FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 12 maj 2023, 22:36

H8Z7 je napisao/la:
12 maj 2023, 00:27
Za nekih 22 sata Mirza će pokazati svoje znanje. Nikad gori željo nije nam dolazio (možda ona ekipa kad nas je Sablić vodio kad smo ih 2 0 na Koševu dobili). Ono hvalenje na pressu mi je odvratno, čovjek umislio da smo Real pa priča kao da nemamo poraza ove sezone. Samo da ne bude ona nije pitanje hoćemo li nego koliko ćemo.

Da se vrati na temu koju sam započeo, dakle koliko sam pročitao oni iskusnu zamjenu u odbrani nemaju, napad im neće da upali, vezi red tu i tamo. Sve će ići preko Santosa ili Amoaha eventualno Semir nekid šut izvan 16m.
Mi nikad jaču ekipu a nikad goreg trenera nismo imali, a današnja utakmica uvjeren sam AKO budemo slavili biti će to minimalno ali poznavajući kvalitete trenera biti će ovo 1:1.
Moj mirza
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 maj 2023, 22:37

Sta ovo Mirza prica :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2023, 22:37

spezial je napisao/la:
12 maj 2023, 22:32
Zeljo igra do kraja utakmice uvijek, ljudi nemaju nikakve kvalitete, ali igraju s mudima i bore se za razliku od nasih ****. Zadrzavas loptu 5 minuta protiv kosorica i bekrica. Yebem im mater svima uhljupsku.

Svaka cast ljudima, bolje da idu oni u evropu, bar nek spase klub, koji cemo mi qurac da se brukamo protiv nekih ribara.

Otjerat poslije utakmice odmah ramica, dizdarevica, cirjaka, dzafica, radovica i sosonsku seljacinu sto je dosla da dijeli dresove poslije tekme yebo sebi izginule.

I da, peljto dabogda ti sve izginulo do 5.koljena
Kad su pocele pripreme rekoh da je los igrac,papak i ljakse teski,prelivoda napadose me ovdje da mrzim sandzaklije. Lik koji carini loptu,ubijek potez viska,jbte dan sam ide,cista situacija za pas on neku varku bespotrebnu zadaje,okrece se i naravno daje kasno pas. Renan kako su rekli flopina je strasan,ima ga svuda,nevjerovatan igrac.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 maj 2023, 22:37

Lik na tribinama ostavi jedinog igraca koji moze zadrzati loptu, smiriti igru. Ok ako ga nisi stavio u prvih 11, stavi ga na klupu.
Al' jok, nek se kiseli na tribinama.
I da, nabijem na kitu svakoga ko ce odg. da je Avram povrijedjen !!! Nije, trenirao je a to je i trener potvrdio da su spremni svi osim Trake. Hamza se naknadno povrijedio (sinoc), a Avram je bio spreman !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 12 maj 2023, 22:37

slika
Sarajevo ljubavi moja.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 maj 2023, 22:39

Nama su najvatreniji navijači falili, to je stoposto. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja to poštujem. Tu sam pet mjeseci. Ničim nisam utjecao u mom drugom dolasku da ih nema. A doživio sam u ovih pet mjeseci, toliko kritika, prijetnji. Moj telefon je pun prijetnji, da mi treba djecu oteti, da Dalu treba noge slomiti. Ovih pet mjeseci sam bio isto ratni zločinac radi starih izjava. E to me boli. Pogotovo putem društvenih mreža. Nisam to zaslužio ničim, ipak sam dijete ovog grada i kluba. Bio sam pionir, prvotimac, trener, sportski direktor. Dokazao sam da je Sarajevo dio mene i moje porodice. Ja Hordama zla ne zamjeram ništa, oni imaju pravo na mišljenje, ali ima tu drugih stvari, ima jedno udruženje koje je izmanipulisalo javnost, novinare, portale. A ti ljudi od prvog dana rade protiv mene, zato što ja ne dam da se iko približi svlačionici dok sam ja ovdje. Meni je žao što moji igrači nemaju tu podršku. Oni su je stvarno zaslužili. Ja sam uvijek spreman za razgovor. Oni su izmanipulisani od Bordo prijatelja, i ja ću to ponoviti gdje god treba. Ti ljudi su bili u klubu kada se gasila škola Asim Ferhatović Hase. Oni diktiraju sve što se sada dešava. Ja sam odrastao na sjeveru. Ja sam dio njih. Bile su nesmotrene izjave, ali nisu bile sve koje oni spominju. Bilo je nekih izjava izvučenih iz konteksta. Nema veze, stojim iza svojih riječi. To je tako trebalo biti. Sada to više ne bih ponovio, ali to je tako. Nemam se razloga kome pravdati – otvorio je dušu trener Sarajeva.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 12 maj 2023, 22:39

Joj otidjoh na zapad. Gore skoro na vrh. Trojica manijaka sjede kad pridje im momak odmah na pocetku i kaže im:"Budem li vidio snimanje ili skakanje nogama ću vas pošutat. Jel jasno!" Šute gledaju l, pisnuti nisu cijelu temu još u jednom momentu podjose da navijaju::"Gazi male plave strumfove!"
A tekma hm nije mi ni zbog izgubljenih bodova (nije ni bod los) koliko mi je krivo zbog ubacivanja lopte i izlaska ramica preko terena. Nismo mi ba oni. Oni to rade. Oni slave bod ko pobjedu.
Navijanje njihovo pa šta je ono jedva nešto nazor u pm.
Peljto ološ ono treba pljunut na sred ulice i mupm!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2023, 22:40

Nije cak ni problem sto je Dal poceo..nego sto nismo imali Avramovskog da ga zamijeni.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 maj 2023, 22:40

bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2023, 22:25
amypitar je napisao/la:
12 maj 2023, 22:19
bodi123 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:09
Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat

Kao i Tariku Ramiću

Ma nema nama pomoći, sad nam raspala Sloboda kroji sudbinu :tokralju:
Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.
Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.
Ako takvu ekipu ne pobijedimo nismo ni za Evrope.
Još je sve u našim rukama ,i ne kontam.sto bi nam Sloboda krojila sudbinu.
Sloboda igra na Tušnju s Široki B i Zeljeznicar
Ako budemo čekali da Sloboda nešto riješi onda mrka kapa. Nemaju ljudi ekipu za to.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 12 maj 2023, 22:42

Bilo Evrope ili ne,al kapitensku traku dati ovom sandzackom seljacicu je najveća sramota kluba.
Njegovo kupovine navijača jeftinim fazama i lozenjem,strasno.Nije ovo Bojac i sl velikani da nam ovakvi likovi sramote,ovo veceras je dno dna od igre do ponasanja

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2023, 22:43

Stručnjaci hajde da nam objasnite kako smo izgubili Evropu ako je kolo manje do kraja a bodovna razlika ista. Stvarno lupate gluposti....

Mirza pič.ko zalizana yebem ti sve od A do Ž što imas, koji se qrac povlačiš. Fuj

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 maj 2023, 22:44

Fuj ebem vam sve da vam ebem. Znači znao sam majke mi moje, tačno sam znao i drugu nagovjestio da će izjednačiti kad smo vodili dva razlike. Fuj osjećaj mi je kao da smo zijanili pet razlike. Ne mogu da vjerujem da imaš dva razlike i par zicera da riješiš sve. Mrtvi Ziljkić postao kao Suljić, peljanje neko nešto.

Neozbiljna ekipa na čelu s neozbiljnim trenerom. Večeras se vidjelo opet ono o čemu stalno trubim - nemamo TRENERA, FILOZOFIJE, IGRE, ništa. Nabijem na qurac svakog ko kaže da je Mirza dobar trener. Sve na ho ruk, nabij, izbij, ne znamo lopte iznijeti.

Muka mi je da ti zabije dva gola ekipa s Bekrićem, Beganovićem, Šehićem i ostalim panjevima. Evo vam vašeg kurcenja i toga da smo bolji. Fuj.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 12 maj 2023, 22:44

Zukanovic je napisao/la:
12 maj 2023, 22:39
Nama su najvatreniji navijači falili, to je stoposto. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja to poštujem. Tu sam pet mjeseci. Ničim nisam utjecao u mom drugom dolasku da ih nema. A doživio sam u ovih pet mjeseci, toliko kritika, prijetnji. Moj telefon je pun prijetnji, da mi treba djecu oteti, da Dalu treba noge slomiti. Ovih pet mjeseci sam bio isto ratni zločinac radi starih izjava. E to me boli. Pogotovo putem društvenih mreža. Nisam to zaslužio ničim, ipak sam dijete ovog grada i kluba. Bio sam pionir, prvotimac, trener, sportski direktor. Dokazao sam da je Sarajevo dio mene i moje porodice. Ja Hordama zla ne zamjeram ništa, oni imaju pravo na mišljenje, ali ima tu drugih stvari, ima jedno udruženje koje je izmanipulisalo javnost, novinare, portale. A ti ljudi od prvog dana rade protiv mene, zato što ja ne dam da se iko približi svlačionici dok sam ja ovdje. Meni je žao što moji igrači nemaju tu podršku. Oni su je stvarno zaslužili. Ja sam uvijek spreman za razgovor. Oni su izmanipulisani od Bordo prijatelja, i ja ću to ponoviti gdje god treba. Ti ljudi su bili u klubu kada se gasila škola Asim Ferhatović Hase. Oni diktiraju sve što se sada dešava. Ja sam odrastao na sjeveru. Ja sam dio njih. Bile su nesmotrene izjave, ali nisu bile sve koje oni spominju. Bilo je nekih izjava izvučenih iz konteksta. Nema veze, stojim iza svojih riječi. To je tako trebalo biti. Sada to više ne bih ponovio, ali to je tako. Nemam se razloga kome pravdati – otvorio je dušu trener Sarajeva.
Nakon ovakve utakmice ti das ovakvu izjavu. Lik ocigledno ima nekih psihickih problema jer nije bas cist u glavi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 12 maj 2023, 22:45

Ne da svlačionici da priđe, a ko su onda ljudi koji su reagovali za Musu, pa od tad svaku minutu igra. :kralj: :rol: :rol:

Kapitenska postala q. Svake je može imat. Tačnije, samo ko se liže sa šefom.

A o taktici ni riječi. Naravno jer je ni ne zna, kao što ni igrači ne znaju kad ko treba šta da radi, gdje je ko postavljen u napadu u odbrani. 0
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 12 maj 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 maj 2023, 22:45

Mirza se poceo vaditi. Pocetak kraja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 12 maj 2023, 22:45

Zukanovic je napisao/la:
12 maj 2023, 22:39
...
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 maj 2023, 22:46

Da li su simpatizeri zadovoljni izjavama Prandelija ? Ipak oni idu da skandiraju protiv njega (al u qrcu :rol: ).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2023, 22:46

NisamInSajder je napisao/la:
12 maj 2023, 22:34
nokee je napisao/la:
12 maj 2023, 22:16
NisamInSajder je napisao/la:
12 maj 2023, 22:09
Kao i svake utakmice ovu polusezone, bez neke taktike, cilja, ideje, već na individualni kvalitet, guranje nazor i seljakluk (potezi koje vuče Mirza, pa ovo što je Tarik uradio).

Realno i pored toga, stanje nije loše, već je odlično, fenomenalno, imao je i Željo šansi, imali su i naši. Na kraju eto podjela bodova, ali samo se oni mogu radovat ovom bodu.

Imaš teži raspored od Želje u zadnja dva kola i sad se praktično ništa ne pitaš, već moraš igrati 100%.
Kako mislis nista se ne pitas, a mi 3 na tabeli? Pitanje je je li lakse igrati sa Posusjem kojem gori sljedecu ili s Velezom koji ce kako god finale zavrsi biti potrosen. Zadnje kolo oni Slobodi kojoj isto gori a mi s Igmanom koji je osigurao maltene opstanak.?
Pri tome imas i 2 boda vise..
Slazem se za igru, pogotovo prvo poluvrijeme, lose je to bilo. Nepovezano, previse bojazljivo, povuceno nazad.. Drugo malo bolje i realno smo trebali uzeti al jbg.

Ali insajderu Reenaaan. Dzaba ti sve analize druze, najbolji napadac u ligi 100%
Za Renana o tom po tom. Svaka mu čast za golove koje je postigao, ali ostatak, a pogotovo igra u polju i koliko guš loptu nekad kad je dobije daleko od najboljeg špica liga. Da napraviš normalan sistem koji bi mu odgovarao, zabio bi još koji.

Pa ništa ne se pitaš, jer moraš uzet sve bodove. Ideš Veležu, koji poslije Zrinjskog igra najbolje na rezultat ove sezone, ideš u Mostar paklena atmosfera, pa i ako ne osvoje Kup, njima ostaje borba za 3 i 4 mjesto jer je između nas i njih razlika 4 boda, a u igri 6. Igman zadnje kolo, ako ne izbore naredno kolo opstanak i njima gori, a i bez tog Husref će doći da te pobjedi, kao i igrači.

Željo, ide Posušju, koje je drama loše ove polusezone, nisu bili u stanju pogledat prema golu u nekim utakmicama, ali eto borit će se za opstnak, pa kao kontaš da bi mogli Želju uzet, ali teško jako teško. I nikako ovakvo Posušje ne može biti teži protivnik od Veleža. A Sloboda eto ista stvar kao i sa Igmanom, s tim da oni imaju još manje šanse da ostanu od Igmana, tako da... A uvijek je i moguće da sudije budu uzimale Slobodu na sudijskim odlukama da bi profitirao Leotar ili Sloga opstankom.

Velež, prva sa nama, teško, bit će vjerojatno umorni i emocionalno istrošeni (bez obzira na rezultat iz finala, a ako i dobiju to bi još teže po Sarajevo bilo, jer onda "kad smo mogli Zrinjskog, možemo i Sarajeva", i zadnja protiv Posušja, isto borba za opstanak, ali Posušje drama loše.

Uglavnom, naredno kolo dosta otkriva, mnogo je kalkulacija.
Za Renana se nikako ne slazemo, al nikako. Pa covjek je ubica u napadu, od postavljanja, osjecaja za prostor. Jedna jedina greska veceras je kad nije gurnuo loptu za Dala u odlicnoj situaciji, vjerovatno je mislio da je u ofsajdu. Gol i asistencija i opet ne valja, tobejarabi. U polju puno korisniji od tebi ubjedljivo najboljeg napadaca lige Catakovica, koji ima sut nema sta. Evo mogu jedino Bilbiju staviti tu da je bare bare.

Covjece kako se ne pitas nista kad si 2 boda ispred konkurenta. Znaci ONI ne zavise od svojih rezultata nego cekaju kiks. Sve gledas obrnuto, negativno. Zeljo igra s Posusjem kojem gori pod nogama, mi s Velezom koji pogotovo ako osvoji kup, igrace ko prijateljsku. Ako izgube losi psiholoski. Ja ti kazem da je nama lakse s Velezom nego njima s Posusjem narednu. A zadnje kolo ako Igman osigura.. Jos mi reci da je lakss ici Slobodi.
De malo s pozitivne strane nesta pogledaj. :D

Za igru, ideju i Mirzu se mozemo sloziti. Lose!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 maj 2023, 22:46

Ista situacija sa mekicem veceras, u onom derbiju kad je dupovac dobio crveni jer je stilica poceso po ledjima. Peljto mrtve ti ****
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 12 maj 2023, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2023, 22:46

Baš smo ispali papci posljednji 15 minuta, izmjene kriminalne, ponašanje isto tako, Ramicu sine ti najmladji našao se ubacivati loptu baš sramota. Ovo se lagano moglo privesti kraju al seljački mentalitet pojedinaca nas je koštao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, BungaBum, Cwirek, skoJaa i 64 gosta.