FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 14 maj 2023, 11:30

Nemojte navodit Sutkovicu odbrane iz juniora kao referencu, u juniorima su i Belmin i Sahinovic kidali, pogotovo Sahinovic. Mislim opet da od njega moze bit dobar golman, momak nas je koliko toliko vadio dok je branio, posebno u Zenici protiv Borca, vise je on zasluzan za pobjedu nego Dal.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 maj 2023, 11:31

Rijetko koja ekipa stavlja klince na gol. Bio je Donnaruma u Milanu sa 16 ali to je svjetski talenat.

Mi poceli stavljati klince na gol ko da smo razvojni klub neki.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 maj 2023, 11:34

Ne znam šta se vraćao Belmin na gol uopšte. Šahinović varira, ima kvalitete ali je i kiks golman. Skine nemoguće, primi gol recimo kao protiv Veleža.
Njega je svakako trebalo malo klupirati da ne pregori a ne skloniti ga skroz u stranu.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 14 maj 2023, 11:38

Danas navijamo za Borac, da bi Posusje u sto tezoj situaciji docekalo mec sa Zeljeznicarom i da im tu trebaju bodovi. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 14 maj 2023, 11:47

kujo jel istina da će trener imati više obožavatelja ako napravi instagram
#familijuusta
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 maj 2023, 11:53

Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.

Kad Real zabije ide ova

Kod Bayerna je prije bila ova ne znam je li jos uvijek (i kod dosta drugih njemackih klubova)

Ova od Bayerna jaca :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 maj 2023, 12:01

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
14 maj 2023, 11:16
Zukanovic je napisao/la:
14 maj 2023, 10:54
Fejzic :rol: i ja dalje nadam se Sahinovic 2023 onda 2024 njega prodati i stavit Sutkovica. jedan dobar golman za klupe to bi bilo dobar. ne moze mladi uciti uz mladog. dok je Adilovic bio tu sve je bolje bilo. :kafa:
Ma kakvi Dizdarevic i Sahinovic jednostavno nisu kvalitet za Sarajevo. Mladi Vladan je stao na gol i odmah pokazao da je odlican golman a prije toga si takodjer imao Pavlovica koji je vrhunski golman. Jednostavno se mora tu naci dobar golman jer dzaba tebi najbolja odbrana svijeta kad si svaki drugi sut u okvir gola udje. Cak i da imamo osrednje stopere, vrhunski golman to izvlaci. Prioritet broj 1. na ljeto je dovesti odličnog no.1 a ovu dvojicu uvalit nekom ili ostavit jednog za kupa max.
Ovako ste i za Kovacevica govorili nakon 2 kiksa,ovako nakon 2 ilo 3 tekme ste i za Renana itd. Golmani koji su mladi kao Sahinovic ili kao Kova sto je bio treba istrpiti,pravice greske to je logicno,ali ce dobit iskustvo sto je najbitnije. Golmani kad su mladi vecina pravi greske,druga je stvar stoo smo mi lud i zaostao narod. Sahinovic je odlican golman da opet ponovim.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 14 maj 2023, 12:08

Pozdrav ekipa, da li radi nedjeljom fan shop? Ima li neko inf. Nekako mi je logika da nedjeljom treba raditi zbog turista, jer ih je vikendom najvise?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 maj 2023, 12:11

ElCartel11 je napisao/la:
14 maj 2023, 11:53
Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.

Kad Real zabije ide ova

Kod Bayerna je prije bila ova ne znam je li jos uvijek (i kod dosta drugih njemackih klubova)

Kad povedemo protiv Zelje, pustit od Dugmeta "malo si samo promijenila glumce, al isti je komad, isti zaplet i kraj" :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 14 maj 2023, 12:12

Kad Real zabije ide ova

Kakva pjesma brate kod nas. Jedva su semafor uštimali tek je pred kraj pokazivao pravo vrijeme.
ISTINA ZA VEDRANA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 maj 2023, 12:15

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 maj 2023, 12:01
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
14 maj 2023, 11:16
Zukanovic je napisao/la:
14 maj 2023, 10:54
Fejzic :rol: i ja dalje nadam se Sahinovic 2023 onda 2024 njega prodati i stavit Sutkovica. jedan dobar golman za klupe to bi bilo dobar. ne moze mladi uciti uz mladog. dok je Adilovic bio tu sve je bolje bilo. :kafa:
Ma kakvi Dizdarevic i Sahinovic jednostavno nisu kvalitet za Sarajevo. Mladi Vladan je stao na gol i odmah pokazao da je odlican golman a prije toga si takodjer imao Pavlovica koji je vrhunski golman. Jednostavno se mora tu naci dobar golman jer dzaba tebi najbolja odbrana svijeta kad si svaki drugi sut u okvir gola udje. Cak i da imamo osrednje stopere, vrhunski golman to izvlaci. Prioritet broj 1. na ljeto je dovesti odličnog no.1 a ovu dvojicu uvalit nekom ili ostavit jednog za kupa max.
Ovako ste i za Kovacevica govorili nakon 2 kiksa,ovako nakon 2 ilo 3 tekme ste i za Renana itd. Golmani koji su mladi kao Sahinovic ili kao Kova sto je bio treba istrpiti,pravice greske to je logicno,ali ce dobit iskustvo sto je najbitnije. Golmani kad su mladi vecina pravi greske,druga je stvar stoo smo mi lud i zaostao narod. Sahinovic je odlican golman da opet ponovim.
FK Sarajevo nema vremena da trpi greske golmana. Jedno je istrpiti Mulalica ili Ramica, pa njihove greske moze pokriti neko drugi, eventualno nekad cemo primiti i gol, ali svaka golmanova greska je pogodak u nasoj mrezi. Budimo realni, Vladan je sto puta bolji i kvalitetniji od ovog dvojca i to u vrijeme kad je tek stao na gol. Pored toga, nikada ne bi ni branio da se nije desio ispad Pavlovica protiv Atalante.

Dizdarevica prodati ako mozemo, Sahinovica ostaviti kao rezervu nekom iskusnijem golmanu (uz minutazu u laksim i kup utakmicama).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 maj 2023, 12:19

Zukanovic je napisao/la:
14 maj 2023, 11:26
Kovacevic imao vise kiksa od Sahinovic i Dizdarevica skupa. ali tada trener bio 100% iza njega i dao mu sve sta treba. kod nas Dizdarevic 1-2 kiks hajde napolje ubaci Sahinovca bez utakmice da bude prvi golman. i on radi mjesecima dobar posao i zbog 1-2 greski hajde opet napolje. to ne moze tako samo ubijes igraca.

ovo je prva sezona za Sahinovica. ne mozes ocekivati da neko iz Akademije odmah u prvog sezoni bude top igrac. oni moraju pravit greske samo uz greske mozes uciti i ici korak dalje
Kad je ba Kovacevic imao vise kikseva od ove dvojice zajedno?
Prva tema kad je morao uci, vidila se velika trema na njemu. Tresao se bukvalno. Ali i korektno odradio sve.
Dobio ogromne aplauze i podrsku.

Kasnije je iz utakmice u utakmicu bio je sve bolji i bolji, do nivoa neprikosnovinosti.

Volman, koji je svojim intervencijama, izletanjem, hvatanjem lopte ulijeva samopouzdanje odbrani cijeloj, ma stadionu cijelom.

Nas najbolji golman, barem u predhodnih 10 god.. Ako ne i duze.
- FKS -

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 14 maj 2023, 12:24

Kad Real zabije ide ova

Ovo je nova Bayernova i preluda je :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 maj 2023, 12:28

Sahinovic nikad neće maknuti iz naše lige. Između njega i Dizdarevica se bira manje zlo.

Ovaj bilde zukanovic poredi Sahinovica i Vladana :rol:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 14 maj 2023, 12:29

Kad Real zabije ide ova

Zadnjih godina je bila ova

Recimo protiv Levskog se sjecam da su pustali himnu Sarajeva nakon gola.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 14 maj 2023, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 14 maj 2023, 12:30

Kad Real zabije ide ova

Pustali su nasi jedno vrijeme ovu kad zabijemo
90!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 14 maj 2023, 12:33

Jao ljudi prizivate golmana Tuzla Cityja??!! Haloooooo i mi hocemo da napravimo neki iskorak u Europi?? Onaj nakav Karica proziva, frajer zamjena u Tuzla Cityju?? Pa ljudi/djeco osaburajte malo, FK Sarajevo treba da dovodi one koji bi izdominirali ligom i otisli u Europi sto dalje a ne polovicne igrace iz timova koji se bore za opstanak. Oba nasa golmana sada su bolja od Fejzica nemojte se zahebavat. Zrinjskom treba ukrasti 2-3 igraca tako rade veliki klubovi a ne iz slabijih klubova dovoditi i nadati se uspjehu. Boze sacuvaj.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 14 maj 2023, 12:34

Cora1946 je napisao/la:
14 maj 2023, 12:30

Kad Real zabije ide ova

Pustali su nasi jedno vrijeme ovu kad zabijemo
Pa ja, sad htio rec znam kad je Dal protiv posusja zabio 2 da smo tad imali ovu pjesmu.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 maj 2023, 12:35

E vala je i ovaj Besim veliko razocarenje svaka tekma bar jedan kiks napravi, ovaj drugi gol Želje je njegov, ima i do Radovica jer je zakasnio na centarsut, a i odigrao je katastrofalno utakmicu, kao da se prepao ambijenta. Golmana svakako bih mijenjao, onaj mi od penala sa Čelikom nikad vise branio ne bi, ali eto ne pitam se ja. Sve je jos u nasim rukama, u najboljoj smo poziciji, sto se Evrope tice, a mozda se i pozicija br 4 otvori ako Zrinjski uzme Kup. Ja sam Evropu halalio na polusezoni, jer smo bas imali veliki zaostatak i onda slag na tortu izbor Mirze za trenera, pa bojkot Hz, ali eto otvorilo nam se, malo smo se ako nista rezultatski dozvali.
I nemojte zivota vam prepirke vise ko ide ili ne ide na utakmice na Kosevu, jer je i te kako raje koja je prije bojkota dolazila na Sjever bila na derbiju sad sto na Zapadu sto na Istoku, isto tako i ovi sa ostalih tribina koji kao podrzaju bojkot su dolazili na onaj trening sa Hz dan prije derbija, pa su ipak dosli na derbi, to mi je licemjerno vala.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 maj 2023, 12:37

Ako bih morao birati izmedju Belmina i Sahinovica, birao bih ovog drugog. Nisu dobri ni jedan, ali Sahinovic zna izvuci bar neku ludu odbranu.

Treba Delaca zaganjati. To treba biti prioritet svih prioriteta
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Hajdeee, Mahalac7, Pena, Sazg, Venom i 58 gostiju.