Ja se ne sjecam da smo imali neki pokusaj u prvom,ako je savrsenstvo da ne pogledamo na gol ali da njima dozvolimo samo 2 prilike onda je o ti nas,ne igramo na Anueti nego na Kosevu ali haj ne gledamo svi isto.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:03Kosorić je večeras odigrao tekmu sezone, ubio je onog njihovog Brazilca u duel igri stvarno svaka mu čast. A ja bih posebno pohvalio malog Benju Šehića, odlično je zatvorio Ziljkića u pozicionim napadima![]()
Gledajući prvo poluvrijeme, ja se ne sjećam kad smo mi izgledali bolje na Koševu nego večeras. Ne govorim ovo zato da bih nešto hvalio Bašića, ali zaista Sarajevo nije uradilo apsolutno ništa osim gola. A obično nas na Koševu uvijek stisnu, mi se nešto branimo, pa tek od drugog poluvremena nešto kao počnemo igrati.
E večeras je bilo obrnuto, mi smo u prvom igrali, uopšte nisam strahovao da ćemo primiti gol ali eto naravno dobijemo gol standardno iz naše glupe greške, baš mi je to bilo krivo.
Ali zato u drugom poluvremenu nas faktički nigdje nije bilo do zadnjih 15-20 minuta. Vrlo vrlo čudna utakmica i to ne samo zbog samog ishoda i kretanja rezultata.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moje mišljenje da je Jašarević naš najbolji igrač bio večeras. Najbolja njegova partija ove sezone, još je postigao gol.
Klupa je presudila, Štilić pogotovo, Krpić možda nije zabio puno golova, ali kad je najviše trebalo, pokazao je da je tu!
Kakav centaršut Dženisa
Klupa je presudila, Štilić pogotovo, Krpić možda nije zabio puno golova, ali kad je najviše trebalo, pokazao je da je tu!
Kakav centaršut Dženisa

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Hvala momci ucinili ste nas ponosnim i samo tako nastavite a Europa nije daleko…. Jednom Zeljo, uvijek Zeljo…..
5 derbija prođe, a bordo qrvica ne pobjedi.
Mi yebemo, mi karamo godinama saraj'vo
o pitari, sad pušite, yebat ćemo i dalje!
Mi yebemo, mi karamo godinama saraj'vo
o pitari, sad pušite, yebat ćemo i dalje!
Moj Dela, ja nigdje ne napisah da je savršenstvo, daleko od toga.delinjo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:06Ja se ne sjecam da smo imali neki pokusaj u prvom,ako je savrsenstvo da ne pogledamo na gol ali da njima dozvolimo samo 2 prilike onda je o ti nas,ne igramo na Anueti nego na Kosevu ali haj ne gledamo svi isto.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:03Kosorić je večeras odigrao tekmu sezone, ubio je onog njihovog Brazilca u duel igri stvarno svaka mu čast. A ja bih posebno pohvalio malog Benju Šehića, odlično je zatvorio Ziljkića u pozicionim napadima![]()
Gledajući prvo poluvrijeme, ja se ne sjećam kad smo mi izgledali bolje na Koševu nego večeras. Ne govorim ovo zato da bih nešto hvalio Bašića, ali zaista Sarajevo nije uradilo apsolutno ništa osim gola. A obično nas na Koševu uvijek stisnu, mi se nešto branimo, pa tek od drugog poluvremena nešto kao počnemo igrati.
E večeras je bilo obrnuto, mi smo u prvom igrali, uopšte nisam strahovao da ćemo primiti gol ali eto naravno dobijemo gol standardno iz naše glupe greške, baš mi je to bilo krivo.
Ali zato u drugom poluvremenu nas faktički nigdje nije bilo do zadnjih 15-20 minuta. Vrlo vrlo čudna utakmica i to ne samo zbog samog ishoda i kretanja rezultata.
Rekao sam da nismo izgledali nikad bolje na Koševu i to u kontekstu da nas nisu ubili nego, naprotiv, čak smo mi u većem dijelu poluvremena imali neku kontrolu.
Ja svaki derbi na Koševu koji pamtim (hajde eto možemo reći makar u zadnjih 10-ak godina) kod nas je vazda panika od početka utakmice gore, nešto izbij-nabij, večeras je bilo korektno uopšte nisam imao osjećaj da smo u podređenom položaju.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 13 maj 2023, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja bih samo da napomenem nesto..
SULEJMAN KRPIC!!!!!!!!!!!!
Koliko god je us.rao prvih 7/8 tekmi, nakon dolaska Basica prvo je poceo biti koristan ekipi svojim spustanjima lopte po cemu je bio prepoznatljiv, a onda nam veceras donio najvecu radost,onako kako to njemu prilici, glavom, bez neke muke!
SULJO nastavi samo !!!!!!!!
SULEJMAN KRPIC!!!!!!!!!!!!
Koliko god je us.rao prvih 7/8 tekmi, nakon dolaska Basica prvo je poceo biti koristan ekipi svojim spustanjima lopte po cemu je bio prepoznatljiv, a onda nam veceras donio najvecu radost,onako kako to njemu prilici, glavom, bez neke muke!
SULJO nastavi samo !!!!!!!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma Dela nije dobar otkatko me je upozno prije mjesec i po.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:20Moj Dela, ja nigdje ne napisah da je savršenstvo, daleko od toga.delinjo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:06Ja se ne sjecam da smo imali neki pokusaj u prvom,ako je savrsenstvo da ne pogledamo na gol ali da njima dozvolimo samo 2 prilike onda je o ti nas,ne igramo na Anueti nego na Kosevu ali haj ne gledamo svi isto.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:03Kosorić je večeras odigrao tekmu sezone, ubio je onog njihovog Brazilca u duel igri stvarno svaka mu čast. A ja bih posebno pohvalio malog Benju Šehića, odlično je zatvorio Ziljkića u pozicionim napadima![]()
Rekao sam da nismo izgledali nikad bolje na Koševu i to u kontekstu da nas nisu ubili nego, naprotiv, čak smo mi u većem dijelu poluvremena imali neku kontrolu.
Ja svaki derbi na Koševu koji pamtim (hajde eto možemo reći makar u zadnjih 10-ak godina) kod nas je vazda panika od početka utakmice gore, nešto izbij-nabij, večeras je bilo korektno uopšte nisam imao osjećaj da smo u podređenom položaju.
Nije vjerovo da postoji bolji frajer od njega, pa se nasekirao opasno

Halali mu

-
- Kontakt:
Ako moze jedna vruca misao... da je neki drugi trener stavio Dzenisa na beka, Dzenisa koji centrira Krpicu (takodjer s klupe) za izjednacenje u 96. minuti, bio bi Mourinho 

1921
Mene nervira sto mi sve ,umazad 10 godina,udjemo preoprezno i tek pocnemo igrati kad gori pod nogamaRaonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:20Moj Dela, ja nigdje ne napisah da je savršenstvo, daleko od toga.delinjo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:06Ja se ne sjecam da smo imali neki pokusaj u prvom,ako je savrsenstvo da ne pogledamo na gol ali da njima dozvolimo samo 2 prilike onda je o ti nas,ne igramo na Anueti nego na Kosevu ali haj ne gledamo svi isto.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:03Kosorić je večeras odigrao tekmu sezone, ubio je onog njihovog Brazilca u duel igri stvarno svaka mu čast. A ja bih posebno pohvalio malog Benju Šehića, odlično je zatvorio Ziljkića u pozicionim napadima![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Normalno broavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:23Ma Dela nije dobar otkatko me je upozno prije mjesec i po.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:20Moj Dela, ja nigdje ne napisah da je savršenstvo, daleko od toga.
Nije vjerovo da postoji bolji frajer od njega, pa se nasekirao opasno![]()
Halali mu![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da je potrajala utakmica jos 5 minuta siguran sam da bi preokrenuli skroz
steta sto su poceli igrati tek zadnjih 15 minuta.
Onaj ciganluk sa ubacivanjem lopte u teren se osvetio pitarima. I jos sudija onome smradu pusta da ide preko citavog terena, da krade vrijeme, ko da ne moze okolo. Ono je bilo dno dna
Ovako na prvu - Mekic najlosiji pojedinac u nasem dresu (bas je grozan bio), Hodzic mlađi najbolji na terenu
borio se, ulazio u duele, osvajao lopte, to je onaj Hodzic od prosle polusezone
ali nema on parntera na sredini....stavise smatram da je Hajdarevic bolja opcija od Mekica i da je Basic bezveze njega vadio iz igre a ostavio ovog drugog. Hajdar nije neki dodavac, ali ce se bar boriti i trcati koliko moze.
Izmjene su bile pun pogodak, Stilic, Krpic i Beganovic ucestvovali kod oba gola. Zato moramo dati kredit Basicu, ubo je sa izmjenama. Opet kazem, steta sto ranije nije mijenjao.
Na kraju bod i nije toliko los, ali se mora ovjeriti sa pobjedom protiv Posusja.
Jug standardno

Onaj ciganluk sa ubacivanjem lopte u teren se osvetio pitarima. I jos sudija onome smradu pusta da ide preko citavog terena, da krade vrijeme, ko da ne moze okolo. Ono je bilo dno dna

Ovako na prvu - Mekic najlosiji pojedinac u nasem dresu (bas je grozan bio), Hodzic mlađi najbolji na terenu

Izmjene su bile pun pogodak, Stilic, Krpic i Beganovic ucestvovali kod oba gola. Zato moramo dati kredit Basicu, ubo je sa izmjenama. Opet kazem, steta sto ranije nije mijenjao.
Na kraju bod i nije toliko los, ali se mora ovjeriti sa pobjedom protiv Posusja.
Jug standardno

Dobro Dženis je bio nužno zlo, apsolutno nije imao koga drugog staviti nakon što su Šehića počeli hvatati grčeviAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:27Ako moze jedna vruca misao... da je neki drugi trener stavio Dzenisa na beka, Dzenisa koji centrira Krpicu (takodjer s klupe) za izjednacenje u 96. minuti, bio bi Mourinho![]()

A Bašić je generalno pametno postavio igru i odabrao prvih 11, ostavio je dva jaka imena na klupi (Štila i Krpić) u slučaju da stvari ne budu išle kako treba kao što i nisu. Zamisli da je krenuo sa ustaljenom postavom, na klupi bi imali Leđera, Haračića i Drlju i onda bi mogao qitu pušiti da su ti oni bili opcije sa klupe. Od mene plus za Bašića što se toga tiče

Pa to ti kažem, zato sam i napisao prvobitno nije to sad neko hvaljenje Bašića ali je bilo lijepo vidjeti da smo od početka izašli sa mudima jer smo bukvalno svi očekivali da ćemo se grčevito braniti pa onda u drugom poluvremenu početi igrati kako to obično i bude gore na Koševu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dženise mogo bi ti i na štopera uletit ove zadnje dvije
Al' bez zajebancije nađe Krpu momački

Al' bez zajebancije nađe Krpu momački

Beganovic lik koji ne moze potrcati na desnom beku zadnjih pola sata
pa toga se ni ludi Mulalic ne bi sjetio
Sto je najluđe, na kraju nabaci odlican centarsut Krpicu za 2-2.

Sto je najluđe, na kraju nabaci odlican centarsut Krpicu za 2-2.
-
- Kontakt:
Da nije zabio gol danas, svi bi pisali da je letva i da je Haracic trebao uci u igru umjesto njega
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ko je ba na kraju dao prvi gol, meni se učinilo da je Krpić a po ovim izvještajima piše Jašarević 

Nadje Dzenis Krpica, pa uvjeren sam da je bilo napamet hahahhaha. Neki idealan scenario da siroki odigra bar x u ponedeljak, zrinjski kup i da kone uzmu veleza sljedece sedmice. Mozda ne znaci puno ovaj bod gledajuci na tabelu trenutno, ali se nadam da ce im motivacija skocit i da znaju da mogu. Volim te Željo!!!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: b00t, drzgemboadislic, MrkiMedo i 35 gostiju.