U glavi sam mislio na Jašarevića, makar se to desilo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
- LegendaIvica
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Oj i dalje nisam dobar..ocm tresem se..
Manijaci 1987 !!!
Manijaci 1987 !!!
Ja krenuo u trecu, i gledam u autu na parkingu tekmu kad su zabili go iscupo sam mijenjac zamalo
Sve je ovo ljepo ali prvo Posusije pa onda Sloboda, jos da nas sreca pogleda.
Laku noc.
Laku noc.
Mjau !
- kolezeljovac
- Kontakt:
U srijedu Zrinjski uzme kup, mi dobijemo Posušje na Grbavici i 99% smo u konferencijskoj ligi 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Volim te Zeljo
Koji su ono cigani mamu im yebem.
Uhavizat odbranu i bir ce to dobro
Koji su ono cigani mamu im yebem.
Uhavizat odbranu i bir ce to dobro
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hodžić danas konačno ličio na igrača iz prve polusezone. Nekih 50% njegovih mogućnosti. Vrančića budalom napravio par puta.
Ja ću do kraja samo isto ponavljati. Od golmana do beka i štopera, sve ali sve promjeniti. 5.igrača novih. Ovo je strašno kakav je ovo nekvalitet. Nikad goru odbranu u 102.godišnjoj historiji nismo imali.
Para koliko zinu dati Santosu, Amoahu, Hodžiću i Štiliću, ovo ostalo jovo nanovo.
Ja ću do kraja samo isto ponavljati. Od golmana do beka i štopera, sve ali sve promjeniti. 5.igrača novih. Ovo je strašno kakav je ovo nekvalitet. Nikad goru odbranu u 102.godišnjoj historiji nismo imali.
Para koliko zinu dati Santosu, Amoahu, Hodžiću i Štiliću, ovo ostalo jovo nanovo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Krpića ostaviti do penzije
Generalno pristup nije bio loš, u prvih 10 minuta oni napadali, ostalo se igralo na njihovoj polovici, baš nisam imao osjećaj one strepnje pred našim golom.
Sredina jako dobro stajala. Yebiga desi se ona greška Amoahu, oni brzo kazne i pokažu nam nekvalitet odbrane. Mada volio sam više da neko drugi da onaj gol nego Mirzin mali, užasno me nervira. Helem nejse, u prvom Drljo imao dobrih prodora, šteta što se do samog kraja nismo znali postaviti u napadu, a i oni su se dobro branili. Krpić pokazao klasu, mislim da će sada proraditi.
Pod obavezno, ali pod obavezno ostaviti sljedeće igrače: Amoah, Santos, Hodžić, Štilić, Krpić, oni su nam glavni
Sredina jako dobro stajala. Yebiga desi se ona greška Amoahu, oni brzo kazne i pokažu nam nekvalitet odbrane. Mada volio sam više da neko drugi da onaj gol nego Mirzin mali, užasno me nervira. Helem nejse, u prvom Drljo imao dobrih prodora, šteta što se do samog kraja nismo znali postaviti u napadu, a i oni su se dobro branili. Krpić pokazao klasu, mislim da će sada proraditi.
Pod obavezno, ali pod obavezno ostaviti sljedeće igrače: Amoah, Santos, Hodžić, Štilić, Krpić, oni su nam glavni
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Htjeli mi ni htjeli Kosoric,Bekric,Stilic su završili karijere. Drina, Sehic papire dati da prodaju negdje drugo karijeru napraviti. Jasarevic pokazuje iz utakmice u utakmicu sve bolje. Galic može još igrati sasvim korektno.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako se ne varam Krpić 6 golova u derbijima???
- NerminFatic
- Kontakt:
Velik bod, bravo momci. Svi odigrali srcem. Sad je do nas. Ako Vrapcici dobiju kone, a izgube li id Svinjskog morat ce, eto sanse za trece mjesto i sigurnu Evropu. U Tuzli ce biti lakse nego s Posusjem. Idemoo!!
Ciganijoooo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ali treba pohvaliti Jasarevica, na stranu go, odigrao je odlicnu utakmicu. I opet kazem, Stila zacepio djecurliji usta. Da je najstariji i najsporiji na terenu, jedini igrac koji moze napraviti sansu, izmisliti nesto kad ne ide. Klasa, i plakace se za njim kad ode u penziju.
1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma ako u srijedu Zrinjski uzme u Zenici onda je s Posušjem idući vikend kao finale...NerminFatic je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:42Velik bod, bravo momci. Svi odigrali srcem. Sad je do nas. Ako Vrapcici dobiju kone, a izgube li id Svinjskog morat ce, eto sanse za trece mjesto i sigurnu Evropu. U Tuzli ce biti lakse nego s Posusjem. Idemoo!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Dželo ima 6 isto tako. Ko je rekorder bez obzira na vjeru stvarno?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Jašarević je odigrao Top utakmicu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:43Ali treba pohvaliti Jasarevica, na stranu go, odigrao je odlicnu utakmicu. I opet kazem, Stila zacepio djecurliji usta. Da je najstariji i najsporiji na terenu, jedini igrac koji moze napraviti sansu, izmisliti nesto kad ne ide. Klasa, i plakace se za njim kad ode u penziju.
Ako Dženis nastavi ovako centrirao neka ga na beku
- NerminFatic
- Kontakt:
Nije, ako zijanis u Tuzli. Katolicki klub iz Listice ne smije dobiti Slobodanku u ponedjeljak, ima i ta kalkulacija.kolezeljovac je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:44Ma ako u srijedu Zrinjski uzme u Zenici onda je s Posušjem idući vikend kao finale...NerminFatic je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:42Velik bod, bravo momci. Svi odigrali srcem. Sad je do nas. Ako Vrapcici dobiju kone, a izgube li id Svinjskog morat ce, eto sanse za trece mjesto i sigurnu Evropu. U Tuzli ce biti lakse nego s Posusjem. Idemoo!!
Trenutno korisnika/ca: almaron, MoSaZeLjo1921 i 35 gostiju.