bukvalno se zovete fukare

bukvalno se zovete fukare
Cekam ga ko ozeb'o sunce, njegovi postovi su vrijedni citanja
Bolje Fukare nego Pomozi ba 17042
Vec sam. Al ja sam se vec osigurao i napravio par laznih profila, pa da mogu pratit najveci klub na svijetu, plavog gospodina19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:25Odjavi se sa teme plbih i spremaj se za crveno-crni derbi sljedece sezone protiv Celikaantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:12Svima nama ste trn u oku. A sta drugo i ocekivat od takve veličine.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:53Koliko samo kompleksa na jednom mjestu prema najvecem klubu u drzavi...pitari, fukare i rođeni su pacenici teski, sreca pa Celik nije u plbih, morali bi i njihove gluposti citati na ovoj temi...Tuzla city jedini normalni, doduse oni nemaju navijace, pa je mozda zbog toga
Cuj komplekse u pm.
Postali ste predmet sprdnje, a ne kompleks, pa zato su se svi uhvatili vas.![]()
On ti je kelja porijeklom iz okoline Živinica...
De ba opusti se.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:33Kakvi su ovi slobodaši pacenici ne bi me cudilo da sutra namjerno puste siroki samo da bi nas syebali u borbi za Evropu
*prekosutra19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:33Kakvi su ovi slobodaši pacenici ne bi me cudilo da sutra namjerno puste siroki samo da bi nas syebali u borbi za Evropu
Moje duboko izvinjenje
Kakav mozak covjece , pustimo Široki i tako uzmemo kartu za federalnu. Aferim ljudino!19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:33Kakvi su ovi slobodaši pacenici ne bi me cudilo da sutra namjerno puste siroki samo da bi nas syebali u borbi za Evropu
Niti cemo sutra pustiti jer se utakmica igra u ponedjeljak, a niti imamo razloga da pustimo jer nama treba, a i boli nas qurac za vama.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:33Kakvi su ovi slobodaši pacenici ne bi me cudilo da sutra namjerno puste siroki samo da bi nas syebali u borbi za Evropu
Strasno!samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:36Kakav mozak covjece , pustimo Široki i tako uzmemo kartu za federalnu. Aferim ljudino!19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:33Kakvi su ovi slobodaši pacenici ne bi me cudilo da sutra namjerno puste siroki samo da bi nas syebali u borbi za Evropu
blago se vama
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.