Hansestadt je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:06Ma Amoah ne zna da padne, i kad ga neko udara on ne zna da padne.
Ovo je tacno.
Ono padaj bolan gledaj jufki prostru se ko razvijeni na svaki dodir.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hansestadt je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:06Ma Amoah ne zna da padne, i kad ga neko udara on ne zna da padne.
Ma prodat će to Sloga glat, oni svakako imaju Borac kući zadnje kolo a to su im tri sigurna boda ukoliko im bude trebalo, a mislim da neće bez obzira na to kako odigraju sa Širokim.Lynx je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:07Generalno imaju davljenike, mislim da će svi zapeti sa njima. Pogotovo Sloboda, Sloga, ali ne bi me čudilo kad bi Jado prodao Širokom…
Siroki kiks, Zrinjski osvaja i u nedjelju haosavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:12I budimo realni, utakmica u finalu KUPA će direktno utjecati na posjetu u nedjelju. Ako Velež dobije, mi smo bye bye. Ako Zrinjski dobije, bez obzira na to ako Široki pobjedi u ponedjeljak, nas će biti 10000 protiv Posušja.
Zrinja, Bandića Vam, rasturite Rođene!!!
Ma bježite yebo vas Hamo, uzeo mi je pet godina votaži sa onim promašajem u nadoknadiMocMahale444 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:08Hansestadt je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:06Ma Amoah ne zna da padne, i kad ga neko udara on ne zna da padne.
Ovo je tacno.
Ono padaj bolan gledaj jufki prostru se ko razvijeni na svaki dodir.
Nema veliko celo ko pista za komarce pa da je zakuca.Raonffa je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:15Ma bježite yebo vas Hamo, uzeo mi je pet godina votaži sa onim promašajem u nadoknadiMocMahale444 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:08Hansestadt je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:06Ma Amoah ne zna da padne, i kad ga neko udara on ne zna da padne.
Ovo je tacno.
Ono padaj bolan gledaj jufki prostru se ko razvijeni na svaki dodir.![]()
Al ti valjas glupostikolezeljovac je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:24Znači u ponedjeljak navijamo Sloboda 1x, u srijedu Zrinjski da lagano odradi pijačare i onda se spremamo za feštu u nedjelju od 17h?
Fenomenalna je atmosfera u ekipi sad, miriše na Evropu i ljeto
Jel ti krivo jesi prezivio .....vidim svaku tekmu si aktivan i pises .....do evrope Zeljo da ovaj crkne od muke ...Hulahopka je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:27Al ti valjas glupostikolezeljovac je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:24Znači u ponedjeljak navijamo Sloboda 1x, u srijedu Zrinjski da lagano odradi pijačare i onda se spremamo za feštu u nedjelju od 17h?
Ma dobro je u ekipi imat igrača la koji hoce i može igrat više pozicija i korektno odgovoriti, ka veceras na beku.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:01E bravo, i on je zasluzio pohvale. Dzenis nije neki znalac, moze koliko moze, ali odigra sa energijom svaki minut. Nekad to nije dovoljno, ali nekad je bas ono sto ti treba. Isto i Aco. Pljuju ga, star, ovakav onakav, ali covjek odigra doktorski i na iskustvo kad zatreba.BosanskaLiga je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:53Jašarević je odigrao Top utakmicu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:43Ali treba pohvaliti Jasarevica, na stranu go, odigrao je odlicnu utakmicu. I opet kazem, Stila zacepio djecurliji usta. Da je najstariji i najsporiji na terenu, jedini igrac koji moze napraviti sansu, izmisliti nesto kad ne ide. Klasa, i plakace se za njim kad ode u penziju.
Ako Dženis nastavi ovako centrirao neka ga na beku![]()
Koji si ti paćenikHulahopka je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:27Al ti valjas glupostikolezeljovac je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:24Znači u ponedjeljak navijamo Sloboda 1x, u srijedu Zrinjski da lagano odradi pijačare i onda se spremamo za feštu u nedjelju od 17h?
bolje da on stoji na terenu nego ovi mulci koji mogu da trče 90 min trče u praznoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:13Ko nesto kaze protiv Semira Stilica yebem ga u usta, covjek nam je pola ekipe i bice makar imao 45 god i jednu nogu![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, Blackwargreymon, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Grbavica786, Hrasno15, Mamba21, Proximic, Sarun, sebalos, zaostrog i 119 gostiju.