FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Davno je ovo naše Sarajevo izgubilo pobjednički mentalitet. Ovo je nevjerovatno, da dva puta u istoj sezoni, prosipaš 2:0 u zadnjoj minuti.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo je kad ti se vlastiti ciganluk obije o glavu. Maleni nam nabili komplekse do neba, nek prica ko sta hoce.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne mogu da vjerujem
Nemam komentara kojim se može opisati nesposobnost i luzerluk ovih naših igrača i raspale odbrane na čelu sa zeničkim klošarom
Fuj, fuj, fuj
Sad ćemo i Evropu sjebat
Ziljkiću ubi se je.bem te usta sandžačka, kući je ponesi majstore!
Nemam komentara kojim se može opisati nesposobnost i luzerluk ovih naših igrača i raspale odbrane na čelu sa zeničkim klošarom
Fuj, fuj, fuj
Sad ćemo i Evropu sjebat
Ziljkiću ubi se je.bem te usta sandžačka, kući je ponesi majstore!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
...
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 13 maj 2023, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Al izmjene su vrh bile...
Čirjak na krilo, Džafić na krilo, Mustafić ne zna niko gdje...
Pa je.bo majku kakvi luzeri fuuuj
- f0rest1946
- Kontakt:
Luzeri
...
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Nadati se da ćemo dobiti IgmanaSarajevoForza je napisao/la: ↑12 maj 2023, 21:59Sreća neočekivano uzesmo zrinjskog pa nas pobjeda protiv osiguranog Igmana vodi u Evropu.
-
- Kontakt:
Ono **** od cirkusanta i kapitena momentalno na kraju sezone pustiti hebo ti sve svoje seljacko.
Seljacino
Znao sam da necemo izdrzati,znao sam
I peljti malom karenjaku se sjetim familije,kod prvog gola nidje veze faul svira.
Strasno losa zavrsnica,izmjene i klupa uzas
Seljacino
I peljti malom karenjaku se sjetim familije,kod prvog gola nidje veze faul svira.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Cirjak sto je odigro malo uspio je bit najgori na terenu. Ko ga stavi na 10ku lajla.
3. smo na kraju.
3. smo na kraju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Strašno vodiš 2:0 ljudi bez šanse i izjednače ti u posljednji 15 minuta. Nevjerovatno ponašanje na kraju utakmice ubacivanje lopte seljački fazoni, a izmjene su bile kriminalne. Osjecaj kao da smo izgubili fujjj
Gasi fudbal gasi sve,dva puta imas 2:0 protiv ekipe koja u igru ubacuje sportskog direktora i dva puta primaš gol u zadnjoj sekundi.
Jadno,prejadno da ti se takva ekipa vrati dva puta sa 2:0,komedija,hej sportskog direktora ljudi ubacuju u igru,koliko je tuzno toliko je smjesno
Luzerski mentalitet kako drugacije objasniti ,a sto je najgore ovo je nova ekipa u odnosu na prvi dio sezone i opet isto
Jadno,prejadno da ti se takva ekipa vrati dva puta sa 2:0,komedija,hej sportskog direktora ljudi ubacuju u igru,koliko je tuzno toliko je smjesno

Luzerski mentalitet kako drugacije objasniti ,a sto je najgore ovo je nova ekipa u odnosu na prvi dio sezone i opet isto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na kraju ostajemo bez europe i odlaze nam varesanovici
Ramiću i Dizdareviću sutra dati ispisnice.
Neces spomenut sta se Balti tolerisalo?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:00Ono **** od cirkusanta i kapitena momentalno na kraju sezone pustiti hebo ti sve svoje seljacko.
Seljacino
Kakva rupetina je ovaj Serbecic, mogao bi biti Aylino međunozje!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ovi igraju na duge lopte on ubacuje mustafica, cirjaka i dzafica... ni jedan nema skokbavarian_bk je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:00Al izmjene su vrh bile...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Atlanta, benko21, bhfanatic14, bosnas_, CentarsutNaClanak921, Dave, Direktorcic, hajroooooo, Hordas1990, Kaunas, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, propoklopac, Proximic, Rule_hz, sekac, skoJaa, Tarapi, TETRAPAK, Turo, zagorski i 301 gost.