E Allahu cime se oni bave. Ko da mu treba za najboljeg strijelca lige pa zbrajaj i navlaci.1921boy je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:34Kako je potvrđeno za portal Klix.ba, strijelac prvog gola za Željezničar ipak je bio Sulejman Krpić.
Na zvaničnoj stranici FK Željezničar je gol prvobitno bio pripisan Krpiću, potom Jašareviću, a u jutrošnjoj objavi izvještaja navodi se da je Krpić postigao dva gola.
Konačno, na osnovu izjava nogometaša potvrđeno je da je gol postigao Krpić, te je iz Želje već upućena molba da se ispravi strijelac, s obzirom da je u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza BiH u listu strijelaca upisan Irfan Jašarević.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Od nas ne zavisi nista. Pobjedimo obje i opet mozemo biti peti. Nije to teško skontati..
Pošto je sad istekla suspenzija Cocaliću, da li po vama treba da se vrati u prvih 11 ili ostavit Acu? Ili možda čak njih dvojica skupa s obzirom da kad su igrali u tandemu imali su 3 clean sheeta zaredom protiv pitara, Slobode i Sloge u ovoj drugoj polusezoni. A i realno Drina je u lošoj formi, a ove dvije naredne utakmice nam život znače. Ali to bi značilo da moraju igrati ili Beća ili Drljo.
Onaj špic Posušja Boban je yeben i iskusan igrač koji je jak u duelu ko bik, treba dobro skontati ko i kako će ga čuvati.
Onaj špic Posušja Boban je yeben i iskusan igrač koji je jak u duelu ko bik, treba dobro skontati ko i kako će ga čuvati.
LjoZee je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:48E Allahu cime se oni bave. Ko da mu treba za najboljeg strijelca lige pa zbrajaj i navlaci.1921boy je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:34Kako je potvrđeno za portal Klix.ba, strijelac prvog gola za Željezničar ipak je bio Sulejman Krpić.
Na zvaničnoj stranici FK Željezničar je gol prvobitno bio pripisan Krpiću, potom Jašareviću, a u jutrošnjoj objavi izvještaja navodi se da je Krpić postigao dva gola.
Konačno, na osnovu izjava nogometaša potvrđeno je da je gol postigao Krpić, te je iz Želje već upućena molba da se ispravi strijelac, s obzirom da je u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza BiH u listu strijelaca upisan Irfan Jašarević.
Ima li tebi jarane nesto da ne smeta,dnevna doza depresije u svakom tvom postu
Bitno je da si bio miran dok je grobar rovario po klubu,al opet tebi na obraz,postao si nivo hulahopke
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:50Pošto je sad istekla suspenzija Cocaliću, da li po vama treba da se vrati u prvih 11 ili ostavit Acu? Ili možda čak njih dvojica skupa s obzirom da kad su igrali u tandemu imali su 3 clean sheeta zaredom protiv pitara, Slobode i Sloge u ovoj drugoj polusezoni. A i realno Drina je u lošoj formi, a ove dvije naredne utakmice nam život znače. Ali to bi značilo da moraju igrati ili Beća ili Drljo.
Kosoric i Cocalic, ili Kosoric i Drina.
Drljo sinoc u prvom apsolutno nista nije pokazao. U po frke sam mislio da i ne igra.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Početi isto kao protiv pitara samo ubaciti Cocalica umjesto Drine. Ja mislim da nema lošijeg stožera od Drine koji konstantije igra. Spor je,u skoku ga nema. Kod prvog gola krivac,ne zna koga cuva. A nije prvi put. Valjalo bi da se Galic oporavi jer Sehic nema snage za 45min bruka I sramota da on živi od fudbala.
A šta ovdje nije pozitivno ili negativno pametnjakoviću?To što zavisimo od drugih a ne od nas? Činjenica obična. Najgore što ti misliš da si pametan sad i da si nešto pametno napisao i pozitivno.
Ma pusti budalu, sve zavisi od nas i tjt
De bolan...sinoc lik napise kako mozemo do evrope ako zrinja uzme kup i koliko nam bodove treba a ti mu pises da je lud .....
Pa budala zna kako možemo do Evrope. Šta sam ja drugačije napisao. Možemo do Evrope Al zavismo od Zrinjskog,Veleza,Sirokog...u prevodi zavisimo od drugih.1921ljoze je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:15De bolan...sinoc lik napise kako mozemo do evrope ako zrinja uzme kup i koliko nam bodove treba a ti mu pises da je lud .....
Ako uzme Zrinjski kup a Siroki pobjedi danas,zavisimo opet od drugih. To jeste da li će Siroki sljedeće dvije nakon ove danas izgubiti.
Znači mi se ništa ne pitamo. A to šta ovaj mali dijasporac lupa je druga priča. I on naziva nekoga budalom.
Danas Široki sigurno ne može pobjediti.Hulahopka je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:26Pa budala zna kako možemo do Evrope. Šta sam ja drugačije napisao. Možemo do Evrope Al zavismo od Zrinjskog,Veleza,Sirokog...u prevodi zavisimo od drugih.
Ako uzme Zrinjski kup a Siroki pobjedi danas,zavisimo opet od drugih. To jeste da li će Siroki sljedeće dvije nakon ove danas izgubiti.
Znači mi se ništa ne pitamo. A to šta ovaj mali dijasporac lupa je druga priča. I on naziva nekoga budalom.
To niko ne zna mogu li ili ne. Sudija svira penal za siroki s crvenim i buji paji..
Ma sve zavisi od nas vidjecete pusti hulaglupka nije mu dobro od sinoc, jos da nam je Basic odradio pripreme bili bi drugi
Zavisi zavisi, vidjeces glupane mali, ne bi bili prvi al sigurno drugi. Bar na nesto licimo sad, naspram onih utakmica poslije priprema. Idemo po 6 bodova i Evropu poz glupko
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Isto dumam od sinoć vjeruj.braco je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:50Pošto je sad istekla suspenzija Cocaliću, da li po vama treba da se vrati u prvih 11 ili ostavit Acu? Ili možda čak njih dvojica skupa s obzirom da kad su igrali u tandemu imali su 3 clean sheeta zaredom protiv pitara, Slobode i Sloge u ovoj drugoj polusezoni. A i realno Drina je u lošoj formi, a ove dvije naredne utakmice nam život znače. Ali to bi značilo da moraju igrati ili Beća ili Drljo.
Ali bilo koja kombinacija samo da Drina ne igra. U očajnoj je formi.
Coca i Aco, pa ko god da bude drugi u21.
Ma ne zavisi od nas, jos pogotovo kakve smo srece dobit cemo ove dvije utakmice, a na kraju Ce siroki u Evropu. Sve zavisi ko treba ostati. Ali smo u igri i za trece, i za peto mjesto
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Nase je da dobijemo i vidjeces da idemo u Evropu. To sto neki glupani ne zele Evropu da bi mogli pljuvat je nesto drugo. Da prijasnji trener nije imo one kikseve ne bi mi pricali o ovome
-
- Kontakt:
Ko ce biti u-21 , mislim da zato drina igra najvise, sto se kvaliteta tice nije za toškaHulahopka je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:05Početi isto kao protiv pitara samo ubaciti Cocalica umjesto Drine. Ja mislim da nema lošijeg stožera od Drine koji konstantije igra. Spor je,u skoku ga nema. Kod prvog gola krivac,ne zna koga cuva. A nije prvi put. Valjalo bi da se Galic oporavi jer Sehic nema snage za 45min bruka I sramota da on živi od fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.