Pola vaših forumasa ni nepamti vasu zadnju titulu

Pa dusman sam ahhaahha
Plavo Sarajevo već 434 dana.Miljacka je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Kakvi debili, je li moguće?
22.09.'21. zadnja pobjeda Sarajeva u derbiju
05.03.'22. zadnja pobjeda željezničara u derbiju
Dakle ni punih 6 mjeseci razlike
Zadnja četiri derbija završila remijem i oni pjevaju yebemo i karamo godinama Saraj'vo. Oni fakat na remi protiv Sarajeva gledaju kao na pobjedu.![]()
![]()
![]()
Kako plavo ako je zadnja utakmica završila neriješeno?lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:01Plavo Sarajevo već 434 dana.Miljacka je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Kakvi debili, je li moguće?
Zadnja četiri derbija završila remijem i oni pjevaju yebemo i karamo godinama Saraj'vo. Oni fakat na remi protiv Sarajeva gledaju kao na pobjedu.![]()
![]()
![]()
![]()
Glupani kume mi dobili jedan derbi, oni drugi (oba 2:0) i od tada sve remiji. I oni pričaju plavo sarajevo e yebo majku Putine gađajMiljacka je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:06Kako plavo ako je zadnja utakmica završila neriješeno?lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:01Plavo Sarajevo već 434 dana.Miljacka je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53
Kakvi debili, je li moguće?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaže: "Yebemo i karamo godinama Saraj'vo", a tek u septembru dvije godine od naše zadnje pobjede.FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:25Glupani kume mi dobili jedan derbi, oni drugi (oba 2:0) i od tada sve remiji. I oni pričaju plavo sarajevo e yebo majku Putine gađaj
Trebalo bi otkljucat onu temu navijacki izvjestaji, ima puno gorih tema koje su otkljucaneCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:22Citam ovo saopstenje fukara i imam osjecaj da su izvukli negdje malo navijackog mentaliteta. Ruku na srcu zesci ih sabanizam odavno prati i prava prica se ne moze praviti odjednom ali bitna je volja. Ako je istina ovo sto pisu od mene im ide podrska i da ne popustaju pred nikakvim utjecajima sa strane. Na ovim ostalim je da stanu uz njih jer ako je prica prava to je duznost svakoga ko voli Slobodu. Cisto prijateljski sa moje strane iz navijackog ugla![]()
Sve znam, ali kad se prvi put pjevala je imala smisla, sada baš i ne.
Zadnja pobjeda je naša, tako da je Plavo već danima, sedmicama, mjesecima.Miljacka je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:06Kako plavo ako je zadnja utakmica završila neriješeno?lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:01Plavo Sarajevo već 434 dana.Miljacka je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53
Kakvi debili, je li moguće?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ti si jedan brat
Bilo je i više, ovo što spomenu @dejavu, ali ti si bio mali tad ili nisi bio rođen uopšte. Sjećaš li se bar jedne titule željezničara?
Trenutno korisnika/ca: KimJongEsmer i 12 gostiju.