem da je neko to tako bas trazio mada ima svakakvih bolida u upravi.ferroviere87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:43Pa to neko treba da objasni vašim debilima u upravi, oni su tražili čitav sjever na Grbavici za naš jug na Koševu, zamisli koliko neinteligentan moraš bit da to tražišnokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:33
Citav sjever sam samo naveo kao na propocionalno koliko bi vama pripalo da je nama sjever.
Pricamo o stadionu koji prima 35.000 i o stadionu od 13.000 mjesta i o dva gradska rivala koja imaju recimo podjednako velike grupe navijaca. I vi bi sad kao da svi zazmirimo na te cinjenice i idemo 5-5%, ne budite djeca i ne unistavajte derbi do kraja.
Mi vama da damo 10.000 tje skoro pola zapada i jug, vi bi nama sljedeci derbi opet "izasli u susret" i dali 1.500 ulaznica, ma daaaj ba, niste realni sekunde
Ali isto tako nije nikako realno ovo ato vi trazite. Zguraj ih 1.500 u zdenku a mi cemo na kosevo rahat jer je velik stadion. E kurko, tako ces dobiti na kraju bez gostujucih i tamo i ovamo i eto ti derbija i govana.
Ja opet kazem realno je da mi dobijemo (zbog velicine stadiona, tampon zona itd itd) nekih 2.500 karata za grbavicu, gdje god odredite da to bude.
A vi 5.000 pola juga i dio zapada do juga.
Ovako dobijes prepucavanje gdje niko ne moze dobiti nista dobro.
Evo vas vecina kaze 5-5% kome to odgovara? Debilu nekom da
zašto ne čitav Jug?
Isto tako je bilo prošli derbi, kao evo vam 10% a fazon 2000 karti zapad i to za cvaju.
To je isto kao da mi vas pola smjestimo na SI, a pola na SZ...