Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
O željo zeljana.. ti hurvo hebana..
-
- Kontakt:
Pa mi svakako nemamo glavnog sponzora od kojeg treba najveci prihod da dolazi, vec navijaci uzeli stvar u svoje ruke.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:20Ne razumijem pojedine navijace Zeljeznicara. Sta imate od toga sto zelite da Sloboda ispadne?
Sta ako dodje red na nas? To se moze ovog ljeta vec desiti. Nek nam otkaze par sponzora eto nas na nivou Slobode (financijski).
Bas se trebamo veseliti sto ispast Sloboda, Tuzla a dobit cemo fudbalske sredine Gosk i Krupu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
zeljovolimte je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:20Ne razumijem pojedine navijace Zeljeznicara. Sta imate od toga sto zelite da Sloboda ispadne?
Sta ako dodje red na nas? To se moze ovog ljeta vec desiti. Nek nam otkaze par sponzora eto nas na nivou Slobode (financijski).
Bas se trebamo veseliti sto ispast Sloboda, Tuzla a dobit cemo fudbalske sredine Gosk i Krupu.
Slabo pratis kozoyebe izgleda, ne da zelim da ispadnu nego da se ugase totalno aBd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

željana stara kurava, smrad njene pi.čke nesnosan je

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mislim da će se skretničarima obit o glavu to što priželjkuju ispadanje Slobode pa će ih u zadnjem kolu ljudi mlatnut i izbit Evropu. Karma je čudo, ja sinoć na svojoj koži osjetio 

Tako je.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:33Mislim da će se skretničarima obit o glavu to što priželjkuju ispadanje Slobode pa će ih u zadnjem kolu ljudi mlatnut i izbit Evropu. Karma je čudo, ja sinoć na svojoj koži osjetio![]()
Inače, ne prođe dan nakon 23.05.2012. da ih nisam kleo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E jesi pametanMocMahale444 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:30zeljovolimte je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:20Ne razumijem pojedine navijace Zeljeznicara. Sta imate od toga sto zelite da Sloboda ispadne?
Slabo pratis kozoyebe izgleda, ne da zelim da ispadnu nego da se ugase totalno aBd.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- MocMahale444
InshAllah da se ugasite.senjak075 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:39E jesi pametanMocMahale444 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:30zeljovolimte je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:20Ne razumijem pojedine navijace Zeljeznicara. Sta imate od toga sto zelite da Sloboda ispadne?
Bas se trebamo veseliti sto ispast Sloboda, Tuzla a dobit cemofudbalske sredine Gosk i Krupu.
Slabo pratis kozoyebe izgleda, ne da zelim da ispadnu nego da se ugase totalno aBd.![]()
Sto se tice kona

Na Koševu nema stolova za novinare, kabine su u užasnom stanju, WC nije u funkciji, nema struje, vode i ono najbtinije na našem najvećem stadionu nema interneta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Tuzlaci od srca vam zelim opstanak u drustvu najboljih, bez obzira na sve , prepucavanja i sl.
Ipak je Sloboda klub iz bivse juge, i ne zasluzuje ispadanje, kao ni celik koji ce se vratiti lp
Ipak je Sloboda klub iz bivse juge, i ne zasluzuje ispadanje, kao ni celik koji ce se vratiti lp
04.10.2009 !
scudetto89 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:42Tuzlaci od srca vam zelim opstanak u drustvu najboljih, bez obzira na sve , prepucavanja i sl.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Pobjeda Slobode u ponedjeljak, pa poraz Rođenih u srijedu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovdje je vec sve unaprijed odredjeno, dzaba se prepucavati, ovo fakat ne treba ni pratiti.
Jedino kladionicari mogu da hajruju. Kad se igra protiv RS-a, penal ili crveni zicer.
Jedino kladionicari mogu da hajruju. Kad se igra protiv RS-a, penal ili crveni zicer.
19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:45Pobjeda Slobode u ponedjeljak, pa poraz Rođenih u srijedu![]()
Pobjeda posusja na grbavici (taman im veličajte ratnog zločina praljka), pa u zadnjem kolu Sloboda u hendikepu gazi malog plavog, a Velež uz Sarajevo u Europu ooooo
- Sjenjak1919
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:42Tuzlaci od srca vam zelim opstanak u drustvu najboljih, bez obzira na sve , prepucavanja i sl.

SLOBODA ILI NIŠTA
Bit će opstanak aBdscudetto89 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:42Tuzlaci od srca vam zelim opstanak u drustvu najboljih, bez obzira na sve , prepucavanja i sl.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jel moguće da nas ovoliko svi mrzite
Bolesno Allaha mi

Bolesno Allaha mi

ferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:48Jel moguće da nas ovoliko svi mrzite
Bolesno Allaha mi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Beli98, CAZIN, perodeformero, Vanja8, Varijantas8, VolimBiH96 i 88 gostiju.