Uglavnom siguran sam u tricu protiv Veleza i preostaje Igman za koji se nadam da se nece davati zadnje kolo jer bi mi bilo zao da ih izbacimo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Velez je ljudi za nama - 4 boda.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:18Pa čovječe sam potvrdiš to što si pokušao opovrgnuti. Dakle, Velež ima Kup, pa ako tu ne uspiju, uz dvije eventualne pobjede do kraja su u Europi sigurno kroz 3 ili 4 mjesto. Dakle imaju dvije šanse. To je više i od Sarajeva i od Želje.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:02Hahaha e necu dalje. Cuj Velez ima najbolju situaciju, ljudi igraju s nama naredno kolo, poslije finala kupa pa poslije nas igraju u gostima s Posusjem koje pogotovo ako izgubi na grbavici ce igrati za opstanak ili ispadanje, bukvalno. A mi odmorni idemo u vrapcice pa s igmanom koji bi trebao osigurati do tada opstanak. PRI TOME imas 4 boda viska od VelezaNisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:52
Ma Sloboda i Igman je isto. Velež je u najboljoj situaciji, realno, pa onda mi, pa Željo. Opet ti kažem Velež i da izgubi i da fizički crkne je teži protivnik od Posušja koje je drama loše i koje se ne može sastavit, pogotovo zbog onog što im se događa u klubu i svlačionici (a to su i glavni razlozi ovako loši rezultata i igre na proljeće). Ako je ko dokazao da je psihološki dobar to je Velež,.pogotovo kad igraš na njihovom terenu. Smatram da će ti sa Veležom biti lakše igrati, ako osvoje Kup, pa odahnu, nego kad izgube. Sljedeće kolo se rješava 60% situacije.e vala ga i ti znas izvaliti! Sa Zeljom ok bice za to 3 mjesto mozda guravo ako uzmu Posusja ali Velez najbolje sanse da ima
ima al ako uzme kup, sto se prvenstva tice oni su zavrsili tu pricu
Plus što imaš još desetine kalkulacija a svaka ta je moguća podjednako.
Za sta je on kriv danas?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:32Od sada me boli qrac za bojkot Hz, od sada idem na tekme da sto glasnije yeb3m majke i narkomanu i qrvi. Kako prebaci sa sebe krivnju, yebo oca horsashog usta zvaljava, sutra ne doceko. Svi mu krivi osim njega, pa idi sa klupe pogani retardu. Sve ti yebem pomrlo
onako druze, opcenito govorim...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:33Za sta je on kriv danas?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:32Od sada me boli qrac za bojkot Hz, od sada idem na tekme da sto glasnije yeb3m majke i narkomanu i qrvi. Kako prebaci sa sebe krivnju, yebo oca horsashog usta zvaljava, sutra ne doceko. Svi mu krivi osim njega, pa idi sa klupe pogani retardu. Sve ti yebem pomrlo
Jedna od najcudnijih sezona. Sta reci poslije prve tri tekme i tri pobjede
Al sto je najgore jos nije to to, svasta se jos moze desit u ova 2 kola. Jos se istovremeno utakmice igraju, znaci pratis Sarajevo i uporedo kako igraju Zeljo i Siroki.
Amcho1 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:29Derbi je to, sranja se dešavaju, ponovo na kraju naivno primamo golove, ali život ide dalje. Minut je dIjelio da mnogi ovdje šute, ali eto sad imaju materijala za priču, aBd mi opet idemo u Europu.
Jad i bijeda šta su horde dopustile, bez podrške klubu i igračima u derbiju, Štrumfovi se raspadaju, nije ih pokrao samo ko im nije došao i opet zbijenim redovima podrška do kraja, jbga da se čovjek stvarno zapita.
Potez ovog načina bojkota je užasan koliko i Mirzine izjave i propusti iz prošlosti. DNO/DNA, ala mu vera ko ga je smislio, treba mu spomenik dići. Vrli ekspert za razjedinjenje.![]()
![]()
SMRAD INACE POZNAT KO NEKO KO GOVORI ISTINUmarlostanf1eld je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:49Mirza se gospodski popisao po krezavim hordasimaNe mogu biti normalni ljudi koji drugima zele smrt ili smrt clanova porodice zbog sporta
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Beli98, BordoArmy88, broj6, Hajdeee, Hrasno15, James1987, misstianopenaldo, mukesh80, nedimmmm1337, ovisnik, Pantelija, perodeformero, pitara, Rodman, SilaMoc1946 i 195 gostiju.