Mmmm... pojeo bi joj **** ko sarmu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da sam pitar ja, ne bih im'o sna..
Pocrkat ce od muke.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nije uspjela bordo kuya izdrzati, pokusavala je na sve nacine , ali je isprskana u 96oj
Ovaj joker i miljacka znaju prozivat sisayu mi yaya, mogli ste bar na derbi otici .. sta reci za onog sto ga ni mati ne voli @nazorUso? Jel ti uso u 96oj ?
pjenii kuyo pjeniiii 

Ovaj joker i miljacka znaju prozivat sisayu mi yaya, mogli ste bar na derbi otici .. sta reci za onog sto ga ni mati ne voli @nazorUso? Jel ti uso u 96oj ?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Još se mali unosi u facu našim igračima tamo kod aut linije i cinično se smije jer ne da loptu. To je debelo, debelo ispod nivoa FK Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ti si drug dingospo, vazda si i bio. Onaj jedan preostali promil normalne raje i navijaca sto su ostali u ovoj zemlji--da svaki klub u PLBiH ima jedno 10-ak Schlagera, nas fudbal bi bio duplo bolji. Vidio sam i sta pises na temi Borca, ali da ne ulazim u to, nije ni vrijeme ni mjesto. U svakom slucaju, tebi svaka cast, i ako kad naletis u Sarajevo imas vopi od mene.Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:15Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terene,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!

1921
pitarske suze

- svrakino1921
- Kontakt:
Peljtoooo
Kako je majbolji sudce
Kako je majbolji sudce
-
- Kontakt:
Standardno,raduju se kad odigraju nerijeseno,to je njima najveci domet u sezoni i najveci uspjeh.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije malo bod protiv nas uzeti sad ide dernek do kasno u noc
Bod u 96. minuti!FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:23Nije malo bod protiv nas uzeti sad ide dernek do kasno u noc
Kao pobjeda u derbiju.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 maj 2023, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Patetiko emocionaleee!!!Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:15Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terenu,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio,da psuju mrtve...a na temi sarajevo,svaki dan......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Imal ko snimak onog ciganluka i hodanja preko terena 

Btw. Niko ne govori kako su Manijaci izdominrali na Kosevu! Moj naklon.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
S obzirom da trofeja niste vidili godinama ne cudi me, slavite kone golem si zeljoTekashi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:24Bod u 96. minuti!FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:23Nije malo bod protiv nas uzeti sad ide dernek do kasno u noc
Kao pobjeda u derbiju.

OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:21![]()
Sljedece kolo:
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljo
Leotar - Siroki
Znaci
Navijamo sada za Sarajevo i Slobodu

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bolji Repuh nego Varesanovic.
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje, samith, WeekendOffender i 20 gostiju.