Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Re: Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Sad ce napisat da si papak iz Tuzle

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako napiše da sam iz Tuzle papak, popuši mi on ku.rac kratak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
U toj ekipi svaki naš ima mjesta i dobro bi došao.montolivo18 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:40Ne znam koliko ste upućeni, ali jedan igrač FK Tuzla Citya se ponudio Slobodi da dođe na kraju sezone.![]()
Iako smo i mi ove godine jako loši u našoj ekipi ne bi imao mjesta niti jedan igrač poslednjeplasirane ekipe i sigurnog ucesnika federalne lige.
A Mujaric? Kod nas nije ni igrao a vi ga uzeli sebi! Toliko o tome..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:26U toj ekipi svaki naš ima mjesta i dobro bi došao.montolivo18 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:40Ne znam koliko ste upućeni, ali jedan igrač FK Tuzla Citya se ponudio Slobodi da dođe na kraju sezone.![]()
Iako smo i mi ove godine jako loši u našoj ekipi ne bi imao mjesta niti jedan igrač poslednjeplasirane ekipe i sigurnog ucesnika federalne lige.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Evo baš nam je trebao, mnogo se naigrao. Glavni mam igrač.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:27A Mujaric? Kod nas nije ni igrao a vi ga uzeli sebi! Toliko o tome..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:26U toj ekipi svaki naš ima mjesta i dobro bi došao.montolivo18 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:40Ne znam koliko ste upućeni, ali jedan igrač FK Tuzla Citya se ponudio Slobodi da dođe na kraju sezone.![]()
Znam rekla mi tvoja keva da je kratak, kad joj doki htjede dati smoki, puce joj sikla i rece da je navikla, na kraju dana osta balada i umjesto doki uvali joj Roki
Vi ga uzeli da nas oslabite, dobar je kod nas bio radi atmosfere da je on bio tu dobili bi vas u Hendikepu!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:29Evo baš nam je trebao, mnogo se naigrao. Glavni mam igrač.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:27A Mujaric? Kod nas nije ni igrao a vi ga uzeli sebi! Toliko o tome..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:26
U toj ekipi svaki naš ima mjesta i dobro bi došao.
Jedino za Slobodu bi bilo steta da ispadne.
Ovih ostalih pet,ne bi niko ni primjetio da ih nema.
Ovih ostalih pet,ne bi niko ni primjetio da ih nema.
-
- Kontakt:
Uopće nismo računali gdje je bio i odakle ga dovodimo.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:32Vi ga uzeli da nas oslabite, dobar je kod nas bio radi atmosfere da je on bio tu dobili bi vas u Hendikepu!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:29Evo baš nam je trebao, mnogo se naigrao. Glavni mam igrač.
Doveden je da proba uraditi sta od sebe i svoje karijere i da ima egzistenciju.
Da je takva sila igrala mi bi morali prekršiti dogovor pa produžiti niz na 13

Cuj pustili Slobodu a regularno izgubili od Sloge i LeotaraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:35Uopće nismo računali gdje je bio i odakle ga dovodimo.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:32Vi ga uzeli da nas oslabite, dobar je kod nas bio radi atmosfere da je on bio tu dobili bi vas u Hendikepu!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:29
Evo baš nam je trebao, mnogo se naigrao. Glavni mam igrač.
Da je takva sila igrala mi bi morali prekršiti dogovor pa produžiti niz na 13![]()
![]()
cuj dogovor 12 u nizu
![]()
![]()
![]()

Ovaj Ponosni stvarno ne odustaje, mani se momak dječijih teorija i liječe komplekse obolit ces i više nego što jesi.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Schlager drugar iz BL, uvijek realan i korektan. Pozdrav.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Borac Borac Borac volimo

Borac Borac Borac slavimo

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:

Predzadnje kolo uskorooo

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Dobra im je ona pjesma. Kad je čuješ, ne možeš je izbaciti iz glave...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da, upravo tako. Vas pustili, a Slogu i Leotar nismo.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:38Cuj pustili Slobodu a regularno izgubili od Sloge i LeotaraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:35Uopće nismo računali gdje je bio i odakle ga dovodimo.
Da je takva sila igrala mi bi morali prekršiti dogovor pa produžiti niz na 13![]()
![]()
cuj dogovor 12 u nizu
![]()
![]()
![]()
![]()
, jedno je sigurno vi bi regularno izgubili i od Posušja da vam nisu pustili i bili bi trenutno zadnji na tabeli!
To uopće nije cudno, jer te dvije ekipe su koliko znam iznad vas na tabeli sto znači da su ozbiljniji i kvalitetniji protivnik.
Mozda ti jos nisi pogledao tabelu da vidis gdje ti se klub trenutno nalazi.
I vi ste bili iznad nas pa smo vas dobili a imamo i utakmicu manje tako da ce te i vi a i Leotar biti ispod nasPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:04Da, upravo tako. Vas pustili, a Slogu i Leotar nismo.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:38Cuj pustili Slobodu a regularno izgubili od Sloge i LeotaraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:35
Uopće nismo računali gdje je bio i odakle ga dovodimo.
![]()
cuj dogovor 12 u nizu
![]()
![]()
![]()
![]()
, jedno je sigurno vi bi regularno izgubili i od Posušja da vam nisu pustili i bili bi trenutno zadnji na tabeli!
To uopće nije cudno, jer te dvije ekipe su koliko znam iznad vas na tabeli sto znači da su ozbiljniji i kvalitetniji protivnik.
Mozda ti jos nisi pogledao tabelu da vidis gdje ti se klub trenutno nalazi.

-
- Kontakt:
I da imate 3 utakmice manje ja ne znam koga vi možete kao poslednjeplasirana ekipa regularno pobjediti. Ono se misli vaditi na pretedentima za Evropu. Zaista imate dobar omjer protiv Lištice to vam daje pravo da se nadatesamirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:08I vi ste bili iznad nas pa smo vas dobili a imamo i utakmicu manje tako da ce te i vi a i Leotar biti ispod nasPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:04Da, upravo tako. Vas pustili, a Slogu i Leotar nismo.
Mozda ti jos nisi pogledao tabelu da vidis gdje ti se klub trenutno nalazi.![]()

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, nedimmmm1337 i 44 gosta.