Niti jedan navijac Sarajeva ne podrzava onaj ciganluk bar niti jedan normalan, ono je uzasno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 maj 2023, 10:59Na stranu sto je papanski i nesportski, ali Ramic je vise svoje zbunio ovim. Ne bi ni pao go da se nije glupirao, ne bi lopta dosla Dzenisu, i ne bi se vasi stoperi smeli. Onda lafo grcevi, a ona djecurlija sto dohvaca lopte je jos smjesnija bila, ja ne znam kako je Jasarevic sacuvao zivce, svaka mu cast. Stvarno pitari, ovo sam vidio jedino jos na Tusnju u ovolikoj mjeri. OK je odugovlaciti i krasti minute, to svako radi, ali ne treba se spustati na taj nivo. Nije vam trebalo nikako, ali hajde, pozitivno je sto vecina raje osudjuje.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ma debil Kazlagic, sami smo ga zugali kad nije svirao veci broj faulova u korist Igmana, barem na ovom dijelu tribine gdje sam ja bio, ako iko ima od navijaca iz Konjica koji su bili na tekmi na forumu mogu potvrditi. Sto se Evrope tice, nemojte se obuvati necete je vidjeti, iskreno ako ne mozemo mi, onda mi je draze i Siroki da bude nego vi. Sami ste svojim ponasanjem dosli do toga da ste omrazen u ocima navijaca Veleza, malo vam fali da budete rang Zrinjskog!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Onaj sa crvenim preko terena prelazi,djeca ne daju lopte,ubacuju lopte sa klupe u toku igre.....
Kakva ciganija ybt led
Kakva ciganija ybt led

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Čuj slavimo bod, ne mogu da vjerujem da sebe time tješite.
Nakon svega što se desilo i onog ciganluka koji nam je priređen pred derbi i tokom derbija, od ove djece što su donosila lopte do Ramića koji ciganski ubacuje loptu mi vam se popishamo usta u 96. minuti i kao ne treba se radovat, ok kmečat ćemo

Ne slavimo mi bod, slavimo pishanje po piticama po ko zna koji put. Vi nas niste u derbiju pobijedili ne pamtim i kao mi slavimo bod protiv vas
Nakon svega što se desilo i onog ciganluka koji nam je priređen pred derbi i tokom derbija, od ove djece što su donosila lopte do Ramića koji ciganski ubacuje loptu mi vam se popishamo usta u 96. minuti i kao ne treba se radovat, ok kmečat ćemo

Ne slavimo mi bod, slavimo pishanje po piticama po ko zna koji put. Vi nas niste u derbiju pobijedili ne pamtim i kao mi slavimo bod protiv vas

-
- Kontakt:
Penal 100%, Vehabovica pogodila u ruku, a sto onda ne kazes posteno da je mogao i trebao svirati i povlacenje Haskica u 16?
-
- Kontakt:
Zrinjski kvalifikacije lige prvaka, široki brijeg konferencijske lige, Posušje ostaje,GOŠK ulazi.
Puna podrska Mirzi, Dalu i Mirvicu, da stanu u kraj najgorim navijacima u BiH, stoci koja evo tjera Ziljkica i pola ekipe, kao da mogu dovesti bolje i kad isti ode u Zrinjski i pokaze kvalitet bit ce kuku lele.
Kancer kluba FK Sarajevo je publika fudbalski nepismena, narkomani i debili koji zele da se pitaju, a na Fizickom imali postedu.
Postroji Mirza bagru vidis da te se boje ko vuka.
Kancer kluba FK Sarajevo je publika fudbalski nepismena, narkomani i debili koji zele da se pitaju, a na Fizickom imali postedu.
Postroji Mirza bagru vidis da te se boje ko vuka.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Pitari, djeca koja dohvacaju lopte jesu li iz vase akademije ili su druge skole fudbala u pitanju?
-
- Kontakt:
Ja ono nikad prije nisam vidio na Kosevu i gdje god da igra Sarajevo. Nikad se nismo sluzili slicnim stvarima na terenu. Obrukala nas je klupaskullcrusher je napisao/la: ↑13 maj 2023, 11:49Niti jedan navijac Sarajeva ne podrzava onaj ciganluk bar niti jedan normalan, ono je uzasno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 maj 2023, 10:59Na stranu sto je papanski i nesportski, ali Ramic je vise svoje zbunio ovim. Ne bi ni pao go da se nije glupirao, ne bi lopta dosla Dzenisu, i ne bi se vasi stoperi smeli. Onda lafo grcevi, a ona djecurlija sto dohvaca lopte je jos smjesnija bila, ja ne znam kako je Jasarevic sacuvao zivce, svaka mu cast. Stvarno pitari, ovo sam vidio jedino jos na Tusnju u ovolikoj mjeri. OK je odugovlaciti i krasti minute, to svako radi, ali ne treba se spustati na taj nivo. Nije vam trebalo nikako, ali hajde, pozitivno je sto vecina raje osudjuje.![]()
Ma dobro tog nekog odugovlačenja je uvijek bilo i biće, ali ovo sa loptama stvarno bzvz.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jos jednom je sinoc potvrdjeno da u regionu nema sadrzajnijeg i zanimljivijeg derbija od sarajevskog.
Barem u 8 od 10 medjusobnih duela bude 3+ gola, naguravanje na terenu, neizvjesnost do samog kraja.
Ovi stakori koji su poslije zadnjeg derbija govorili "gasi ligu" I slicno mogu pravo za beogradski pasaluk pa neka gledaju 0-0 I 1-0 evo 10 godina unazad.
Posjecenijih derbija ima ali zanimljivijih i sadrzajnijih ni blizu ko ovdje.
Steta je samo sto na kraju uvijek zeljo slavi taj bod, a nama je to poraz vec godinama.
Barem u 8 od 10 medjusobnih duela bude 3+ gola, naguravanje na terenu, neizvjesnost do samog kraja.
Ovi stakori koji su poslije zadnjeg derbija govorili "gasi ligu" I slicno mogu pravo za beogradski pasaluk pa neka gledaju 0-0 I 1-0 evo 10 godina unazad.
Posjecenijih derbija ima ali zanimljivijih i sadrzajnijih ni blizu ko ovdje.
Steta je samo sto na kraju uvijek zeljo slavi taj bod, a nama je to poraz vec godinama.
NEMA NAZAD
U kojoj je to minuti bilo?MostarskiSin je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:32Penal 100%, Vehabovica pogodila u ruku, a sto onda ne kazes posteno da je mogao i trebao svirati i povlacenje Haskica u 16?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Oni jebu majku Ramicu. A momak kreno preko atletske i sa klupe mu govore da ide preko terena. Seljucan zalizani,Obuca i ostale lobanje. Ali ima BOGA.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Al ovo isticanje kako se slavi bod je vrhunac nemoći 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!