FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte navodit Sutkovicu odbrane iz juniora kao referencu, u juniorima su i Belmin i Sahinovic kidali, pogotovo Sahinovic. Mislim opet da od njega moze bit dobar golman, momak nas je koliko toliko vadio dok je branio, posebno u Zenici protiv Borca, vise je on zasluzan za pobjedu nego Dal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Rijetko koja ekipa stavlja klince na gol. Bio je Donnaruma u Milanu sa 16 ali to je svjetski talenat.
Mi poceli stavljati klince na gol ko da smo razvojni klub neki.
Mi poceli stavljati klince na gol ko da smo razvojni klub neki.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ne znam šta se vraćao Belmin na gol uopšte. Šahinović varira, ima kvalitete ali je i kiks golman. Skine nemoguće, primi gol recimo kao protiv Veleža.
Njega je svakako trebalo malo klupirati da ne pregori a ne skloniti ga skroz u stranu.
Njega je svakako trebalo malo klupirati da ne pregori a ne skloniti ga skroz u stranu.
Danas navijamo za Borac, da bi Posusje u sto tezoj situaciji docekalo mec sa Zeljeznicarom i da im tu trebaju bodovi. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
kujo jel istina da će trener imati više obožavatelja ako napravi instagram
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- ElCartel11
- Kontakt:
Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Kod Bayerna je prije bila ova ne znam je li jos uvijek (i kod dosta drugih njemackih klubova)
Ova od Bayerna jaca
Kad Real zabije ide ova
Kod Bayerna je prije bila ova ne znam je li jos uvijek (i kod dosta drugih njemackih klubova)
Ova od Bayerna jaca

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ovako ste i za Kovacevica govorili nakon 2 kiksa,ovako nakon 2 ilo 3 tekme ste i za Renana itd. Golmani koji su mladi kao Sahinovic ili kao Kova sto je bio treba istrpiti,pravice greske to je logicno,ali ce dobit iskustvo sto je najbitnije. Golmani kad su mladi vecina pravi greske,druga je stvar stoo smo mi lud i zaostao narod. Sahinovic je odlican golman da opet ponovim.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:16Ma kakvi Dizdarevic i Sahinovic jednostavno nisu kvalitet za Sarajevo. Mladi Vladan je stao na gol i odmah pokazao da je odlican golman a prije toga si takodjer imao Pavlovica koji je vrhunski golman. Jednostavno se mora tu naci dobar golman jer dzaba tebi najbolja odbrana svijeta kad si svaki drugi sut u okvir gola udje. Cak i da imamo osrednje stopere, vrhunski golman to izvlaci. Prioritet broj 1. na ljeto je dovesti odličnog no.1 a ovu dvojicu uvalit nekom ili ostavit jednog za kupa max.
Pozdrav ekipa, da li radi nedjeljom fan shop? Ima li neko inf. Nekako mi je logika da nedjeljom treba raditi zbog turista, jer ih je vikendom najvise?
- napoleon72
- Kontakt:
Kad povedemo protiv Zelje, pustit od Dugmeta "malo si samo promijenila glumce, al isti je komad, isti zaplet i kraj"ElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Ova od Bayerna jaca![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva pjesma brate kod nas. Jedva su semafor uštimali tek je pred kraj pokazivao pravo vrijeme.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Ova od Bayerna jaca![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
FK Sarajevo nema vremena da trpi greske golmana. Jedno je istrpiti Mulalica ili Ramica, pa njihove greske moze pokriti neko drugi, eventualno nekad cemo primiti i gol, ali svaka golmanova greska je pogodak u nasoj mrezi. Budimo realni, Vladan je sto puta bolji i kvalitetniji od ovog dvojca i to u vrijeme kad je tek stao na gol. Pored toga, nikada ne bi ni branio da se nije desio ispad Pavlovica protiv Atalante.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:01Ovako ste i za Kovacevica govorili nakon 2 kiksa,ovako nakon 2 ilo 3 tekme ste i za Renana itd. Golmani koji su mladi kao Sahinovic ili kao Kova sto je bio treba istrpiti,pravice greske to je logicno,ali ce dobit iskustvo sto je najbitnije. Golmani kad su mladi vecina pravi greske,druga je stvar stoo smo mi lud i zaostao narod. Sahinovic je odlican golman da opet ponovim.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:16Ma kakvi Dizdarevic i Sahinovic jednostavno nisu kvalitet za Sarajevo. Mladi Vladan je stao na gol i odmah pokazao da je odlican golman a prije toga si takodjer imao Pavlovica koji je vrhunski golman. Jednostavno se mora tu naci dobar golman jer dzaba tebi najbolja odbrana svijeta kad si svaki drugi sut u okvir gola udje. Cak i da imamo osrednje stopere, vrhunski golman to izvlaci. Prioritet broj 1. na ljeto je dovesti odličnog no.1 a ovu dvojicu uvalit nekom ili ostavit jednog za kupa max.
Dizdarevica prodati ako mozemo, Sahinovica ostaviti kao rezervu nekom iskusnijem golmanu (uz minutazu u laksim i kup utakmicama).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kad je ba Kovacevic imao vise kikseva od ove dvojice zajedno?Zukanovic je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:26Kovacevic imao vise kiksa od Sahinovic i Dizdarevica skupa. ali tada trener bio 100% iza njega i dao mu sve sta treba. kod nas Dizdarevic 1-2 kiks hajde napolje ubaci Sahinovca bez utakmice da bude prvi golman. i on radi mjesecima dobar posao i zbog 1-2 greski hajde opet napolje. to ne moze tako samo ubijes igraca.
ovo je prva sezona za Sahinovica. ne mozes ocekivati da neko iz Akademije odmah u prvog sezoni bude top igrac. oni moraju pravit greske samo uz greske mozes uciti i ici korak dalje
Prva tema kad je morao uci, vidila se velika trema na njemu. Tresao se bukvalno. Ali i korektno odradio sve.
Dobio ogromne aplauze i podrsku.
Kasnije je iz utakmice u utakmicu bio je sve bolji i bolji, do nivoa neprikosnovinosti.
Volman, koji je svojim intervencijama, izletanjem, hvatanjem lopte ulijeva samopouzdanje odbrani cijeloj, ma stadionu cijelom.
Nas najbolji golman, barem u predhodnih 10 god.. Ako ne i duze.
- FKS -
- FKSDoGroba
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Ova od Bayerna jaca![]()
Ovo je nova Bayernova i preluda je

Sahinovic nikad neće maknuti iz naše lige. Između njega i Dizdarevica se bira manje zlo.
Ovaj bilde zukanovic poredi Sahinovica i Vladana
Ovaj bilde zukanovic poredi Sahinovica i Vladana

Zadnjih godina je bila ova
Recimo protiv Levskog se sjecam da su pustali himnu Sarajeva nakon gola.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 14 maj 2023, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pustali su nasi jedno vrijeme ovu kad zabijemoElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Ova od Bayerna jaca![]()
90!
-
- Kontakt:
Jao ljudi prizivate golmana Tuzla Cityja??!! Haloooooo i mi hocemo da napravimo neki iskorak u Europi?? Onaj nakav Karica proziva, frajer zamjena u Tuzla Cityju?? Pa ljudi/djeco osaburajte malo, FK Sarajevo treba da dovodi one koji bi izdominirali ligom i otisli u Europi sto dalje a ne polovicne igrace iz timova koji se bore za opstanak. Oba nasa golmana sada su bolja od Fejzica nemojte se zahebavat. Zrinjskom treba ukrasti 2-3 igraca tako rade veliki klubovi a ne iz slabijih klubova dovoditi i nadati se uspjehu. Boze sacuvaj.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pa ja, sad htio rec znam kad je Dal protiv posusja zabio 2 da smo tad imali ovu pjesmu.Cora1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:30Pustali su nasi jedno vrijeme ovu kad zabijemoElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Ova od Bayerna jaca![]()
- Osttribine
- Kontakt:
E vala je i ovaj Besim veliko razocarenje svaka tekma bar jedan kiks napravi, ovaj drugi gol Želje je njegov, ima i do Radovica jer je zakasnio na centarsut, a i odigrao je katastrofalno utakmicu, kao da se prepao ambijenta. Golmana svakako bih mijenjao, onaj mi od penala sa Čelikom nikad vise branio ne bi, ali eto ne pitam se ja. Sve je jos u nasim rukama, u najboljoj smo poziciji, sto se Evrope tice, a mozda se i pozicija br 4 otvori ako Zrinjski uzme Kup. Ja sam Evropu halalio na polusezoni, jer smo bas imali veliki zaostatak i onda slag na tortu izbor Mirze za trenera, pa bojkot Hz, ali eto otvorilo nam se, malo smo se ako nista rezultatski dozvali.
I nemojte zivota vam prepirke vise ko ide ili ne ide na utakmice na Kosevu, jer je i te kako raje koja je prije bojkota dolazila na Sjever bila na derbiju sad sto na Zapadu sto na Istoku, isto tako i ovi sa ostalih tribina koji kao podrzaju bojkot su dolazili na onaj trening sa Hz dan prije derbija, pa su ipak dosli na derbi, to mi je licemjerno vala.
I nemojte zivota vam prepirke vise ko ide ili ne ide na utakmice na Kosevu, jer je i te kako raje koja je prije bojkota dolazila na Sjever bila na derbiju sad sto na Zapadu sto na Istoku, isto tako i ovi sa ostalih tribina koji kao podrzaju bojkot su dolazili na onaj trening sa Hz dan prije derbija, pa su ipak dosli na derbi, to mi je licemjerno vala.
Ako bih morao birati izmedju Belmina i Sahinovica, birao bih ovog drugog. Nisu dobri ni jedan, ali Sahinovic zna izvuci bar neku ludu odbranu.
Treba Delaca zaganjati. To treba biti prioritet svih prioriteta
Treba Delaca zaganjati. To treba biti prioritet svih prioriteta
- FKS -