FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

-
- Kontakt:
Bravooooo za nasu djecu! Pozitiva zestoka!miky_hz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:00Dupla kruna za juniore![]()
Juniori Sarajeva danas su ugostili i savladali banjalučki Željezničar rezultatom 3:0 u susretu 24. kola Premijer omladinske lige BiH, čime su i teoretski osigurali osvajanje naslova prvaka BiH. Sarajevo je ranije osvojilo Kup BiH u ovom uzrastu, a ovo mu je prva juniorska titula nakon 2018. godine, odnosno nakon pet godina čekanja.

Sto se tice muzike.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:42ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:32Odugovlače igrači Reala u finalu lige prvaka i to nije problem... Ali je pitaru problem što su naši sinoć uzeli cijelih 60 sekundi na izležavanje i odugovlačenje.![]()
A da se to nije radilo i pokušavalo opet bi ovdje drvlje i kamenje bilo.
Koliko kmečite ovdje cijeli dan o tome, rekao bi čovjek mi sinoć nismo sakupili 10 minuta aktivne igre...
Sve moralista do moraliste na forumu, duše slatke drage prepoštene.
Zaboravljaju svi kako su se kod nas svi zatvarali cim dadnu gol. Na poluvremenu u svlacionici si ih mogao naci kako se valjaju itd itd. Pa sami svi ovdje priziivali da poradimo na tome. Malo hinjaluka ubaciti. Ok, ne opravdavam setanje po terenu malog Ramica. Neko mu je to rekao da uradi.
Sta je s muzikom na Kosevu? Ok malo ubaciti nesto novo ali nije ti ovo aylah 8 mile film, smiri dozivljaj. Nije ti ovo privatna igracka. Sarajevo ljubavi moja Kemal Monteno, stara himna FK Sarajevo, to je moj grad itd itd, takve pjesme ne smiju prestati da se pustaju cesce.
Jos jednom spikeru na stadionu kada cita imena igraca nakon postignutog gola.. jel bolje da ti izgovoris Oliveira a citav stadion RENAN?! Jel bolje tako?
Nije 8 mile i USA rap music filmovi.
Muziku kontam promjenu ali stavi barem neke hitove.
A ne štelu i jos nekog repera odavde.
A hitove koji ide uz stadion utakmicu da pravi atmosferu.
A za komentatora kako govori imena uvijek ide ime pa prezime. Sta ces
Po čemu to Boga ti Ajla gubi koce, a Varešanović zaslužuje priliku?pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:43Mah ovih par ovdje sto seru, ne daju sansu nikome. To su isti oni sto su srali i sto ce srat da nam dodje i Jakirovic ili Klopp himself. Steta sto im Bordo prijatelji kreiraju misljenje.FCUM je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:13Bravohz033 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 17:17Tare u tom momentu i trenutku je mislio da radi dobro za klub i za tu utakmicu. Mlad, nije razmisljao o svim mogucim opcijama i eventualnim posljedicama. Danas se javno izvinuo, slika ispod.
Nikad nisam rekao nikome ovde ruzno ni pola slova, al ove pljuvace sopstvenog kluba sto im stalo do misljenja gurbeta a pljuju i seru po vlastitom klubu, nabijem na tuki !!!!
![]()
Nasi pljuju naseg igrača,samo zamislite sta bi uhljupi radili da su vodili 2-1
O Mirzi, odradio je lavovski posao. Jel neki strucnjak? Naravno da nije, ali pola ovih mrzitelja ovdje, sto ih gore spomenuh, bili su manji od makova zrna kad smo Zrinjski i Siroki pobijedili. Kao da jedva cekaju da odigramo lose.
O Tariku, pogrijesilo dijete. Vruca glava. Izvinuo se i idemo dalje. Ako ponovi istu gresku onda je budala i onda ga kazniti. Ko se to u ozbiljnom klubovim u Europi kaznjava zbog jedne greske?
O utakmici. Jedva sam zaspo hebem im sve. Odavno se nisam vise nasekirao. Slazem se sa svima koji misle da smo mi uvijek igrali hrabro, a u zadnje se vrijeme pretvaramo u mahalu. Nikada nismo zadrzavali loptu u derbijima vazda su to smradovi radili. I kad smo vodili igrali smo hrabro.
O Ajli, definitvno mora da ide. Tu nema nikakve price. Kontrolu gubi ako ju je uopste imala.
Mirzi bih dao citavu slijedecu sezonu da vodi ekipu i da je pojaca. Nista necemo dobiti ako sada dodje neki drugi trener, koji ne zaboravite, moze biti i gori od Mirze strucnjak.
Pa majku mu hebem je l to fakat bojkot spao na to da se tjera Ajla?
Mislim treba ona otići zbog nekih stvari od prije, al ne vidim neki problem u zadnje vrijeme s njom, manje lupeta, odradili su dobar transfer rok, i sad je ona najveći problem a Mirza nije?
Trebaju i jedno i drugo da idu, Mirza jer je nesposoban, a Ajla jer ga je postavila i zbog nekih ranijih stvari, a ne jedno samo
- ExchangeOffice
Odugovlace svi, al onako seljacki ko ramic je sramotno.ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:32Odugovlače igrači Reala u finalu lige prvaka i to nije problem... Ali je pitaru problem što su naši sinoć uzeli cijelih 60 sekundi na izležavanje i odugovlačenje.![]()
Koliko kmečite ovdje cijeli dan o tome, rekao bi čovjek mi sinoć nismo sakupili 10 minuta aktivne igre...
Slagali se vi ili ne.
Na kraju krajeva, kaznjeni smo zbog seljackog odugovlacenja.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Moze i Stela ponekad ali ono redovno, i ccc nek svira poneku ok. Ali ne smije se tradicija zanemariti!Alii je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:53Sto se tice muzike.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:42ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:32Odugovlače igrači Reala u finalu lige prvaka i to nije problem... Ali je pitaru problem što su naši sinoć uzeli cijelih 60 sekundi na izležavanje i odugovlačenje.![]()
Zaboravljaju svi kako su se kod nas svi zatvarali cim dadnu gol. Na poluvremenu u svlacionici si ih mogao naci kako se valjaju itd itd. Pa sami svi ovdje priziivali da poradimo na tome. Malo hinjaluka ubaciti. Ok, ne opravdavam setanje po terenu malog Ramica. Neko mu je to rekao da uradi.
Sta je s muzikom na Kosevu? Ok malo ubaciti nesto novo ali nije ti ovo aylah 8 mile film, smiri dozivljaj. Nije ti ovo privatna igracka. Sarajevo ljubavi moja Kemal Monteno, stara himna FK Sarajevo, to je moj grad itd itd, takve pjesme ne smiju prestati da se pustaju cesce.
Jos jednom spikeru na stadionu kada cita imena igraca nakon postignutog gola.. jel bolje da ti izgovoris Oliveira a citav stadion RENAN?! Jel bolje tako?
Nije 8 mile i USA rap music filmovi.
Muziku kontam promjenu ali stavi barem neke hitove.
A ne štelu i jos nekog repera odavde.
A hitove koji ide uz stadion utakmicu da pravi atmosferu.
A za komentatora kako govori imena uvijek ide ime pa prezime. Sta ces
Sto se tice pravila ime prezime postujem, ali daleko bolje bi bilo da se ne patimo dok svi kazem Oliveira , ne mozes izgovoriti ispravno i glasno, da bi to dalo igracu krila kako je i zamisljeno.
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Majstore, bojkot ovakav nije ni trebao. Zna se kako se bojkotuje i skidaju treneri i uprave. Ovo je pogresno sada to i vi vidite. Nikakvog efekta. Nazalost.pitara je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:00Po čemu to Boga ti Ajla gubi koce, a Varešanović zaslužuje priliku?pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:43Mah ovih par ovdje sto seru, ne daju sansu nikome. To su isti oni sto su srali i sto ce srat da nam dodje i Jakirovic ili Klopp himself. Steta sto im Bordo prijatelji kreiraju misljenje.
O Mirzi, odradio je lavovski posao. Jel neki strucnjak? Naravno da nije, ali pola ovih mrzitelja ovdje, sto ih gore spomenuh, bili su manji od makova zrna kad smo Zrinjski i Siroki pobijedili. Kao da jedva cekaju da odigramo lose.
O Tariku, pogrijesilo dijete. Vruca glava. Izvinuo se i idemo dalje. Ako ponovi istu gresku onda je budala i onda ga kazniti. Ko se to u ozbiljnom klubovim u Europi kaznjava zbog jedne greske?
O utakmici. Jedva sam zaspo hebem im sve. Odavno se nisam vise nasekirao. Slazem se sa svima koji misle da smo mi uvijek igrali hrabro, a u zadnje se vrijeme pretvaramo u mahalu. Nikada nismo zadrzavali loptu u derbijima vazda su to smradovi radili. I kad smo vodili igrali smo hrabro.
O Ajli, definitvno mora da ide. Tu nema nikakve price. Kontrolu gubi ako ju je uopste imala.
Mirzi bih dao citavu slijedecu sezonu da vodi ekipu i da je pojaca. Nista necemo dobiti ako sada dodje neki drugi trener, koji ne zaboravite, moze biti i gori od Mirze strucnjak.
Pa majku mu hebem je l to fakat bojkot spao na to da se tjera Ajla?
Mislim treba ona otići zbog nekih stvari od prije, al ne vidim neki problem u zadnje vrijeme s njom, manje lupeta, odradili su dobar transfer rok, i sad je ona najveći problem a Mirza nije?
Trebaju i jedno i drugo da idu, Mirza jer je nesposoban, a Ajla jer ga je postavila i zbog nekih ranijih stvari, a ne jedno samo
Ajla nije kalibar za direktora FK Sarajevo. Te sa kartama, te sa stadionom postavljanjem trave, te sa tjeranjem svih ljudi iz kluba da dovede svoje influenserke. Bila mi je odlicna kad je izasla pred kameru i odgovarala na pitanja. To je trebala nastaviti a ne podleci pritisku i usutiti se. Moras imati mu da da bi bio CEO. Ona to mozda i ima, barem je imala par dobrih poteza, kao taj sto sam naveo. Ovo ostalo je katastrofa.
O kakvom prelaznom roku pricas? Pa ona je tu uradila samo kontakt i dogovorila potpisivanje ugovora. Nije ona govorila ko ce igrati nego struka. To i nije bas neki tezak posao, dat ponudu menadzerima i dogovoriti sastanke i potpisivanje ugovora.
O Mirzi, opet ponavljam: NIJE ON TRENER SA PREVISE ZNANJA NITI ISKUSTVA! Sa druge strane, niko mu ne moze osporiti rezultat i jedino je on i njegov strucni stab (kakvi god bili) zasluzan sto se borimo za Europu.
Misljenja sam jos da Mirza nije trebao doci uopste, ali kad je vec dosao i napravio rezultat (bolji nego 3 prethodnika) pa dajte da mu damo sansu jeste li normalni vise??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slažem se da nije bilo uredu i ne opravdavam taj potez.ExchangeOffice je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:02Odugovlace svi, al onako seljacki ko ramic je sramotno.ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:32Odugovlače igrači Reala u finalu lige prvaka i to nije problem... Ali je pitaru problem što su naši sinoć uzeli cijelih 60 sekundi na izležavanje i odugovlačenje.![]()
Slagali se vi ili ne.
Na kraju krajeva, kaznjeni smo zbog seljackog odugovlacenja.
Svakako bi bilo okej kazniti ga i pokazati svima da nismo klub takvog renomea. Ali ne treba momka razguljivati na sve strane, radio je to vruće glave u najboljoj namjeri.
Ne treba pretjerivati ni u čemu. Kao što sam rekao cijelih 60 sekundih smo uspjeli "ukrasti" na odugovlačenje a ovdje se predstavlja kao da smo Radnik iz Bijeljine.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Posušje nema šanse, sudija neće dati.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:18Ovo sto Leotar pobijedi, Posusje mitomanijake i Sloboda ubice moraju dobiti ako ne misle ispast.
Bitno je da Sloboda uzme bar bod i Sirokom i Zelji. Na nama je da ostanemo neporazeni protiv Veleza i dobijemo Igman.fks74 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Posušje nema šanse, sudija neće dati.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:18Ovo sto Leotar pobijedi, Posusje mitomanijake i Sloboda ubice moraju dobiti ako ne misle ispast.
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Anpa, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, budzak, Confiance, EastMadness, ErosViverosViv, feniksptica, FranckRibery, Fudo, galia95, Hamagara, HordasFks, HZbec, itatabisine, kanarinac, Kockoglavi, kogmagie46, Komercijala19, Lecler, leo1946, macahz, MaroonBjelave, mavi, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MrkiMedo, muhamedhulk, Napapijri, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, Serha, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tenpenny, tuitamo, Vanja8, WeekendOffender, zagorski i 661 gost.