FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Navijaci FK Mirza
I
FK Ayla.
Jeste li se napokon dozvali???
Ili da vam ovo dvoje umjetnika nastavi "crtati" jos
Krucijalna poenta svih poenti je promjena u strukturama kluba.
I
FK Ayla.
Jeste li se napokon dozvali???
Ili da vam ovo dvoje umjetnika nastavi "crtati" jos
Krucijalna poenta svih poenti je promjena u strukturama kluba.
- FKS -
Al kako ti se ljudi useru u vikend... ovo je tužno. Što neko napisa čitava naša sezona stane u ove dvije sramote u 96oj minuti Bekrića i Krpića. Da nisi sposoban 2-0 sačuvati u zadnjih 5-10 minuta, ne jednom, nego dva puta protiv najvećeg rivala, ovo je nemoguće, prosto nemoguće koliko smo nesposobni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mi ili smo na mrvama spavali ili neokupani, nokte rezemo u akšam i ostalo..... Pa grob ga je.bo jel moguce....
Ziljkić za jednu vaspitno-popravnu
Dal, Renan,Balta aferim momci za veceras
Ovaj bod boli kao poraz, nemamo mi taj mentalitet
A za ovo valjanje, ubacivanje lopti i ostalo ciganluk samo takav. Nismo mi takvi nikad bili i nikad necemo moci biti, zato nam se i vratilo ovo sve.... Jednostavno ne smijemo i nmožemo biti takvi....
Na hajr i dobro, imamo jos 2 tekme , ali ****.no ce biti
Ziljkić za jednu vaspitno-popravnu
Dal, Renan,Balta aferim momci za veceras
Ovaj bod boli kao poraz, nemamo mi taj mentalitet
A za ovo valjanje, ubacivanje lopti i ostalo ciganluk samo takav. Nismo mi takvi nikad bili i nikad necemo moci biti, zato nam se i vratilo ovo sve.... Jednostavno ne smijemo i nmožemo biti takvi....
Na hajr i dobro, imamo jos 2 tekme , ali ****.no ce biti
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dok Ayla ne ode ovom klubu je haram prodisat
Kome objasnjavas ? Onima sto ga glabaju masnokosom za besplatan ulaz ? Ne trudi se buraz...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ayla **** ti mrtvog babu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma Sloboda i Igman je isto. Velež je u najboljoj situaciji, realno, pa onda mi, pa Željo. Opet ti kažem Velež i da izgubi i da fizički crkne je teži protivnik od Posušja koje je drama loše i koje se ne može sastavit, pogotovo zbog onog što im se događa u klubu i svlačionici (a to su i glavni razlozi ovako loši rezultata i igre na proljeće). Ako je ko dokazao da je psihološki dobar to je Velež,.pogotovo kad igraš na njihovom terenu. Smatram da će ti sa Veležom biti lakše igrati, ako osvoje Kup, pa odahnu, nego kad izgube. Sljedeće kolo se rješava 60% situacije.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:46Za Renana se nikako ne slazemo, al nikako. Pa covjek je ubica u napadu, od postavljanja, osjecaja za prostor. Jedna jedina greska veceras je kad nije gurnuo loptu za Dala u odlicnoj situaciji, vjerovatno je mislio da je u ofsajdu. Gol i asistencija i opet ne valja, tobejarabi. U polju puno korisniji od tebi ubjedljivo najboljeg napadaca lige Catakovica, koji ima sut nema sta. Evo mogu jedino Bilbiju staviti tu da je bare bare.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:34Za Renana o tom po tom. Svaka mu čast za golove koje je postigao, ali ostatak, a pogotovo igra u polju i koliko guš loptu nekad kad je dobije daleko od najboljeg špica liga. Da napraviš normalan sistem koji bi mu odgovarao, zabio bi još koji.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:16
Kako mislis nista se ne pitas, a mi 3 na tabeli? Pitanje je je li lakse igrati sa Posusjem kojem gori sljedecu ili s Velezom koji ce kako god finale zavrsi biti potrosen. Zadnje kolo oni Slobodi kojoj isto gori a mi s Igmanom koji je osigurao maltene opstanak.?
Pri tome imas i 2 boda vise..
Slazem se za igru, pogotovo prvo poluvrijeme, lose je to bilo. Nepovezano, previse bojazljivo, povuceno nazad.. Drugo malo bolje i realno smo trebali uzeti al jbg.
Ali insajderu Reenaaan. Dzaba ti sve analize druze, najbolji napadac u ligi 100%
Pa ništa ne se pitaš, jer moraš uzet sve bodove. Ideš Veležu, koji poslije Zrinjskog igra najbolje na rezultat ove sezone, ideš u Mostar paklena atmosfera, pa i ako ne osvoje Kup, njima ostaje borba za 3 i 4 mjesto jer je između nas i njih razlika 4 boda, a u igri 6. Igman zadnje kolo, ako ne izbore naredno kolo opstanak i njima gori, a i bez tog Husref će doći da te pobjedi, kao i igrači.
Željo, ide Posušju, koje je drama loše ove polusezone, nisu bili u stanju pogledat prema golu u nekim utakmicama, ali eto borit će se za opstnak, pa kao kontaš da bi mogli Želju uzet, ali teško jako teško. I nikako ovakvo Posušje ne može biti teži protivnik od Veleža. A Sloboda eto ista stvar kao i sa Igmanom, s tim da oni imaju još manje šanse da ostanu od Igmana, tako da... A uvijek je i moguće da sudije budu uzimale Slobodu na sudijskim odlukama da bi profitirao Leotar ili Sloga opstankom.
Velež, prva sa nama, teško, bit će vjerojatno umorni i emocionalno istrošeni (bez obzira na rezultat iz finala, a ako i dobiju to bi još teže po Sarajevo bilo, jer onda "kad smo mogli Zrinjskog, možemo i Sarajeva", i zadnja protiv Posušja, isto borba za opstanak, ali Posušje drama loše.
Uglavnom, naredno kolo dosta otkriva, mnogo je kalkulacija.
Covjece kako se ne pitas nista kad si 2 boda ispred konkurenta. Znaci ONI ne zavise od svojih rezultata nego cekaju kiks. Sve gledas obrnuto, negativno. Zeljo igra s Posusjem kojem gori pod nogama, mi s Velezom koji pogotovo ako osvoji kup, igrace ko prijateljsku. Ako izgube losi psiholoski. Ja ti kazem da je nama lakse s Velezom nego njima s Posusjem narednu. A zadnje kolo ako Igman osigura.. Jos mi reci da je lakss ici Slobodi.
De malo s pozitivne strane nesta pogledaj.
Za igru, ideju i Mirzu se mozemo sloziti. Lose!
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Jesu li horde sretne zbog boda gadi mi se sve ovo umjesto da podrze klub oni neke bojkote neka vas je sramota
Najveci krivac za gol ubacivanje lopte i prelazenje terenabordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:46Baš smo ispali papci posljednji 15 minuta, izmjene kriminalne, ponašanje isto tako, Ramicu sine ti najmladji našao se ubacivati loptu baš sramota. Ovo se lagano moglo privesti kraju al seljački mentalitet pojedinaca nas je koštao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Zar ovo nema veze s rezultatima ??
yebe se meni druze za njih dvoje NISU SAMI DOSLI TU.
Nekome ko je njih doveo tu ces dati samo jos jednu mogucnost da nesto slicno napravi i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidim da vam je drago sto smo kiksali, skretnicari su nam polusezoni bjezali sest bodova, mi im jos uvijek 2 boda bjezimo. Glupo je sada prozivati, imali smo dobru seriju veceras kiks, jbg, jos je do nas
-
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo 4 ili 5 derby gdje vodimo 2:0 na kraju 2:2
Pa ne smiju mirvicu prnut da ga ne otjerajufeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:54Zar ovo nema veze s rezultatima ??
yebe se meni druze za njih dvoje NISU SAMI DOSLI TU.
Nekome ko je njih doveo tu ces dati samo jos jednu mogucnost da nesto slicno napravi i to je to.

Tesko je ovako kiksati, jedino donekle ostaje satisfakcija kad skontam da su pojedini uzivo isli da gledaju ovo i Mirvuju na tribinama. Nismo mi ciganisali nikad, a veceras Mirzino jato je pocelo, tako da se moralo vratiti necim onakvim kao izjednacenje.
Samo bojkot, yebemo im okot!!
Samo bojkot, yebemo im okot!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mirza samo što nije zaplako na presici. Sram te bilo, onog trenutka kad si sjeo na klupu Sarajeva si dokazao da nemaš obraza. Sad malo patetiku prodaješ jel 

Isto se desilo na današnji dan 2012, 2:0 poveli golovima Belosevica i Saida, oni izjednacili preko Vernesa Selimovicabordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:54Ja mislim da je ovo 4 ili 5 derby gdje vodimo 2:0 na kraju 2:2
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 maj 2023, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pudlice, Aylina. A sto smo imali dobru seriju?
Zbog individualnog kvaliteta pojedinaca ili...
U ekipu je skrseno desetina miliona. Boris se grcevito sa FK Pomozi.ba koji skupljaju novac humanitarnim telefonim.
I kod kojih u igru ulaze Stilicci, Krpic i na kraju perjanica sviju Bekric, ujedno i sportski direktor toga smiješćsnog kluba. Dakle, sve sami veterani
Ti zadovoljan, sto degenerici Ferrari voze konstantno u drugoj brzini?
- FKS -
Hahaha e necu dalje. Cuj Velez ima najbolju situaciju, ljudi igraju s nama naredno kolo, poslije finala kupa pa poslije nas igraju u gostima s Posusjem koje pogotovo ako izgubi na grbavici ce igrati za opstanak ili ispadanje, bukvalno. A mi odmorni idemo u vrapcice pa s igmanom koji bi trebao osigurati do tada opstanak. PRI TOME imas 4 boda viska od VelezaNisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:52Ma Sloboda i Igman je isto. Velež je u najboljoj situaciji, realno, pa onda mi, pa Željo. Opet ti kažem Velež i da izgubi i da fizički crkne je teži protivnik od Posušja koje je drama loše i koje se ne može sastavit, pogotovo zbog onog što im se događa u klubu i svlačionici (a to su i glavni razlozi ovako loši rezultata i igre na proljeće). Ako je ko dokazao da je psihološki dobar to je Velež,.pogotovo kad igraš na njihovom terenu. Smatram da će ti sa Veležom biti lakše igrati, ako osvoje Kup, pa odahnu, nego kad izgube. Sljedeće kolo se rješava 60% situacije.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:46Za Renana se nikako ne slazemo, al nikako. Pa covjek je ubica u napadu, od postavljanja, osjecaja za prostor. Jedna jedina greska veceras je kad nije gurnuo loptu za Dala u odlicnoj situaciji, vjerovatno je mislio da je u ofsajdu. Gol i asistencija i opet ne valja, tobejarabi. U polju puno korisniji od tebi ubjedljivo najboljeg napadaca lige Catakovica, koji ima sut nema sta. Evo mogu jedino Bilbiju staviti tu da je bare bare.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:34
Za Renana o tom po tom. Svaka mu čast za golove koje je postigao, ali ostatak, a pogotovo igra u polju i koliko guš loptu nekad kad je dobije daleko od najboljeg špica liga. Da napraviš normalan sistem koji bi mu odgovarao, zabio bi još koji.
Pa ništa ne se pitaš, jer moraš uzet sve bodove. Ideš Veležu, koji poslije Zrinjskog igra najbolje na rezultat ove sezone, ideš u Mostar paklena atmosfera, pa i ako ne osvoje Kup, njima ostaje borba za 3 i 4 mjesto jer je između nas i njih razlika 4 boda, a u igri 6. Igman zadnje kolo, ako ne izbore naredno kolo opstanak i njima gori, a i bez tog Husref će doći da te pobjedi, kao i igrači.
Željo, ide Posušju, koje je drama loše ove polusezone, nisu bili u stanju pogledat prema golu u nekim utakmicama, ali eto borit će se za opstnak, pa kao kontaš da bi mogli Želju uzet, ali teško jako teško. I nikako ovakvo Posušje ne može biti teži protivnik od Veleža. A Sloboda eto ista stvar kao i sa Igmanom, s tim da oni imaju još manje šanse da ostanu od Igmana, tako da... A uvijek je i moguće da sudije budu uzimale Slobodu na sudijskim odlukama da bi profitirao Leotar ili Sloga opstankom.
Velež, prva sa nama, teško, bit će vjerojatno umorni i emocionalno istrošeni (bez obzira na rezultat iz finala, a ako i dobiju to bi još teže po Sarajevo bilo, jer onda "kad smo mogli Zrinjskog, možemo i Sarajeva", i zadnja protiv Posušja, isto borba za opstanak, ali Posušje drama loše.
Uglavnom, naredno kolo dosta otkriva, mnogo je kalkulacija.
Covjece kako se ne pitas nista kad si 2 boda ispred konkurenta. Znaci ONI ne zavise od svojih rezultata nego cekaju kiks. Sve gledas obrnuto, negativno. Zeljo igra s Posusjem kojem gori pod nogama, mi s Velezom koji pogotovo ako osvoji kup, igrace ko prijateljsku. Ako izgube losi psiholoski. Ja ti kazem da je nama lakse s Velezom nego njima s Posusjem narednu. A zadnje kolo ako Igman osigura.. Jos mi reci da je lakss ici Slobodi.
De malo s pozitivne strane nesta pogledaj.
Za igru, ideju i Mirzu se mozemo sloziti. Lose!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.