FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Imal ljudi sta novo, ove sve neke čaršijske priče o raznim kombinacijama su rekle kazala.
Off topic : evo zašto se govori da AZ Alkmar ima jednu od najboljih fudbalskih škola na svijetu i što se trebalo kopirati u omladinskom pogonu Slobode. Ali naši stručnjaci otjerali su
Meškovića koji je to navodio https://www.--- SPAM ---/mobile/sport/clana ... ad-su-hit/
Meškovića koji je to navodio https://www.--- SPAM ---/mobile/sport/clana ... ad-su-hit/
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sto je najgore, imamo u okruzenju Dinamo, ne treba nam vise. Eto Zagreba prepisat, otici, malo uspostavit kakvu saradnju. Pitas kako radite vi. Pomogli bi ljudi sigurno. Al ne, valja otic do Zagreba.meecko je napisao/la: ↑11 maj 2023, 10:25Off topic : evo zašto se govori da AZ Alkmar ima jednu od najboljih fudbalskih škola na svijetu i što se trebalo kopirati u omladinskom pogonu Slobode. Ali naši stručnjaci otjerali su
Meškovića koji je to navodio https://www.--- SPAM ---/mobile/sport/clanak/do-deklasiranja-juniora-hajduka-dosli-su-testiranjem-mozgova-djecaka-sad-su-hit/
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije sto valja otic do Zagreba, nego sto se u kvalitetan rad ne uklapaju oni.
pa kad su Rizo i sin mu napustili svima je trebalo biti jasno ko su i sta su ovi, ali smo i njih popljuvali
neki su boga mi godinama ovdje na forumu dobro opravdavali sendvič i sok sto su dobivali, na tome im treba cestitati
nego sad vidim onaj finansijski izvjestaj, 1.700.000 hiljada, milion od grada.
kad na to dodas pare od saveza, omladinskog pogona, nesto malo ulaznica i ove sponzore sto su godinama sa Slobodom tipa Pivare,kladionice, kasina(znaci sto ova uprava nema veze s njima), dodjes do toga da bi vise mi na forumu skupili neg sto su oni unijeli u klub.
i kaze ko ce ih zamijeniti, koga dovesti ako ih otjeramo? pa mi cemo vise skupit
pa kad su Rizo i sin mu napustili svima je trebalo biti jasno ko su i sta su ovi, ali smo i njih popljuvali
neki su boga mi godinama ovdje na forumu dobro opravdavali sendvič i sok sto su dobivali, na tome im treba cestitati
kad na to dodas pare od saveza, omladinskog pogona, nesto malo ulaznica i ove sponzore sto su godinama sa Slobodom tipa Pivare,kladionice, kasina(znaci sto ova uprava nema veze s njima), dodjes do toga da bi vise mi na forumu skupili neg sto su oni unijeli u klub.
i kaze ko ce ih zamijeniti, koga dovesti ako ih otjeramo? pa mi cemo vise skupit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
ja govorim godinama, dole struka nije dobrodošla ako nije u sdp-u...meecko je napisao/la: ↑11 maj 2023, 10:25Off topic : evo zašto se govori da AZ Alkmar ima jednu od najboljih fudbalskih škola na svijetu i što se trebalo kopirati u omladinskom pogonu Slobode. Ali naši stručnjaci otjerali su
Meškovića koji je to navodio https://www.--- SPAM ---/mobile/sport/clanak/do-deklasiranja-juniora-hajduka-dosli-su-testiranjem-mozgova-djecaka-sad-su-hit/
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jel to isti onaj Rizah sto je rekao da se Sloboda treba ugledati na Čelik? Zbog dugovanja koja imamo... A ne zna ohrdina matora da Čelik tim ništa nije riješio, već onako samo nesto da lupi i izjavi jer ipak je on Rizah Mešković, jedan od vojnika Slobode... Toliki je vojnik Slobode, da se nije uspio ni zainteresovati prije izjave za to sto je izjavio. Kaze 104 godine postojanja su gubljenje vremena...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:20nije sto valja otic do Zagreba, nego sto se u kvalitetan rad ne uklapaju oni.
Neka njega, neka se on drži onih glupih satirični objava po FB.
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Jel to isti onaj Rizah sto je rekao da se Sloboda treba ugledati na Čelik? Zbog dugovanja koja imamo... A ne zna ohrdina matora da Čelik tim ništa nije riješio, već onako samo nesto da lupi i izjavi jer ipak je on Rizah Mešković, jedan od vojnika Slobode... Toliki je vojnik Slobode, da se nije uspio ni zainteresovati prije izjave za to sto je izjavio. Kaze 104 godine postojanja su gubljenje vremena...
Neka njega, neka se on drži onih glupih satirični objava po FB.
[/quote]
tu jeste lupio dobro, ocito ne prati vise od kad je otisao
mada sam vise mislio na Amira
a i to je indikativno, Meskovic je dosao da napravi posao i pobjegao glavom bez obzira. Ja bih najvise i volio da klub vodi neko ko zna posao, a ne ko ga voli. Ova ljubav nas puno kosta
generalno u svijetu nije bas da ljudi koji navijaju za klub vode klub, to samo kod nas ima. Za koga navijaju Marotta, Monchi, Paratici koji su izmijenjali po 10 klubova
vise bi trebalo da boli kad te popljuju Vugdalic ili Meskovic koje realno puca ona stvar za Slobodom, jer ti oni kazu stvari onakve kakve jesu, bez potrebe za umotavanjem i bez ikakvih emocija. Ali mi to ne shvatamo tako jer je naopako postavljeno
- RollingPaper
- Kontakt:
Problem je što je sve usko vezano za politikom. Ti ne možeš bit član uprave ili imat bilo koju funkciju u klub ako nisi SDP. Kao što su Banovići ovce kad je u pitanju SDA, tako smo i mi ovce SDP-a, pa nek nas šišaju.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:22ja govorim godinama, dole struka nije dobrodošla ako nije u sdp-u...meecko je napisao/la: ↑11 maj 2023, 10:25Off topic : evo zašto se govori da AZ Alkmar ima jednu od najboljih fudbalskih škola na svijetu i što se trebalo kopirati u omladinskom pogonu Slobode. Ali naši stručnjaci otjerali su
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice utakmice, Siroki je definitivno ekipa koja se moze pobijediti. Igraju na malo golova, mahom 1-0, 1-1 sto bi nama trebalo da odgovara.
imaju samo 2 pobjede u zadnjih 10-11 utakmica, sto isto pokazuje da su ranjivi. Od ovih ekipa iz vrha nas su zapale 2 s kojim je najlakse igrati, Zeljo i Siroki tako da definitivno imamo sanse.
problem nam moze praviti sto je Siroki najjaci na povratne lopte na 16m i golove nekako iz drugog plana, a mi smo tu generalno slabi. Bokovi su nam busni, a vezni red i stoperi se previse razdvoje tako da uvijek ostaje prostora na 16m. Tu ce koja god dva zadnja vezna budu igrala morati posebno povesti racuna na Vukoju i Cavara
falit ce nam sigurno i probojnosti jer jedina dva nasa igraca koja su u stanju probiti Sasa i Said ne igraju. Mozda pokusati sa Jasminom Osmicem na krilu, prije ce on napravit nesto da se desi na silu nego Mesic, ili cak i Civic zna odigrati gore visoko, ima tu neku nafaku da se nadje u sansi. kako god jalovi smo bez ove dvojice i treba nam neko ko ce makar na srecu izmislit nesto.
vezni red, Pervan bi godio u kreaciji ali mislim da je previse neodgovoran igrac za ovakav tip utakmice, pobjece mu jednom Vukoja i eto sranja
imaju samo 2 pobjede u zadnjih 10-11 utakmica, sto isto pokazuje da su ranjivi. Od ovih ekipa iz vrha nas su zapale 2 s kojim je najlakse igrati, Zeljo i Siroki tako da definitivno imamo sanse.
problem nam moze praviti sto je Siroki najjaci na povratne lopte na 16m i golove nekako iz drugog plana, a mi smo tu generalno slabi. Bokovi su nam busni, a vezni red i stoperi se previse razdvoje tako da uvijek ostaje prostora na 16m. Tu ce koja god dva zadnja vezna budu igrala morati posebno povesti racuna na Vukoju i Cavara
falit ce nam sigurno i probojnosti jer jedina dva nasa igraca koja su u stanju probiti Sasa i Said ne igraju. Mozda pokusati sa Jasminom Osmicem na krilu, prije ce on napravit nesto da se desi na silu nego Mesic, ili cak i Civic zna odigrati gore visoko, ima tu neku nafaku da se nadje u sansi. kako god jalovi smo bez ove dvojice i treba nam neko ko ce makar na srecu izmislit nesto.
vezni red, Pervan bi godio u kreaciji ali mislim da je previse neodgovoran igrac za ovakav tip utakmice, pobjece mu jednom Vukoja i eto sranja
-
- Kontakt:
Said je u trenažnom procesu, i trebalo bi da može igrati, možda ne svih 90 ali sigurno da će biti na raspolaganju, ako ništa sa klupe.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Po ovoj izjavi od trenera, Said će tek biti spreman protiv Želje tako da se ne bih složio sa tobom simon ali vrijeme je pred nama pa ćemo vidjeti
-
- Kontakt:
Potvrdio je ovo da je u trenažnom procesu, ali to izgleda ne znači da može igrati, što pokazuje da nisam stručnjak za ove oporavke od povreda

Ja sam išao na to da ako trenira, da će i igrati

- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Denković opet.
Hebem ti retardiranu upravu.
Hebem ti retardiranu upravu.
Ma kakvi nasi... Prije se na glavu bacali bukvalno. Sad ne daj Boze pokvarit frizuricu. Mada opet vjerujem u ostanak jbg 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam vise ni sta da mislim. Jedino zbog cega mislim da necemo ispast je @simon. Znamo da nikad nije dao netacne informacije

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.