Premijer liga BiH - aktuelno
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Slučajno gledao tekmu sa jaranom pitarom, čovjek plače nakon izjednačenja.. Kontam zajebava se jer je minut dva prije toga smijao se, suze mu išle koliko se keserio. Gledam ga opet, on žut, zelenkaste boje... Eh to slavimo, ne slavimo bod.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ahhhh
Pa znamo mi ako Velez uzme kup da pustaju Pitarima 3 bofa
Al ovdje Pitari zaboravljaju nase Śportske ptijatelje koji mogu biti vrlo lahko 3 na tabeli
Ako uzme Velez kup onda smo mi sigurno 5 na kraju
A to nosi nagradu od 160 000 konv.maraka
Jer ih sigurno pustaju Hasicevi moralisti
Samo u inat nama
MORALNE VERTIKALE
Pa znamo mi ako Velez uzme kup da pustaju Pitarima 3 bofa
Al ovdje Pitari zaboravljaju nase Śportske ptijatelje koji mogu biti vrlo lahko 3 na tabeli
Ako uzme Velez kup onda smo mi sigurno 5 na kraju
A to nosi nagradu od 160 000 konv.maraka
Jer ih sigurno pustaju Hasicevi moralisti
Samo u inat nama
MORALNE VERTIKALE
Ovaj snimak iza gola proslave je vrh
Za ovakve momente se živi i igra fudbal

Za ovakve momente se živi i igra fudbal
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sreca po vas pa Mirvic iskesira tekmu protiv Zrinjskog
-
- Kontakt:
Sta bi bilo da imamo malo vise od to malo.Shategabri je napisao/la: ↑13 maj 2023, 08:21Fakat, sezona će im ostati upamćena po slavlju za izvučena 2 boda.
Nova himna... Malo im za sriću triba...
Jbg nije u soldima sve.
Neki kratke pameti zaboravljaju slavlja nakon gola Skore u 98,za nezasluzen bod,pa ima toga jos.
Haj brate nisi ti levat ko ovaj sto si ga citirao.
Vi ste neupitno kvalitetniji tim,Zeljo ima igrace ali je na par pozicija jako bitnih u deficitu i imamo problem kretnje bez lopte. To ovaj covjek pokusava nadomjedtiti.
Ali koja bahatost prilikom proslava gola,koja jad i bijeda akademaca i ideologija FKS akademije nauka i umjetnosti zvanih Bordo prijatelji.
To vam se obilo o glavu.
Ja sam sinoc tekmu gledao u kafani sa 3 druga pitara. A vjeruj prosli smo sve i svasta na tekmama,pozitivnih zajebavanja i prcanja,ali htijeli vi priznati ili ne ubice vas seljakluk koji su vam usadili ova fina novokomponovana elita.
Imali sve sve uslove da dobijete,domaci teren,bolji tim,rivala koji se muci,trazi,pod pritiskom....
Sav vas jad i ocaj se svede na kraju,Zeljo slavi bod. Veliko si Sarajevo.
Pa ja znam Srbi pobijedili u boju na Kosovu. Lazar je svetac.
Druze veliko broj vasih navijaca ima softver kao ovaj djipson.
Ima i nasih takvih poprilicno.
To je poraz naseg grada i derbija. A ostalo ja razumijem, gorak osjecaj bilo kome nakon derbija, proizvede razne nacine utjehe.
Treba pohvaliti i Horde, standardno dobri sinoć, kako smo i naučili od njih.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Legenda kaze da Ramic jos uvijek ubacuje lopte u teren, ali iz svlacionice.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
To je ono što ja godinama pričam, oni su sebi najveći dušmani. Imaš pare, imaš uslove, možeš dovesti koga poželiš u okvirima našeg fudbala, ali ti to malograđanstvo i mahala ne daju da kreneš naprijed. Klub ti vode neke Sabrine i Ajle, uz svo dužno poštovanje prema tim djevojkama, ali ne mogu one voditi takav klub. Zrinjski sa duplo manje para uzima ligu sa pola snage već godinama, bježi po 40 bodova.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:37Ali koja bahatost prilikom proslava gola,koja jad i bijeda akademaca i ideologija FKS akademije nauka i umjetnosti zvanih Bordo prijatelji.
To vam se obilo o glavu.
Karma ih je sinoć ekspresno stigla, za 15 minuta, a ljude koji vode klub zabolje neka stvar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što su se ovi navijači Veleža ušutili, jučer sudija čist penal nije svirao za Igman, kod rezultata 0-1.. Sad valja suđenje?
A u srijedu vam ni sudije neće moći pomoći, teška sedmica za Velež, u jednoj sedmici opraštanje od Evrope na oba fronta.
A u srijedu vam ni sudije neće moći pomoći, teška sedmica za Velež, u jednoj sedmici opraštanje od Evrope na oba fronta.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa ono sto su oni sinoc prezentovali se ne desava u 2. kantonalnoj. Prvo oni debilcicii akademci ne daju loptu, pa onaj sa klupe ubacuje drugu i na kraju preko terena vani. Kad je to prije vidjeno ?
Ciganski, hinjski, seljacki maniri... I odma gol posle toga, to se slavi drugovi moji.
Ciganski, hinjski, seljacki maniri... I odma gol posle toga, to se slavi drugovi moji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kakav penal, o čemu pričaš ti, nikakav penal nije trebao biti suđen. Juče je Kazlagić pristojno odsudio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
kako im gosp.Mitvic kupi Eiropu protiv Zeinje
A ti Peljto aBd da ti Dal natakne zenu onako kako je proslavio prvi gol protiv nas sinoc
Ono je u Europi crveni direkt
Najbolji sudac
A ti Peljto aBd da ti Dal natakne zenu onako kako je proslavio prvi gol protiv nas sinoc
Ono je u Europi crveni direkt
Najbolji sudac
-
- Kontakt:
Vjerovatno misli na penal koji je trebao biti na Haskicu nakon kornera , gdje se sumo potezom oboren na pod .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Baci loptu da se igramooo
Sto je najgore mali je krenuo oko da izadje al neki seljak nas s klupe mu je rekao da ide preko terena.E taj uhljup sto mu je rekao je isto kriv za ovo ako nije i vise.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad vidim vasu upravu i vasu ekipu, skontam da sam dobar kakvih idiota ima.Miljacka je napisao/la: ↑13 maj 2023, 01:01Je l' ti žao što si glup?obagol je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:43I sta velis 4:0?? Pa ovakve ciganske poteze kao vasa ekipa nije furao ni Travnik u svoje vrijeme. Kakav ste vi odron od ekipe, to je strasno. A nazivali sebe bosanski Dinamokillafrommanilla je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:04Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.![]()
Vi ste jedini klub na svijetu koji je izazvao bojlot svojih navijaca a onda ogranicio dolazak gostujucih i otezao gledanje utakmice normalnim gledaocima. To toga ni u Zimbabveu nema
-
- Kontakt:
Na stranu sto je papanski i nesportski, ali Ramic je vise svoje zbunio ovim. Ne bi ni pao go da se nije glupirao, ne bi lopta dosla Dzenisu, i ne bi se vasi stoperi smeli. Onda lafo grcevi, a ona djecurlija sto dohvaca lopte je jos smjesnija bila, ja ne znam kako je Jasarevic sacuvao zivce, svaka mu cast. Stvarno pitari, ovo sam vidio jedino jos na Tusnju u ovolikoj mjeri. OK je odugovlaciti i krasti minute, to svako radi, ali ne treba se spustati na taj nivo. Nije vam trebalo nikako, ali hajde, pozitivno je sto vecina raje osudjuje. 

1921
-
- Kontakt:
Ma dobro da se mi razumijemo..izlazenje jes ciganski i nemoralno al nije da to ne radi svak...pa sjeti se Spanija BiH sta samo mo
radili tako da taj dio i mogu shvatit

Al ovo ubacivanje lopti je fkt bas debilizam

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎