Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala Sarajevu što su nam omogućili priliku da Želji izbijemo Evropu ma da ce opet biti prica kao one godine kad ste ih vi dobili golom Bekica da oni titulu nisu izgubili na Koševu nego u Krupi iako su na Koševo došli kao prva ekipa lige al et opet je tamo neka Krupa im izbila titulu a ne Sarajevo, jednostavno nemaju damu priznati da su porazom na Koševu zavisili od drugih rezultata.. Lakše im reci Krupa nas koštala titule nego Sarajevo..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma ja njih uopste i ne dozivljavam. Fukarice i cernobilce. Ali vidi ti, jadni se bore da opstanu bukvalno nigdje ih a ovdje dodju i psuju Zelju. Zar to nije cist primjer kompleksa. Zalit ih ne mogu vala nema sanse, nek ispadnu ko ih yebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:13Eto sta dobijete sto odgovorite na takve postove? Postavili Jogeta i kao odgovorio im neko. Pa pola ljudi ovdje ne zna tacku i zarez koristit, a ismijava Jogeta..godrina je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:22Trebamo im slat ruze na komentar zeljano kurvo raspala ??? Pucaju ih kompleksi i ko ih yebe nek ispadaju kad su losizeljovolimte je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:20Ne razumijem pojedine navijace Zeljeznicara. Sta imate od toga sto zelite da Sloboda ispadne?
Sta ako dodje red na nas? To se moze ovog ljeta vec desiti. Nek nam otkaze par sponzora eto nas na nivou Slobode (financijski).
Bas se trebamo veseliti sto ispast Sloboda, Tuzla a dobit cemo fudbalske sredine Gosk i Krupu.
Ovdje covjek najmanje moze procitati nesto normalno. Iako se svi krijemo iza nikova, valjda i tim postom predstavljas sebe. Neki dan onaj iz BL napisa lijep i kulturan post. Bas se o Zelji radilo, pokazao koliko nas covjek postuje.Koliko vas se zakacilo na to? **** to..
Nije mi jasno odakle potreba za prepucavanjem sa njima. Na skroz suprotnim mjestima na tabeli, osim duela u zadnjem kolu ne vidim potrebu da se nesto ganjamo. I sta po vama da navijamo nek izlete Sloboda i TC (Igman), a daj nam Gosk i Krupu. To je kao top.
To sto se oni i RA lizu sa pitarima, to je obostrani interes. Jer je njima to jedini nacin da probaju biti ravnopravni sa nama.
I to sve traje dok isti ne pobjede Sarajevo. Nema tu ljubavi, to je cisti interes.
Odakle sva ta mrznja? Mrznja prema glavnom gradu, oni cernobilci, oni pijacari, oni kozojebi.. po meni je nemoguce da je to vecina naseg drustva ili je to samo zastupljeno na forumu..
I jest zalosno sto nema normalne diskusije ali kako ces imat sa ovakvim likovima koji su tu samo da lose trolaju, lafo podyebavaj ili ovi sto se lizu sa pitama a sve opet samo da bismo kao nadjacali zeljine simpatizere.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Joj samiraa miii sto se ofirass dusmane tuzlanski
Reci vodji fukara da se vise ne ulizuje manijacima
Slika se s manijacima i objavljuje slike s opisom burazeri
Reci vodji fukara da se vise ne ulizuje manijacima
Slika se s manijacima i objavljuje slike s opisom burazeri
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Par vas piše da bi voljeli naše ispadanje i to je uredu, al kad mi pišemo za vas to je onda kompleks..
Kojih par merak i tsko ti sto se ofiraju s oznakama zelje u nicku i psuju mrtve
Ne racunaju se kod nas ko nasi
Mi ne volimo takve sto se online kurce i psuju
Manijaci postuju svaku grupu i svaki klub bez obzira sto su mnoge grupe slabije puno od nas
Mi ih podtujemo i vazda smo da dodju u vecem broju kod nas u goste i da navijaju normalno
Manijaci postuju svaku grupu i svaki klub bez obzira sto su mnoge grupe slabije puno od nas
Mi ih podtujemo i vazda smo da dodju u vecem broju kod nas u goste i da navijaju normalno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 maj 2023, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kod vas lobotomija i dalje na vlasti?
Sta skreces s teme sad
Ko je kod vas na vlasti
Ne mozete bajramski turnir da osvojite ni kad ste jedina ekipa prijavljena za turnir
Ko je kod vas na vlasti
Ne mozete bajramski turnir da osvojite ni kad ste jedina ekipa prijavljena za turnir
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma meni potpuno svejedno hoce li ispast sloboda ili ne, kazem da mi nije zao ako bi ispali. Da je zalosno zbog grada, potencijalne baze igraca navijaca to stoji al jbg to je druga prica.
Ako nije kompleks kako onda nazvat ovu situaciju gdje sutra igrate utakmicu sezone a ovdje pisete o Zelji.
Al kakav nogometni genocid se danas desio u trebinju, ono Jemen jos nije vidio

NEMA NAZAD
Zamisli kakav mozak moraš biti mi se borimo za opstanak i jedan vaš navijač piše da cemo pustiti Široki da vi ostanete bez Evrope Jel tebi to normalno razmišljanje?godrina je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:28Ma meni potpuno svejedno hoce li ispast sloboda ili ne, kazem da mi nije zao ako bi ispali. Da je zalosno zbog grada, potencijalne baze igraca navijaca to stoji al jbg to je druga prica.
Ako nije kompleks kako onda nazvat ovu situaciju gdje sutra igrate utakmicu sezone a ovdje pisete o Zelji.
-
- Kontakt:
Tako je brate, ti si real (ril), saljes svima lokaciju i na sakeNoDi80 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:25Kojih par merak i tsko ti sto se ofiraju s oznakama zelje u nicku i psuju mrtve

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Normalno da nije.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:33Zamisli kakav mozak moraš biti mi se borimo za opstanak i jedan vaš navijač piše da cemo pustiti Široki da vi ostanete bez Evrope Jel tebi to normalno razmišljanje?godrina je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:28Ma meni potpuno svejedno hoce li ispast sloboda ili ne, kazem da mi nije zao ako bi ispali. Da je zalosno zbog grada, potencijalne baze igraca navijaca to stoji al jbg to je druga prica.
A stvar je vrlo jednostavna i složena Sarajevo 3. Igodrina je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:34Normalno da nije.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:33Zamisli kakav mozak moraš biti mi se borimo za opstanak i jedan vaš navijač piše da cemo pustiti Široki da vi ostanete bez Evrope Jel tebi to normalno razmišljanje?godrina je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:28
Ma meni potpuno svejedno hoce li ispast sloboda ili ne, kazem da mi nije zao ako bi ispali. Da je zalosno zbog grada, potencijalne baze igraca navijaca to stoji al jbg to je druga prica.
i Velež uzima Kup!
Evo ovom prilikom apelujem navijacima posusja da dodju na grbavicu u sto vecem broju i podrze svoj tim
Bujrum dobrodosli u seher boli nas qurac ko je hrvat ko srbin ko bosnjak ko slovenac ko crnogorac ko makedonac
Svi koji hoce normalno da navijaju su uvijek
dobrodosli
Pa cak i na nas istok milion puta smo skenirali navijace npr sirokog brijega kad nisu skripari dolazili i opet nikad nikom nije falila dlaka s glave iako smo sto posto bili sigurni da su clanovi skripara u pitanju
cak neke smo znali od ranije sto su prijetili na fb i qurcili se na fb ali opet ih nismo dirali
To vazi i za ostale bujrum svi
Bujrum dobrodosli u seher boli nas qurac ko je hrvat ko srbin ko bosnjak ko slovenac ko crnogorac ko makedonac
dobrodosli
Pa cak i na nas istok milion puta smo skenirali navijace npr sirokog brijega kad nisu skripari dolazili i opet nikad nikom nije falila dlaka s glave iako smo sto posto bili sigurni da su clanovi skripara u pitanju
cak neke smo znali od ranije sto su prijetili na fb i qurcili se na fb ali opet ih nismo dirali
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 maj 2023, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tako je kraljuNoDi80 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:36Evo ovom prilikom apelujem navijacima posusja da dodju na grbavicu u sto vecem broju i podrze svoj tim
dobrodosli
Pa cak i na nas istok milion puta smo skenirali navijace npr sirokog brijega kad nisu skripari dolazili i opet nikad nikom nije falila dlaka s glave iako smo sto posto bili sigurni cak neke smo znali od ranije sto su prijetili na fb i qurcili se na fb ali opet ih nismo dirali

-
- Kontakt:
I šta je to tebe toliko dotaklo, što te to vrijeđa, nebitno je jarane. Opusti se, ne stresiraj se zbog glupostisamirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:33Zamisli kakav mozak moraš biti mi se borimo za opstanak i jedan vaš navijač piše da cemo pustiti Široki da vi ostanete bez Evrope Jel tebi to normalno razmišljanje?godrina je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:28Ma meni potpuno svejedno hoce li ispast sloboda ili ne, kazem da mi nije zao ako bi ispali. Da je zalosno zbog grada, potencijalne baze igraca navijaca to stoji al jbg to je druga prica.
Morate se malo uozbiljiti svi previse rat mijesate u fudbal
To jeste previse ste nacionalisticki nastrojeni
Zar nije bolje da vas klub ima sve nacije u navijackoj bazi
Nego samo jednu nacionalnu strukturu
Kod nas ljudi iz porstmoutha dosli jucer na jug za derbi
Navijaci lecha i west hama obiljzja zelje i manijaka nose
Postovanje u cijeloj ex yu nas zeljeznicar ima i u svijetu
Od asutralije do amerike
Od asutralije do amerike
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima a redovno politički transparenti na vašim utakmicama !NoDi80 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:44Morate se malo uozbiljiti svi previse rat mijesate u fudbal
Od asutralije do amerike
Ma dobro politicki transparent je jedno
Za neke stvari oprosta i zaborava nema
To ne znaci da mrzimo sve redom zbog nekih ljudi iz proslosti
To nije problem svi imaju neke veze s politikom
Al kod nas se ne pjevaj ubij hrvata ubij srbina ubij makednocs ubij slovecna ubij crnogorca
dodji kod nas na tribinu imas igora ivana i amara sjede zajedno
Cak i u prvim ekipama imas dragana milana…
Za neke stvari oprosta i zaborava nema
To ne znaci da mrzimo sve redom zbog nekih ljudi iz proslosti
To nije problem svi imaju neke veze s politikom
Al kod nas se ne pjevaj ubij hrvata ubij srbina ubij makednocs ubij slovecna ubij crnogorca
dodji kod nas na tribinu imas igora ivana i amara sjede zajedno
Cak i u prvim ekipama imas dragana milana…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 maj 2023, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Joj jesu se ponadali pitari u 80oj minuti hahahah
I onda jos moraju da nas slusaju,zakljucala ih murija dok mi ne odemo. .ebemoo,.aramoo....godinama Sa raj vooo...o pitariii ssd pusite, .ebat cemo i daljeeeeee....... Hajmooooooooo
I onda jos moraju da nas slusaju,zakljucala ih murija dok mi ne odemo. .ebemoo,.aramoo....godinama Sa raj vooo...o pitariii ssd pusite, .ebat cemo i daljeeeeee....... Hajmooooooooo
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.