Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 28 feb 2011, 16:46

Davno ja rekoh da ce on biti odlican igrac pravi Colchonero 8-) ,Koke buduca zvijezda Spanije na ljeto navodno bi trebali dovesti za 20 mil eura Lamelu iz Rivera ,za njega sa interesuje i Milan. Benfica zeli otkupiti Salvia za 15 mil eura ,nadam se da do toga nece doci .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 mar 2011, 19:06

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 22:13

Isusatiboga koji golazo Reyesa :o

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 mar 2011, 11:54

[youtube][/youtube]
ne zna se koji je gol ljepsi,ipak ovaj prvi se nekako izdvaja :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 mar 2011, 19:14

[youtube][/youtube]
Stvarno imaju najbolje naviajce, bar u Spaniji, stadion im je poput onih argentinskih, bas se mogu cut "hicadosi". Usput, imaju prijelijepu himnu :P

EDIT: Urugvaj se vratio

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 mar 2011, 19:18

Da bar mi imamo ovakve navijace :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 06 mar 2011, 19:27

Meni su i navijači Seville, Biris Norte (najstarija navijačka skupina u ESP) jako dobri.

[youtube][/youtube]

Dobra im je himna. :P
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 08 mar 2011, 14:54

Preminuo najbolji strijelac Atletico Madrida

Španjolski napadač Adrian Escudero, najbolji strijelac u povijesti nogometnog kluba Atletico Madrid, preminuo je u ponedjeljak u 84. godini života...

Boje Atletica Escudero je branio tijekom cijele igračke karijere, između 1945. i 1958. godine. Ukupno je postigao 170 golova u svim natjecanjima, od čega 150 u španjolskom prvenstvu. U dresu španjolske reprezentacije Escudero je skupio tri nastupa i pritom zabio jedan gol.

Nogometaši Atletica odat će počast legendi kluba 12. ožujka na gostovanju kod Almerije u 28. kolu Primere noseći crni fluor oko ramena, a prigodna će komemoracija biti održana uoči 29. kola 20. ovog mjeseca kada Atletico na Vicente Calderonu dočekuje gradskog rivala Real.

R.I.P. Adrian Escudero.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 mar 2011, 18:26

R.I.P. Adrian Escudero jedna od najvecih legendi Atletica .

Navodno se interesujemo za Artura Vidala iz Leverkuzena 8-)

Sljedeca tekma protiv Almerie ,tu ocekujem 3 boda stim da se Aguero treba cuvati kartona ukoliko dobije zuti nece igrati protiv Madrida .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 mar 2011, 13:40

Portillo je napisao/la:slika
Opcinjen sam ovim malim, kako samo igra... sa 18. godina nositelj Atleticove igre, sta ce bit sa 24,5...

Samo da ne bude ode decko da se ne vrati :?:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 mar 2011, 23:01

Evo jednog dobrog teksta, nasao sam ga na jednom Atleticovom blogu, lik smatra da Reyes treba biti pozvanu repku. Definitivno se slazem, traje vec dvije godine na vrhunskoj razini a sigurno je bolji od pola rezervi koje sjede na klupi.
No me gusta mucho este tipo de artículos pidiendo que un jugador de mi equipo sea convocado con la selección española, pero en este caso, por justicia, debo hacerlo. José Antonio Reyes merece ir convocado entre los 22 futbolistas que suele citar Vicente del Bosque, seleccionador nacional.

Yo he sido muy crítico con Reyes y me cae muy mal, pero reconozco que lleva más de un año rindiendo a gran nivel. Ahora mismo merece jugar con España, no digo como titular, mas sí estar en el banquillo. No entiendo los motivos para que no le convoquen; creo que hay motivos extradeportivos. Por lo que sea, Del Bosque maneja informes negativos sobre Reyes. O igual simplemente no le gusta, no estoy totalmente seguro.

¿ Cuál es vuestra opinión? Me gusta saber que opináis para constrastar mis ideas.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

I samo da napomenem da je momku potpuno svejedno kojom nogom igra, znaci moze i lijevom i desnom, malo je vise lijevak, ali malte ne svejdno mu je.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 mar 2011, 11:54

Portillo je napisao/la:Evo jednog dobrog teksta, nasao sam ga na jednom Atleticovom blogu, lik smatra da Reyes treba biti pozvanu repku. Definitivno se slazem, traje vec dvije godine na vrhunskoj razini a sigurno je bolji od pola rezervi koje sjede na klupi.
No me gusta mucho este tipo de artículos pidiendo que un jugador de mi equipo sea convocado con la selección española, pero en este caso, por justicia, debo hacerlo. José Antonio Reyes merece ir convocado entre los 22 futbolistas que suele citar Vicente del Bosque, seleccionador nacional.

Yo he sido muy crítico con Reyes y me cae muy mal, pero reconozco que lleva más de un año rindiendo a gran nivel. Ahora mismo merece jugar con España, no digo como titular, mas sí estar en el banquillo. No entiendo los motivos para que no le convoquen; creo que hay motivos extradeportivos. Por lo que sea, Del Bosque maneja informes negativos sobre Reyes. O igual simplemente no le gusta, no estoy totalmente seguro.

¿ Cuál es vuestra opinión? Me gusta saber que opináis para constrastar mis ideas.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

I samo da napomenem da je momku potpuno svejedno kojom nogom igra, znaci moze i lijevom i desnom, malo je vise lijevak, ali malte ne svejdno mu je.
Al iskren Bgti mjesto koga bi ti njega pozvao ???

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 mar 2011, 14:02

Torres: "No quiero que el
Kun se vaya al Real Madrid"

Reyes je odavno zasluzio da se vrati u repku ,za mene daleko najbitniji igrac Atletica .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 mar 2011, 18:56

Andres je napisao/la: Al iskren Bgti mjesto koga bi ti njega pozvao ???
Pa recimo umjesto Isusa Navasa, Pabla, Monreala, Cazorle pa cak i Pedra i ostalih "povremenih" reprezentativaca. Da je ostao u Realu nebi ni gubio mjesto u repki, al eto.
juznjak> je napisao/la:Torres: "No quiero que el
Kun se vaya al Real Madrid"
To je samo pitanje vremena 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 mar 2011, 19:23

Upalio maksuz stream, radi Koketa 8-)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 mar 2011, 10:29

Aquero velemajstor :D ,vidi se da Maradona ima smisla probrat zeta -fudbalera :) ,niste pobjedili ,nema veze i0nako bi tesko uganjali poziciju za lige prvaka ,ali ova pozicja u Euro ligi bi makar trebala biti osigurana :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 mar 2011, 20:06

Ocekujem da nakon 100 godina konacno pobjedimo Real :roll: 8-) United opet zeli De Geu .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 mar 2011, 20:23

juznjak> je napisao/la:Ocekujem da nakon 100 godina konacno pobjedimo Real :roll: 8-)
:lol:

Nebitno... u svakom slucaju ocekujem predobru tekmu sa nabrijanom atmosferom.

btw.
slika
Ima jedno 10 godina da smjenjujete "Gilese y Cerezose", ali vam to ne polazi za rukom :D Najjace kad s Cerezo pere nekakvim anti-madrid izjavama a svako zna da je u dusi Madridista :D

EDIT: Kun srusio Torresa po broju golova u Atleticu.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 mar 2011, 00:10

Atletico Madrid - Real Madrid - najveci gradski derbi u Spaniji, EL DERBI, po ko zna koji put pripada Realu. Ako vas sad ne unistimo 0:5, necemo nikad.

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 18 mar 2011, 16:39

gdje si juznjace atletikovce :mrgreen:
morao sam malim slovima, da je rijec o Athleticu, onda bi velikim :mrgreen: :lol:
>Vamos Sevilla<

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []