Po meni prvo pol NISTA - NISTA...mi bas naprijed nista nismo mogli iako smo dobro stajali na terenudelinjo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:06Ja se ne sjecam da smo imali neki pokusaj u prvom,ako je savrsenstvo da ne pogledamo na gol ali da njima dozvolimo samo 2 prilike onda je o ti nas,ne igramo na Anueti nego na Kosevu ali haj ne gledamo svi isto.Raonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:03Kosorić je večeras odigrao tekmu sezone, ubio je onog njihovog Brazilca u duel igri stvarno svaka mu čast. A ja bih posebno pohvalio malog Benju Šehića, odlično je zatvorio Ziljkića u pozicionim napadima![]()
Gledajući prvo poluvrijeme, ja se ne sjećam kad smo mi izgledali bolje na Koševu nego večeras. Ne govorim ovo zato da bih nešto hvalio Bašića, ali zaista Sarajevo nije uradilo apsolutno ništa osim gola. A obično nas na Koševu uvijek stisnu, mi se nešto branimo, pa tek od drugog poluvremena nešto kao počnemo igrati.
E večeras je bilo obrnuto, mi smo u prvom igrali, uopšte nisam strahovao da ćemo primiti gol ali eto naravno dobijemo gol standardno iz naše glupe greške, baš mi je to bilo krivo.
Ali zato u drugom poluvremenu nas faktički nigdje nije bilo do zadnjih 15-20 minuta. Vrlo vrlo čudna utakmica i to ne samo zbog samog ishoda i kretanja rezultata.
Drugo do drugog gola oni dosta bolji, odbrana se pogubila..ne mozemo iznijet loptu..sreca pa je brailac sebican a dal smotan
Al od drugog gola pitara fkt svaka cast svima ..'haj sto nisu pali mentalno nego smo ih bas sabili, ne mozemo sabit tuzlu na grbavici da pritisak napravimo al moze sarajevo na kosevu

Mi bez stile smo u napadu bezopasni..covjek nek igra i sa 40

Suljo zabija i iducu