Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Steta ..sa desetkovanim sastavom smo morali rjesiti ovo nakon 3:1. Wallace katastrofa ..morao je rjesiti na 3:2 utakmicu.
Ovi sto su pisali o pustanju nakon 3:1 bi trebali sad pojest sva goovnaa koja su izasrali tu.
Sanse za Evropu kroz prvenstvo skoro pa izgubljene. Ostaje da poginemo u srijedu u finalu .
Ovi sto su pisali o pustanju nakon 3:1 bi trebali sad pojest sva goovnaa koja su izasrali tu.
Sanse za Evropu kroz prvenstvo skoro pa izgubljene. Ostaje da poginemo u srijedu u finalu .
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
NK Vrapcici
Jel ovo Horde Zla opet bojkotuju ili su ipak dosli ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Poginut ćete, bez brige. Dekapitiraj ih Nemanja!mostar_mo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 19:56Steta ..sa desetkovanim sastavom smo morali rjesiti ovo nakon 3:1. Wallace katastrofa ..morao je rjesiti na 3:2 utakmicu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sto nema hordi na tribinama
Strašno loš zvuk na areni 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Igraj Zeljo, igraj i pobijedi.
Kakav WRC **** te hljeb i stream!
Kakav WRC **** te hljeb i stream!
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 maj 2023, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije uredu ovaj bojkot Hordi...
Shvatam da treba iskazat nezadovoljstvo al ne na ovaj nacin..
Bolje da su se skupili ( a oni to mogu ) i proteste napravili pred prostorijama kluba nego ovo...
Svojim bojkotom nece nista previse postici , koliko vec bojkotuju i sta su postigli tu su i Ajla i Mirza i svi i dalje ...
Shvatam da treba iskazat nezadovoljstvo al ne na ovaj nacin..
Bolje da su se skupili ( a oni to mogu ) i proteste napravili pred prostorijama kluba nego ovo...
Svojim bojkotom nece nista previse postici , koliko vec bojkotuju i sta su postigli tu su i Ajla i Mirza i svi i dalje ...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
A odakle Hordama pravo da se oni petljaju u kadrovske stvari? Sto su tako glupi? 

Budemo vidjeli. Bolji jeste al ne pobjedjuju u svakoj utakmici bolji.Rigoletto je napisao/la: ↑12 maj 2023, 19:59Poginut ćete, bez brige. Dekapitiraj ih Nemanja!mostar_mo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 19:56Steta ..sa desetkovanim sastavom smo morali rjesiti ovo nakon 3:1. Wallace katastrofa ..morao je rjesiti na 3:2 utakmicu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
.
Zadnja izmjena: Bolivia, dana/u 12 maj 2023, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ponizavanje bojkotasa!!! 
Manijaci dominiraju.
Peljto i pomocnici se opet brukaju
Pa mogao si bilo šta drugo napisati osim dekapitiraj(popishaj ih,razvali ih,naguzi ih)..a Nemanja i svi nemanjići su to i naučili i to bi najviše i voljeli..užasan si..Rigoletto je napisao/la: ↑12 maj 2023, 19:59Poginut ćete, bez brige. Dekapitiraj ih Nemanja!mostar_mo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 19:56Steta ..sa desetkovanim sastavom smo morali rjesiti ovo nakon 3:1. Wallace katastrofa ..morao je rjesiti na 3:2 utakmicu.