FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRAMOTA!!!
Zar neko može biti glup, poput ovog Ramića
Da, samo što će cigani imati bolju gol razliku.feniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Ako budemo imali isto bodova na kraju je l se gleda gol razlika ?
...
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Nemam ja zivaca za ovo, jbg ista stvar nam se dvaput desava. Strucni stab nije prepoznao da treba mjenjat, osvjeziti bekove. Grlo sam podero na istoku, bilo je raje, fino vrijeme. Nadam se da ce nauciti lekciju. Jbg jos je sve u nasim nogama
-
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko glupi poteza posljednji 15 minuta.
Pogresne izmjene, izlezavanje, seljakluk stvarno su ispali debili citava ekipa.
Pogresne izmjene, izlezavanje, seljakluk stvarno su ispali debili citava ekipa.
-
- Kontakt:
Sta?Zoze19 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:02Neces spomenut sta se Balti tolerisalo?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:00Ono **** od cirkusanta i kapitena momentalno na kraju sezone pustiti hebo ti sve svoje seljacko.
Seljacino
Znao sam da necemo izdrzati,znao sam
I peljti malom karenjaku se sjetim familije,kod prvog gola nidje veze faul svira.
Strasno losa zavrsnica,izmjene i klupa uzas
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Kao i Tariku Ramiću
Ma nema nama pomoći, sad nam raspala Sloboda kroji sudbinu![]()
Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.
Ako takvu ekipu ne pobijedimo nismo ni za Evrope.
Još je sve u našim rukama ,i ne kontam.sto bi nam Sloboda krojila sudbinu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 maj 2023, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bar ce Ayla i Mirza otici
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Na klupi forumas, koji pjeva tiki tiki tamba.
U igri Ara ledzero koji je za psihijatrije po ponasanji, sportski direktor sa 12 kg viska, Dzenis sa podbratkom od pola kile, Krpic koji nije zabio 2 godine, Jasarevic koji je bivsi baustelac iz Svedske...
I ne dobijes ovakvu ekipu. Bravo Mirza, izmjene na nivou. Uveo tri igraca, niti jedan na svoju poziciju. Bravo smradu. Veliko bravo i za naseg pjesnika kapitena. Jedva cekamo novo stivo o treneru. Bravo momci.
U igri Ara ledzero koji je za psihijatrije po ponasanji, sportski direktor sa 12 kg viska, Dzenis sa podbratkom od pola kile, Krpic koji nije zabio 2 godine, Jasarevic koji je bivsi baustelac iz Svedske...
I ne dobijes ovakvu ekipu. Bravo Mirza, izmjene na nivou. Uveo tri igraca, niti jedan na svoju poziciju. Bravo smradu. Veliko bravo i za naseg pjesnika kapitena. Jedva cekamo novo stivo o treneru. Bravo momci.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E cirkusa
- feniksptica
- Kontakt:
Nevjerovatno zvuci al izlazak Dala nas je poremetio i oslabio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa i danas je bila prica ako ne dobijemo mrtvog zeljkana nismo za evropeamypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:19Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Kao i Tariku Ramiću
Pe evo ne dobismo
Nama nije garancija ni stupcanicu da cemo 100% dobit
Buraz mi Veleža nismo pobijedili 10 utakmica zaredom, da izađu sa pionirima opet će nas dobit.amypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:19Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Kao i Tariku Ramiću
Nisam optimista uopšte, jedina sreća je što Igman korača ka opstanku pa ćemo možda to zadnje kolo imati lakša 3 boda...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa i da ne uzmu kup, a nas pobjede u Vrapčićima, opet cemo završiti ispred njih ako pobjedimo Igman zadnje kolo.Bilo bi zgodno i da Široki ne pobjedi Slobodu i ponedjeljak i tako se sasjeku sve iluzije da oni mogu završiti ispred nas. Nama je Igman najvažniji mec u sezoni.
-
- Kontakt:
Sloboda igra na Tušnju s Široki B i Zeljeznicaramypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:19Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Kao i Tariku Ramiću
Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Lecler i 52 gosta.