NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs 2022/23
Slozio bih se sa @jose , da ce se za ishod ove serije dosta pitati Murray, pa i MPJ. Jokic ce manje-vise isporuciti svoje kroz poene i asistencije, a njih dvojica ako budu na svom nivou, sanse ce im dosta porasti.
Razlika u odnosu na Denverove nastupe proslih sezona u PO jeste sto sad konacno imaju i solidnu odbranu, tacnije ta razlika su zdrav Gordon i novopridroslice KCP, Brown i Braun. Neuporediva razlika. Narocito kad u napadu imas iskusnijeg MPJ-a i zdravog Murraya.
Razlika u odnosu na Denverove nastupe proslih sezona u PO jeste sto sad konacno imaju i solidnu odbranu, tacnije ta razlika su zdrav Gordon i novopridroslice KCP, Brown i Braun. Neuporediva razlika. Narocito kad u napadu imas iskusnijeg MPJ-a i zdravog Murraya.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aktuelni prvaci su bili na ivici cijelu sezonu.Visili su i protiv totalno neiskusnog SAC.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 11:30Jokić da bude favorit pored zdravih Lebrona i AD,uozbiljite se malo,potcjenjuju se Lakersi cijeli Playof,a oni u finalu konferencije tako da nijedna ekipa protiv ovih Lakersa nije favorit,dokaz izbacivanje aktuelnog prvaka.![]()
DEN je itekako favorit ovdje, a Jokic je najbolji igrac na parketu dok se ne dokaze suprotno.
@jose Slazemo se oko ove price o matchupima i Murrayu.Zna on itekako podbaciti.U pogledu GOAT price, taj je brod davno otplovio, osim ako James ne uradi neko cudo i uzme jos 2 titule.
-
- Kontakt:
Protiv ovako nabrijanih Lakersa niko ne moze biti favorit. Ocekujem brejk u drugoj utakmici i zavrsavanje u sestoj u Crypto Areni 

4-2 uzima Denver, iako bih ja volio ako Boston prođe finale Boston-LAL.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 11:30Jokić da bude favorit pored zdravih Lebrona i AD,uozbiljite se malo,potcjenjuju se Lakersi cijeli Playof,a oni u finalu konferencije tako da nijedna ekipa protiv ovih Lakersa nije favorit,dokaz izbacivanje aktuelnog prvaka.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Od pocetka playoffa se pric od tom ispadanju LA, te metla u prvoj, te u drugoj, sad opet, a oni i dalje plove. Vidjet cemo cija majka crnu vunu prede, ko je najslabija karika 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eno sad su svi bili protiv njih i otpisivali ih protiv svake ekipe
Žao mi ih smrc 🥹
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- djoleprijedor
- Kontakt:
Denver je favorit protiv Lejkersa i ukoliko Lejkersi u prva 2 meča ne uzmu brejk, mogli bi gledati dosadnu seriju u jednom smjeru.U suprotnom biće vatre barem u 6 mečeva.
Vidjeće ti vi sutra veče kad Filadelfija uzme 7. u Bostonu.
Vidjeće ti vi sutra veče kad Filadelfija uzme 7. u Bostonu.

Mens sana in corpore sano.
Koliki ljudi mrze Lejkerse
Ovaj prica o Lejkersima ko da su Igokea,ali najgire od svega za svakog protivnika Lejkersa ista prica

Ovaj prica o Lejkersima ko da su Igokea,ali najgire od svega za svakog protivnika Lejkersa ista prica

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Niko da pohvali Brunsona, koji će se polako profilirati u superstara dogodine.
Ma nisu Igokea brate, dobra ekipa definitivno. Samo Nikola toliko dobro igra I čini sve igrače oko sebe boljim, ne vidim način da ih se zaustavi ako on ovako nastavi. Lik je nenormalan. Strasne brojke I procenti.
Nadam se da ćeš biti tačan sa ovim prognozama oko LAL kao i do sad, Fazlijodjoleprijedor je napisao/la: ↑13 maj 2023, 10:26Biće dobro finale zapada.
4-2 za Denver, uz vrlo mogući brejk Lejkersa u prva 2 meča.
Onda ide hajp i nabrijavanje, pa prizemljenje.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Favoriti su naravno. Zato ulaze sa HC prednosti i prvog mjesta, imaju širinu i pokradenog mvpa lige. Ali da znaju i oni zaciglariti i upasti u napadaču krizu kao i LAL i to stoji.djoleprijedor je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:34Denver je favorit protiv Lejkersa i ukoliko Lejkersi u prva 2 meča ne uzmu brejk, mogli bi gledati dosadnu seriju u jednom smjeru.U suprotnom biće vatre barem u 6 mečeva.
Vidjeće ti vi sutra veče kad Filadelfija uzme 7. u Bostonu.![]()
60-40 je po meni u korist Denvera.
Ne znam koga oni imaju da čuva LeBrona, Gordona i koga još, Kcp je manji, Porter laksi 30kg, Brown isto manji. Biće missmatcheva na obje strane hrpa.
Ako iko moze koliko toliko ustopati Jokića to je Davis, plus ga neće sigurno izvlačiti na visoki pnr kao GSW sto su, a ako bude ostajao u reketu onda će bit druga priča.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
al' se Avdic izbrukao sa prognozama i za Heat i za Lakerse pred play off 

Don't believe the hype.
Ma ne sporim to brate ali ovaj gore neke metle spominje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma ovu seriju ce uzeti trener koji bolje odradi posao, Malone recimo ima Jordana, Bryanta, Vlatka, Nnajia, Watsona da ubaci svaku cetvrtinu po par minuta da naprave jake faulove na Davisu kako ne bi stizao do laganih poena a i da spasi Jokica licnih...a da li ce on i dalje igrati Greena kad bi npr s Watsonom mogao dobiti prednost u skoku u nizoj petorci, ostaje da se vidi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako mislis nece Davisa izvlaciti na visoki pik? Pa Jokic je C koji moze pogoditi trojku.Ne moze Davis ostati u reketu, a da brani njega.Daj mu 2sec i ovaj ce ti zabiti trojku bez po muke.Bobadilla je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:52Favoriti su naravno. Zato ulaze sa HC prednosti i prvog mjesta, imaju širinu i pokradenog mvpa lige. Ali da znaju i oni zaciglariti i upasti u napadaču krizu kao i LAL i to stoji.djoleprijedor je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:34Denver je favorit protiv Lejkersa i ukoliko Lejkersi u prva 2 meča ne uzmu brejk, mogli bi gledati dosadnu seriju u jednom smjeru.U suprotnom biće vatre barem u 6 mečeva.
Ne znam koga oni imaju da čuva LeBrona, Gordona i koga još, Kcp je manji, Porter laksi 30kg, Brown isto manji. Biće missmatcheva na obje strane hrpa.
Ako iko moze koliko toliko ustopati Jokića to je Davis, plus ga neće sigurno izvlačiti na visoki pnr kao GSW sto su, a ako bude ostajao u reketu onda će bit druga priča.
ne suta previse ali je na 47% ovaj PONEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:59Kako mislis nece Davisa izvlaciti na visoki pik? Pa Jokic je C koji moze pogoditi trojku.Ne moze Davis ostati u reketu, a da brani njega.Daj mu 2sec i ovaj ce ti zabiti trojku bez po muke.Bobadilla je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:52Favoriti su naravno. Zato ulaze sa HC prednosti i prvog mjesta, imaju širinu i pokradenog mvpa lige. Ali da znaju i oni zaciglariti i upasti u napadaču krizu kao i LAL i to stoji.djoleprijedor je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:34Denver je favorit protiv Lejkersa i ukoliko Lejkersi u prva 2 meča ne uzmu brejk, mogli bi gledati dosadnu seriju u jednom smjeru.U suprotnom biće vatre barem u 6 mečeva.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne suta, ali pusti ga samog da stoji na trojci, pa ces vidjeti.Znas to i sam.Zato i kazem da Davis ne moze ostajati u reketu, ako ga cuva na piku, osim ako ne bude preuzimanje.A ako bude preuzimanje, kad krene prema kosu, moraces udvojiti, a onda je neko sam.JHam je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:05ne suta previse ali je na 47% ovaj PONEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:59Kako mislis nece Davisa izvlaciti na visoki pik? Pa Jokic je C koji moze pogoditi trojku.Ne moze Davis ostati u reketu, a da brani njega.Daj mu 2sec i ovaj ce ti zabiti trojku bez po muke.Bobadilla je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:52
Favoriti su naravno. Zato ulaze sa HC prednosti i prvog mjesta, imaju širinu i pokradenog mvpa lige. Ali da znaju i oni zaciglariti i upasti u napadaču krizu kao i LAL i to stoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.