NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Čestitke igračima na pobjedi,Ali Medjuseljac je dijamant! Utakmica se igra 90 minuta ne znam šta odmah kakite za rezultat dok se tekma ne završi! Idemo lagano do baraža samo se povreda čuvati! Rekao sam i izgleda da če tako najprije i biti da se utakmicom baraža ulazi u Federalnu i odblokira se račun i onda je nebo granica
::::SAMO ČELIK::::
Kad je žrijeb play offa?
Kažete da se zahvalimo na kraju sezone Karaliću koji daje golove i asistencije, a Durmiša bi ostavili koji apsolutno ništa ne uradi 

Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 13 maj 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Durmiš je protiv Sarajeva najbolji bio i omogučio Čeliku da igra s Radnikom i zaradi 25000 km na kartama! Tako da Durmiš ima kredita do kraja sezone! Neko bude najbolji protiv Sarajeva a neko dadne i gol Krivaji! Pa sad izvagaj šta je ko više dao za Čelik!!!
Mucki provokator

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mogao je bilo ko pucati taj penal protiv Sarajeva...zamorano je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:07Durmiš je protiv Sarajeva najbolji bio i omogučio Čeliku da igra s Radnikom i zaradi 25000 km na kartama! Tako da Durmiš ima kredita do kraja sezone! Neko bude najbolji protiv Sarajeva a neko dadne i gol Krivaji! Pa sad izvagaj šta je ko više dao za Čelik!!!
Svaka čast svima koji redovno dolaze i kupuju ulaznice.
Njima nemam sta reći svaka čast za ovih 1000 danas ljudi a ostalim zaprdim.
Ku*tonska posjeta.
Igračima, treneru, upravi čestitke jos jednom.
Mnogo spremniji smo pa sam ovo i očekivao pred kraj. Rapsodija golova. Arežina ima pas koji rijetko ko u premijer ligi ima. Zadrzavanje njega treba biti prioritet sto se tiče igračkog kadra. Ali M. ojačao fizicki..vidi se da radi na sebi.
Svi trebaju ovaj dio karijere shvatiti ozbiljno i dobro se sebi posvetiti iduca tri mjeseca jer u rangu više su mnogo fizicki spremniji igrači i bezobrazniji.
Inače ulaznica protiv Krivaje je 805 u mojoj kolekciji, jos 195 do velikog jubileja od 1000 ulaznica. Prva ulaznica koju sam kupio i sačuvao sa 6 godina je protiv Veleža 96 godine. Ovo je zadnjih mjesec dana. Ako ima kolekcionara da nekome fali nesto imam duplih dosta neka se javi u pp.

Njima nemam sta reći svaka čast za ovih 1000 danas ljudi a ostalim zaprdim.
Ku*tonska posjeta.
Igračima, treneru, upravi čestitke jos jednom.
Mnogo spremniji smo pa sam ovo i očekivao pred kraj. Rapsodija golova. Arežina ima pas koji rijetko ko u premijer ligi ima. Zadrzavanje njega treba biti prioritet sto se tiče igračkog kadra. Ali M. ojačao fizicki..vidi se da radi na sebi.
Svi trebaju ovaj dio karijere shvatiti ozbiljno i dobro se sebi posvetiti iduca tri mjeseca jer u rangu više su mnogo fizicki spremniji igrači i bezobrazniji.
Inače ulaznica protiv Krivaje je 805 u mojoj kolekciji, jos 195 do velikog jubileja od 1000 ulaznica. Prva ulaznica koju sam kupio i sačuvao sa 6 godina je protiv Veleža 96 godine. Ovo je zadnjih mjesec dana. Ako ima kolekcionara da nekome fali nesto imam duplih dosta neka se javi u pp.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa što nije puco eto Karalič! Nije isto kad puca Durmiš penal i Zukič! Mogao i jest pucat bilo ko,al bil dao gol???Convicts je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:13Mogao je bilo ko pucati taj penal protiv Sarajeva...zamorano je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:07Durmiš je protiv Sarajeva najbolji bio i omogučio Čeliku da igra s Radnikom i zaradi 25000 km na kartama! Tako da Durmiš ima kredita do kraja sezone! Neko bude najbolji protiv Sarajeva a neko dadne i gol Krivaji! Pa sad izvagaj šta je ko više dao za Čelik!!!
Durmiš je zabio taj penal jer je Dizdarević (golman Sarajeva) puštao golove!!zamorano je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Pa što nije puco eto Karalič! Nije isto kad puca Durmiš penal i Zukič! Mogao i jest pucat bilo ko,al bil dao gol???Convicts je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:13Mogao je bilo ko pucati taj penal protiv Sarajeva...zamorano je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:07
Durmiš je protiv Sarajeva najbolji bio i omogučio Čeliku da igra s Radnikom i zaradi 25000 km na kartama! Tako da Durmiš ima kredita do kraja sezone! Neko bude najbolji protiv Sarajeva a neko dadne i gol Krivaji! Pa sad izvagaj šta je ko više dao za Čelik!!!
Zabio bi svako jer su golovi pušteni od strane golmana...
-
- Kontakt:
Malo je reci da si glup
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Planirano je bilo da Šahinović bude u sastavu, ali je na teren izašao Dizdarević...
Da je Šahinović tu noć branio, malo morgen bi mi prošli dalje...
Da je Šahinović tu noć branio, malo morgen bi mi prošli dalje...
Ne raspravljaj se s njim, ubodi ga, ubodi ga 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ok i ?dinodino2019 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:32Malo je reci da si glup
Nek si mi ti pametan

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Joj kakve sve teorije ovdje vladaju, sto je najgore od samih navijaca Celika. Prvo pustamo, pa onda su i nama pustali. Ima li bilo sta posteno u ovom Celiku?
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Kako je klub imao reset, tako i ovi kvazi navijači fuj...
Mora se pričati realno, Dizdarević je pustio Čeliku samo da oni otjeraju Feđu Dudića sa trenerske pozicije!!
Pusti forumske teorije zavjera, bas ce pustiti eto. Ne pisi to vise nigdje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.