Napoleon1921 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:25Imal ko snimak onog ciganluka i hodanja preko terena![]()

To ke bilo zadrzavanje buducnosti
Napoleon1921 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:25Imal ko snimak onog ciganluka i hodanja preko terena![]()
Apsolutno si sve u pravu, ali svaku napisanu riječ.Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:15Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terenu,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio,da psuju mrtve...a na temi sarajevo,svaki dan......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!
Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:05Nek digne dva prsta tko navija za Zrinjski u finalu?
![]()
![]()
Sarajevo grad je za nas![]()
Gori za europu![]()
Svim srcem cu biti uz vas protiv Listice i 1291/17045Sky9 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:26Sljedece kolo:
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljo
Leotar - Siroki
Znaci
Navijamo sada za Sarajevo i Slobodu![]()
hvala ,drugar..isto vazi i ako tebe put nanese u Bl...samo posalji pp ,i pijemo kafu,pivo..sta godAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:21Ti si drug dingospo, vazda si i bio. Onaj jedan preostali promil normalne raje i navijaca sto su ostali u ovoj zemlji--da svaki klub u PLBiH ima jedno 10-ak Schlagera, nas fudbal bi bio duplo bolji. Vidio sam i sta pises na temi Borca, ali da ne ulazim u to, nije ni vrijeme ni mjesto. U svakom slucaju, tebi svaka cast, i ako kad naletis u Sarajevo imas vopi od mene.Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:15Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terene,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!![]()
S obzirom na ovaj ciganluk koji smo vidjeli zadnjih 10 min mene bi bilo stid prijavit se na forum narednih 7 dana makarFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:26S obzirom da trofeja niste vidili godinama ne cudi me, slavite kone golem si zeljoTekashi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:24Bod u 96. minuti!FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:23Nije malo bod protiv nas uzeti sad ide dernek do kasno u noc
Kao pobjeda u derbiju.![]()
Haj majketi ne glumi neku facu. Ufurali se kao da ste Real Madrid i da neko jedva moze da vam uzme bod a vi ste se od prve minute valjali, ubacivali lopte, izazivali i oprosteno vam je skoro svaki faul. Imate duplo vise prekrsaja od nas a Balta sam je napravio onoliko prekrsaja kao nasa citava ekipa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:23Standardno,raduju se kad odigraju nerijeseno,to je njima najveci domet u sezoni i najveci uspjeh.
Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:15Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terenu,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio,da psuju mrtve...a na temi sarajevo,svaki dan......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!
Sram ih bilo
Idi slavi bod svega ti, kakve si sve gluposti veceras izvalio prevaziš’o si samog sebe.
Ono ti i jeste slika i prilika današnjih balavaca, iz usta mu šiša iz Argelinija viri. Guzice oprat ne zna a našlo se kur.čit i psovat profesionalnim igračima... i u takve majmune ti nešto ulažeš i gradiš budućnost kluba, gluho i ćoravo bilo.
A All-time tabela???OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:28Svim srcem cu biti uz vas protiv Listice i 1291/17045
![]()
Sto bi to mene trebalo bit stid pa ja sam im i psovao jer to rade. Nisu ni ovaj bod zasluzili pic.keestufi98 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:29S obzirom na ovaj ciganluk koji smo vidjeli zadnjih 10 min mene bi bilo stid prijavit se na forum narednih 7 dana makarFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:26S obzirom da trofeja niste vidili godinama ne cudi me, slavite kone golem si zeljo![]()
sulejman krpic ubica divova
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 33 gosta.