Mozemo i hocemo, Kup je nas

Mozemo i hocemo, Kup je nas
DREZNICA
I oni bi željeli da nauče plivatiopalaopala je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:05Šta pokušavaš sa ovim slikama dokazati ?
To da zrinski u to vrijeme nije postojao ? Ali to svi znamo .
To da je Velež bio jedini ponos u Hercegovini ? I to svi znamo .
To da se za Velež navijalo iz Dalmacije , Hercegovine , Bosne , Srbije ? I to znamo .
Daj nam nešto novo, ovakve slike vam ne idu u prilog samo dokazuju ono sto svi znamo
A prijatelju sramota je ovo, sta mi rece sad covjek sto radi dole. Kupio Khabiri skoro sve karata sto je ostalo, dijeli raji ko sto sam ti vec rekao ali platio vam jos autobuse i uzinu i opet vas nema. Priznaj da je sramota, ne moras javno, moze i u ppAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:48Pravi navijaci ce biti u Zenici,ovi influenseri da im i platis nebi ih pustio na tribinu posto ce tu malo biti simpatizera,u nas ce sve to biti kop staro i mladoMostarskiSin je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:42Ne igra Zvonic, Domic i vec od ranije Hasanovic, Bajric, Blagojevic, Hadzic… ima jos rovitih ali sta je tu je.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:38Onlyzrinja tko vam sve nedostaje za finale?
Samo da Zvonic ne igra on je jedini mostarac u ekipi pa se nalozi ,svaku odigra kao Nesta![]()
Kaze ovaj vas derpe podijelit ce karte dzaba samo da nas ne bude vise![]()
![]()
A dobro vidi oni bi željeli , a naprimjer skutori , ljubusaci , citlucani nikad nisu ni željeli . Pa do dana današnjeg nisu naučiliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:07I oni bi željeli da nauče plivatiopalaopala je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:05Šta pokušavaš sa ovim slikama dokazati ?
To da zrinski u to vrijeme nije postojao ? Ali to svi znamo .
To da je Velež bio jedini ponos u Hercegovini ? I to svi znamo .
To da se za Velež navijalo iz Dalmacije , Hercegovine , Bosne , Srbije ? I to znamo .
Daj nam nešto novo, ovakve slike vam ne idu u prilog samo dokazuju ono sto svi znamo![]()
Nisam upucen ,ako je to istina onda mogu samo reci da imamo novog JoletaMostarskiSin je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:08A prijatelju sramota je ovo, sta mi rece sad covjek sto radi dole. Kupio Khabiri skoro sve karata sto je ostalo, dijeli raji ko sto sam ti vec rekao ali platio vam jos autobuse i uzinu i opet vas nema. Priznaj da je sramota, ne moras javno, moze i u ppAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:48Pravi navijaci ce biti u Zenici,ovi influenseri da im i platis nebi ih pustio na tribinu posto ce tu malo biti simpatizera,u nas ce sve to biti kop staro i mladoMostarskiSin je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:42
Ne igra Zvonic, Domic i vec od ranije Hasanovic, Bajric, Blagojevic, Hadzic… ima jos rovitih ali sta je tu je.
Kaze ovaj vas derpe podijelit ce karte dzaba samo da nas ne bude vise![]()
![]()
![]()
Ne moze se od govana napraviti pita, dzaba sveAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:11Nisam upucen ,ako je to istina onda mogu samo reci da imamo novog JoletaMostarskiSin je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:08A prijatelju sramota je ovo, sta mi rece sad covjek sto radi dole. Kupio Khabiri skoro sve karata sto je ostalo, dijeli raji ko sto sam ti vec rekao ali platio vam jos autobuse i uzinu i opet vas nema. Priznaj da je sramota, ne moras javno, moze i u ppAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:48
Pravi navijaci ce biti u Zenici,ovi influenseri da im i platis nebi ih pustio na tribinu posto ce tu malo biti simpatizera,u nas ce sve to biti kop staro i mlado![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uuuuu aaaaa ubij ubij ultrasa
Moja moja AHA , ubij ubij Ultrasa aha Jes jes BOGAMI Ubij ubij Ultrasa…Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 14:12Uuuuu aaaaa ubij ubij ultrasa
Uuuuu aaaaa![]()
![]()
![]()
Kad krene na jugu protiv Posušja ona vaša redovna : nema nema evropeeeee
Trenutno korisnika/ca: Beli98, GradKamena2, pjankesarajevo, supervizor, Varijantas8 i 23 gosta.