FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fejzic nam ne treba nikako
- kolezeljovac
- Kontakt:
Opet moraju nekoga dovesti jer Bender odlazi od ljeta...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vedo prvi golman, Karić rezerva, treći golaman Milicevic se vraća sa posudbe
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ima Muftic svakako. Fejzic nece biti nista bolji od Bendera ili Muftica, a ako vec dovodimo onda nek jednom dovedemo kvalitetnog golmana koji nam nece izbiti deset bodova svojim glupostima.kolezeljovac je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:06Opet moraju nekoga dovesti jer Bender odlazi od ljeta...
- jointunija
- Kontakt:
Karić ode vani koliko znam.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Znam da su zadovoljni bili iz MAN UTD s njim i da je trebao ponovo na probu da ide
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ovaj Jaganjac slabo igra za Fc Adana Demirspor, 4 utakmice, jedan gol za njihove juniore. Je li neka povreda u pitanju ili samo slabo racunaju na njega?
-
- Kontakt:
Hoce li Hiros produziti sa Osijekom? To bi bilo pravo pojacanje kad bi ga mogli dovesti
- LegendaIvica
- Kontakt:
I ja juce bas razmisljam Hiros, Dino Besirovic, Ovcina i Elvir Durakovic bi bili vrh pojacanja za nas.Hansestadt je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:22Hoce li Hiros produziti sa Osijekom? To bi bilo pravo pojacanje kad bi ga mogli dovesti
- jointunija
- Kontakt:
Msm da je Francuska u pitanju.Mamba21 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:58Znam da su zadovoljni bili iz MAN UTD s njim i da je trebao ponovo na probu da ide
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Treba rezervnog golmana TC ili Veleza dovesti..
Pa cemo se u pola sezone pitati sta pogresno radimo.
Milicevic, Muftic, Karic, Bender niti jedan nije gori od Bogdanovica i Fejzica. Bespotrebno gomilanje sasvim prosjecnih pl igraca.
Pa cemo se u pola sezone pitati sta pogresno radimo.
Milicevic, Muftic, Karic, Bender niti jedan nije gori od Bogdanovica i Fejzica. Bespotrebno gomilanje sasvim prosjecnih pl igraca.
Muftic odlican 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Meni je Nevres godinama najbolji golman u ligi, i odavno imam želju da brani za nas..
Vedo Muftić je pravio razliku u posljednjim utakmicama, skidao zicere. Mlad je, treba ga istrpiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mene je Muftic jako pozitivno iznenadio. Ne vjerujem da tu ima kvaliteta za nekog vrhunskog golmana, ali kad bi uvijek branio ovako kao sto sad brani, ne bih ga nikad skinuo s gola. Druga stvar je sto je mlad, sto ce biti oscilacija, i sto nece uvijek braniti ovako. Imamo li mi taj luksuz i strpljenje da ga istrpimo, ne znam.
1921
Neka malog Muftića, treba braniti dečko jer je zaslužio ali ako se otvori neka bolja opcija onda to treba i uzeti jer sumnjam da je Vedad materijal za nešto više osim da 'luta' po našoj ligi.
Mislim što se mene tiče dao Bog da on za Real bude branio ali mrka je tu kapa, isti nivo kao i Bender samo eto Vedo je naše dijete i treba biti ispred Josipa koji se baš glupirao i direktno je uticao na rezultat u makar 3-4 utakmice ove sezone.
Onako, između nas, da smo direktni - yebo golmana koji nema makar 1,90 visinu
Mislim što se mene tiče dao Bog da on za Real bude branio ali mrka je tu kapa, isti nivo kao i Bender samo eto Vedo je naše dijete i treba biti ispred Josipa koji se baš glupirao i direktno je uticao na rezultat u makar 3-4 utakmice ove sezone.
Onako, između nas, da smo direktni - yebo golmana koji nema makar 1,90 visinu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To sto nas je kostao bodova i bodova i zamalo izbacio iz kupa, to nista ali dobar je bio zadnjih par utakmica
Evo iz glave, na prvu sto se mogu sjetiti iz zadnjih utakmica. Protiv Borca, primio dva gola koja bi visociji golman hladno odbranio, pogotovo onaj drugi gol kad je lopta pala na 2 metra od gol linije a on stajao na liniji. Protiv Veleza sansa Haskica, kad je doticni na nasu srecu promasio zicer a nas golman spavao na gol liniji. Drugi gol Sarajeva na derbiju kad Renan sa par metara glavom postize gol a Muftic stoji na liniji. Protiv Igmana isto.
Hocemo li napokon shvatiti da nama treba visociji golman koji ce kupiti centarsuteve, jer 90% sansi i golova u nasoj ligi dolazi nakon centarsuteva. Da imamo takvog golmana sad ne bi strepili za evropu..

Evo iz glave, na prvu sto se mogu sjetiti iz zadnjih utakmica. Protiv Borca, primio dva gola koja bi visociji golman hladno odbranio, pogotovo onaj drugi gol kad je lopta pala na 2 metra od gol linije a on stajao na liniji. Protiv Veleza sansa Haskica, kad je doticni na nasu srecu promasio zicer a nas golman spavao na gol liniji. Drugi gol Sarajeva na derbiju kad Renan sa par metara glavom postize gol a Muftic stoji na liniji. Protiv Igmana isto.
Hocemo li napokon shvatiti da nama treba visociji golman koji ce kupiti centarsuteve, jer 90% sansi i golova u nasoj ligi dolazi nakon centarsuteva. Da imamo takvog golmana sad ne bi strepili za evropu..
:ikerkasiljasangryemoticon:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh, Vedo će taman k'o Iker i Navas braniti za RM

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], tiagofaria25 i 49 gostiju.