Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo su one godine podjebavali i podsmjehivali Zelju jer je ofarbao loptu da bi se u snijegu vidjela, pa smo ih te sezone dvaput otresli.
Onda ono kabadahisanje sinoc.
Nikad da nauce...
Onda ono kabadahisanje sinoc.
Nikad da nauce...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nešto su ti kriva usta , jesi dobro bratefks74 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:30Kada nema trofeja, dobar je i bod protiv Sarajeva. Neka se slavi šta bilo.TMmanija2012 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:01Kakva titula , kakva Evropa , nema veceg meraka nego kada vidis one face pitara nakon 2-2Ko da su mozda fasovali
![]()
![]()

U scenariju da gubimo 2:0 do 80min i onda zabijamo izjednacujuci u 96. minuti.Herson je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:14U kojem scenariju, druze? Oni su se sinosnjim remijem doveli u situaciju da im plasman u Evropu ovisi iskljucivo o drugim ekipama i zato im je igrala samo pobjeda. U slucaju da Velez osvoji Kup i Sarajevo pobijedi obje preostale utakmice, prica o Evropi je zavrsena, bez obzira na njihove rezultate. To je itkekako realan scenarij, ali nezahvalno je predvidjati i prognozirati takve stvari. Bit svega je da bi pobjedom imali sve u svojim rukama, uz laksi raspored do kraja, a ovako ovise o drugima. Stvarno ne znam sta ljudi vide pozitivno u ovom scenariju.
Sto se Ramica tice, momku je 18 godina, nije igrao utakmicu i napisati da je direktan krivac za remi zbog toga sto je ubacio loptu na teren je pomalo neozbiljno. Prije svega skidanje odgovornosti sa direktnih krivaca, a to su akteri meca, igraci i (ne)strucni stab. Ljudi su pisali da je to uradio po nagovoru nekoga sa klupa, sta ako je to istina? Jel' treba momka popljuvati i nogirati iz kluba zbog postupka koji je uradio po necijem nalogu? Mlad je, pokazao je da mu je stalo, na kraju krajeva i izvinio se za postupak, i nije zasluzio ovakav odnos, prije svega navijaca Sarajeva prema njemu. Da se razumijemo, o njegovim igrackim kvalitetama nemam visoko misljenje, cak mislim i da mu je kranje vrijeme da se trzne i pocne igrati fudbal, jer je dobio i vise nego dovoljno vremena da se adaptira na seniorski fudbal.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dobro sam , hvala na pitanju. Još smo na trećem mjestu, samo slavite bod, ipak niste trofej vidjeli 10 - tak godina.TMmanija2012 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:34Nešto su ti kriva usta , jesi dobro bratefks74 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:30Kada nema trofeja, dobar je i bod protiv Sarajeva. Neka se slavi šta bilo.TMmanija2012 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:01Kakva titula , kakva Evropa , nema veceg meraka nego kada vidis one face pitara nakon 2-2Ko da su mozda fasovali
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kako se volim radovati nakon pišanja pitica na njihovom stadionu u svakom smislu
Čitavu utakmicu grmimo s juga
Čitavu utakmicu ciganski kradu vrijeme
I onda se pojavi Suljo Krpa i s nas 2200 se skupa popiša po piticama a toliko su se trudili da budu što veći cigani
Čitavu utakmicu grmimo s juga

Čitavu utakmicu ciganski kradu vrijeme

I onda se pojavi Suljo Krpa i s nas 2200 se skupa popiša po piticama a toliko su se trudili da budu što veći cigani

-
- Kontakt:
Citam iz zeljeznicara ismijavaju komsije da igrate bolje s dvije lopte i slicne provokacije vasih

Mozda se na kraju mi zadnji budemo smijali
-
- Kontakt:
Samo peljti da se najebem mame za ono kurcenje i sudjenje katastrofa , nedati da igrac udje mase ko ne moze itd, a mi se lafo valjamo , bod slave kao pobjedu razumijem nase drage kone neka uzivaju !
Ma ja vi ste sila u svemu nema BVB ste nema sta uzivajte kone opet kazem ne bih dalje u raspravu
Sami smo sebi krivi ispustili smo pobjedu i to je to, idemo dalje .
1946

Ma ja vi ste sila u svemu nema BVB ste nema sta uzivajte kone opet kazem ne bih dalje u raspravu

Sami smo sebi krivi ispustili smo pobjedu i to je to, idemo dalje .
1946

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 13 maj 2023, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
A zamisli likuješ jer si dva boda ispred gradskog rivala a uložio si 10 miliona u ekipu, a tvoj gradski rival kuburi s dugovima godinama
Ybt koliko smo mi veliki, šta bi bilo da imamo pare ko oni

Ybt koliko smo mi veliki, šta bi bilo da imamo pare ko oni

Koliko god je retardirano ovo što naši pišu da se vi radujete bodu, toliko je retardirana ova vaša priča 2000 nadglasalo 12000, a od ovih 12000 jedno 100njak djece većinom sa istoka je nešto navijalo
Namještena utakmica
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ima li ste i vi pare, pravili tribine, plate bile redovneferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:57A zamisli likuješ jer si dva boda ispred gradskog rivala a uložio si 10 miliona u ekipu, a tvoj gradski rival kuburi s dugovima godinama
Ybt koliko smo mi veliki, šta bi bilo da imamo pare ko oni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Mislio sam dok ste pjevali "Mi smo divovi"
Ključna riječ "imali", al mi smo mahala puna legendi kluba i svi bi da se pitaju nešto, zato i jesmo gdje jesmoTatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 17:03Ima li ste i vi pare, pravili tribine, plate bile redovneferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:57A zamisli likuješ jer si dva boda ispred gradskog rivala a uložio si 10 miliona u ekipu, a tvoj gradski rival kuburi s dugovima godinama
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi imate sreću što imate investitora koji se pita za sve, ali je problem što je on pogrešne ljude odabrao da upravljaju klubom i to ne liči ni na šta na vašu žalost(na našu sreću)

1-1
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Koliko su pojedini ovdje pljuvali po Tuzli kao gradu i nama Tuzlacima, eto navijajte za Leotar sad a u ponedjeljak za Siroki, pa ce ispasti oba kluba iz Tuzle haha
Al takav odnos prema svojim zemljacima haha, to onda govori o vama ..
Al takav odnos prema svojim zemljacima haha, to onda govori o vama ..

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Sad kad vam gori pod nogama, onda bi da budete dobri sa svima i da vas neko zali, a godinama unazad nas yebete na Tusnju kad god dodjemo
- Shategabri
- Kontakt:
Zaboravilo se 400 k eura za DuljuTatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 17:03Ima li ste i vi pare, pravili tribine, plate bile redovneferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:57A zamisli likuješ jer si dva boda ispred gradskog rivala a uložio si 10 miliona u ekipu, a tvoj gradski rival kuburi s dugovima godinama
![]()
![]()
![]()
![]()

Koševo Zapad
Ma kako god jadno je organizovana navijačka grupa a drugo su penzioneri, djeca i ljudi koji nisu u tom nekom fazonu.ferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 17:11Mislio sam dok ste pjevali "Mi smo divovi"
Ključna riječ "imali", al mi smo mahala puna legendi kluba i svi bi da se pitaju nešto, zato i jesmo gdje jesmoTatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 17:03Ima li ste i vi pare, pravili tribine, plate bile redovneferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:57A zamisli likuješ jer si dva boda ispred gradskog rivala a uložio si 10 miliona u ekipu, a tvoj gradski rival kuburi s dugovima godinama
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi imate sreću što imate investitora koji se pita za sve, ali je problem što je on pogrešne ljude odabrao da upravljaju klubom i to ne liči ni na šta na vašu žalost(na našu sreću)![]()
A onim ciganlukom na kraju utakmice što smo radili i **** povlačenjem smo i zaslužili da izjednačite
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.