FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da su Musa i Šerbečić kartonirani za Velež.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Podrška za Mirzu a nadam se da ce mirvah prestat da trpa ayluh i da ce je istjerat
*Hobit, ne zena.
Nasmrkani hobit.
I ne radi se o kompleksima. Nego o urusavanju kluba koji je moj zivotni stil.
Al sta ti znas o tome. Idi po novi "keksic".
- FKS -
Da se ziljkic manje zajebavo, mozda bi nesto i bilo. Dal i renan meni najbolji, ali djabatabba77 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:15Od svih večeras, samo Renan, Balta i Dal zaslužuju prolaznu ocjenu. Kapiten kao da nije bio na terenu, ostatak ekipe ništa vrijedno spomena.
Mirzin poraz, na 2-0 ti mrtvom Želji svojim izmjenama daš šansu koju oni uvijek iskoriste. Nažalost daleko je ovo Sarajevo od nekih boljih vremena, mentalitet luzera, čak mi djeluju totalno nemotivisano i bez ikakve taktičke potkovanosti sto je svakako najveća krivica opet našeg maga na klupi.
O onoj plavoj neću ništa reci, sve ste već rekli.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa čovječe sam potvrdiš to što si pokušao opovrgnuti. Dakle, Velež ima Kup, pa ako tu ne uspiju, uz dvije eventualne pobjede do kraja su u Europi sigurno kroz 3 ili 4 mjesto. Dakle imaju dvije šanse. To je više i od Sarajeva i od Želje.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:02Hahaha e necu dalje. Cuj Velez ima najbolju situaciju, ljudi igraju s nama naredno kolo, poslije finala kupa pa poslije nas igraju u gostima s Posusjem koje pogotovo ako izgubi na grbavici ce igrati za opstanak ili ispadanje, bukvalno. A mi odmorni idemo u vrapcice pa s igmanom koji bi trebao osigurati do tada opstanak. PRI TOME imas 4 boda viska od VelezaNisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:52Ma Sloboda i Igman je isto. Velež je u najboljoj situaciji, realno, pa onda mi, pa Željo. Opet ti kažem Velež i da izgubi i da fizički crkne je teži protivnik od Posušja koje je drama loše i koje se ne može sastavit, pogotovo zbog onog što im se događa u klubu i svlačionici (a to su i glavni razlozi ovako loši rezultata i igre na proljeće). Ako je ko dokazao da je psihološki dobar to je Velež,.pogotovo kad igraš na njihovom terenu. Smatram da će ti sa Veležom biti lakše igrati, ako osvoje Kup, pa odahnu, nego kad izgube. Sljedeće kolo se rješava 60% situacije.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:46
Za Renana se nikako ne slazemo, al nikako. Pa covjek je ubica u napadu, od postavljanja, osjecaja za prostor. Jedna jedina greska veceras je kad nije gurnuo loptu za Dala u odlicnoj situaciji, vjerovatno je mislio da je u ofsajdu. Gol i asistencija i opet ne valja, tobejarabi. U polju puno korisniji od tebi ubjedljivo najboljeg napadaca lige Catakovica, koji ima sut nema sta. Evo mogu jedino Bilbiju staviti tu da je bare bare.
Covjece kako se ne pitas nista kad si 2 boda ispred konkurenta. Znaci ONI ne zavise od svojih rezultata nego cekaju kiks. Sve gledas obrnuto, negativno. Zeljo igra s Posusjem kojem gori pod nogama, mi s Velezom koji pogotovo ako osvoji kup, igrace ko prijateljsku. Ako izgube losi psiholoski. Ja ti kazem da je nama lakse s Velezom nego njima s Posusjem narednu. A zadnje kolo ako Igman osigura.. Jos mi reci da je lakss ici Slobodi.
De malo s pozitivne strane nesta pogledaj.
Za igru, ideju i Mirzu se mozemo sloziti. Lose!e vala ga i ti znas izvaliti! Sa Zeljom ok bice za to 3 mjesto mozda guravo ako uzmu Posusja ali Velez najbolje sanse da ima
ima al ako uzme kup, sto se prvenstva tice oni su zavrsili tu pricu
Plus što imaš još desetine kalkulacija a svaka ta je moguća podjednako.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
A brate koga je mogao ubaciti? Ne mozes kad je avramovski invalid uvijek povrijedjen, nemas nijednog vise stopera ni defanzivca, a da nije ubacio ove, rekli bi "debil nije radio izmjene nikako". Pa ovdje svrsavaju na cirjaka da je najjaci veznjak lige, udje proda 5 lopti, znaci on je vise kriv od ramica. Picqica najveca u ekipi, vidi mu se na faci onoj ****, treba ga otjerat usranom motkom iz klubatabba77 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:15Od svih večeras, samo Renan, Balta i Dal zaslužuju prolaznu ocjenu. Kapiten kao da nije bio na terenu, ostatak ekipe ništa vrijedno spomena.
Mirzin poraz, na 2-0 ti mrtvom Želji svojim izmjenama daš šansu koju oni uvijek iskoriste. Nažalost daleko je ovo Sarajevo od nekih boljih vremena, mentalitet luzera, čak mi djeluju totalno nemotivisano i bez ikakve taktičke potkovanosti sto je svakako najveća krivica opet našeg maga na klupi.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako ti se da

Boga pitaj šta će biti sa Ramićem starno odvratno, Majke mi odma sam znao da je sljedeća akcija gol.
A da nije nekim slučajem ušao gol za 2-2 ne bih se ajla i mirza tjerali dvolični smo dvolični.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Neki ovdje već upisali pobjedu protiv Igmana a mene te tekme najviše strah. Čak me više strah Igmana nego derbija večeras
Bolje da smo uplatili pare zelji da vrate malo duga i ozive klub nego sto smo ovog papka serbecica doveli. Kvalitet za trecu norvesku ligu
.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:17Podrška za Mirzu a nadam se da ce mirvah prestat da trpa ayluh i da ce je istjerat
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Pustite Želju i Velež, nas će bolan Široki je.bat sad.
Moliti samo boga da se Sloboda spasi i ne izgubi od njih u ponedjeljak. A sigurno će biti navlačenja lištici, i boga pitaj čega sve još. Oni imaju u zadnja 2 kola Slogu kući i Leotar u gostima. Sloga su zicer 3 boda, to će Vlado pustit ovima jer su relativno stabilni za opstanak, imaju Borac u zadnjem kolu gdje će se završiti 3 boda. Leotar će do posljednjeg kola ako ne pobijede Tuzlu bit već u cvajti i to je dakle rekreativna tekma. 9 bodova me ne bi začudilo ni najmanje za lišticu i eto ih ispred nas.
Velež nas ne može stić ni u slučaju pobjede u Mostaru, a Željo, opet Sloboda odlučuje i o nama i o sebi. Moguće je i da ćemo imati isto bodova kao i kone, treba vidjeti šta tada odlučuje, pretpostavljam gol razlika.
Baš nevjerovatno u kakvu smo se situaciju doveli, umjesto da već večeras proslavimo izlazak u Evropu.
Moliti samo boga da se Sloboda spasi i ne izgubi od njih u ponedjeljak. A sigurno će biti navlačenja lištici, i boga pitaj čega sve još. Oni imaju u zadnja 2 kola Slogu kući i Leotar u gostima. Sloga su zicer 3 boda, to će Vlado pustit ovima jer su relativno stabilni za opstanak, imaju Borac u zadnjem kolu gdje će se završiti 3 boda. Leotar će do posljednjeg kola ako ne pobijede Tuzlu bit već u cvajti i to je dakle rekreativna tekma. 9 bodova me ne bi začudilo ni najmanje za lišticu i eto ih ispred nas.
Velež nas ne može stić ni u slučaju pobjede u Mostaru, a Željo, opet Sloboda odlučuje i o nama i o sebi. Moguće je i da ćemo imati isto bodova kao i kone, treba vidjeti šta tada odlučuje, pretpostavljam gol razlika.
Baš nevjerovatno u kakvu smo se situaciju doveli, umjesto da već večeras proslavimo izlazak u Evropu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije valjda ova pucnjava na Ciglanama povezana sa Hordama i Manijacima ?
Ziljkic je takav moron postao otkad je kapiten.5 akcija je zajebao. Džaba ti i imena kad ti nemas 2-3 igraca s autoritetom.
Nadam se da ce vecerasnja tekma biti prekretnica da se Ayla otjera. Toliko greski je uradila
Nadam se da ce vecerasnja tekma biti prekretnica da se Ayla otjera. Toliko greski je uradila
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako nemas adekvatnu zamjenu, radije nemoj nikog mijenjati. Dal i Kyeremeh kad su izašli, mi smo postali totalno bezopasni, a razlog je taj sto su njih dvojica puno veća prijetnja nego Cirjak, Mustafic i Džafić zajedno. Samim tim sto ih je zamijenio, dao im je loptu u noge i ekipa se povukla. Tu si izgubio utakmicu.spezial je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:18A brate koga je mogao ubaciti? Ne mozes kad je avramovski invalid uvijek povrijedjen, nemas nijednog vise stopera ni defanzivca, a da nije ubacio ove, rekli bi "debil nije radio izmjene nikako". Pa ovdje svrsavaju na cirjaka da je najjaci veznjak lige, udje proda 5 lopti, znaci on je vise kriv od ramica. Picqica najveca u ekipi, vidi mu se na faci onoj ****, treba ga otjerat usranom motkom iz klubatabba77 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:15Od svih večeras, samo Renan, Balta i Dal zaslužuju prolaznu ocjenu. Kapiten kao da nije bio na terenu, ostatak ekipe ništa vrijedno spomena.
I sta ce o u Evropi sa ovakvim taktickim i trenerskim magom?
Da nas trpajuj ekipe sa Malte i iz Makedonije.
Kako ne shvate poentu. I da se poklope svi rezultati ostali, sta cemo mii ovakvi u Evropi.
Da nas trpajuj ekipe sa Malte i iz Makedonije.
Kako ne shvate poentu. I da se poklope svi rezultati ostali, sta cemo mii ovakvi u Evropi.
- FKS -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Treba istaći da, prema prvim informacijama, nije riječ o sukobu navijača s obzirom da su navijači Željezničara ispraćeni drugom stranom stadiona pod jakom pratnjom policije i nisu zabilježeni incidenti, dok su najvatreniji navijači Sarajeva bojkotovali i večerašnji meč.
A trebao je samo poduplat bokove na kraju i imao bi opet igraca za dobru tranziciju a i bolji bi blok imao sa strana,vidio si da je ubacio Krpica i Hodzica da ce gore nabijati na njih sa strana,ako si izbacio Ziljkica i Francisa,imao si na klupi opciju da Mulalica ubacis na beka a Musu tu ispred njega,ovamo Tomasevica i Radovica,branit ces bolje bokove a imat ces brzinu da istrcis kontu.Ovako ubacio dva mrtvaca realno Dzafica i Cirjaka nemogu ni da potrce ljudi,nit pomazu nazad a za istrcat nesto da ne govorim.
Mada nismo ni zasluzili nista zbog ovog ciganisanja na kraju to nam se vratilo,mene vise je to pogodili nego i da smo izgubili. Onakvo ponasanje od one djece,do ovog na klupi,do nekih grceva to je toliko jadno.Zbog toga nismo zasluzili nista vise.
Mada nismo ni zasluzili nista zbog ovog ciganisanja na kraju to nam se vratilo,mene vise je to pogodili nego i da smo izgubili. Onakvo ponasanje od one djece,do ovog na klupi,do nekih grceva to je toliko jadno.Zbog toga nismo zasluzili nista vise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mire971, NazorUso i 89 gostiju.