Neide to tako skontaj malo evo kod mene 6,45mbs a ide 750kbs brzina pa skontaj koliko skida 50mb ili 100mbFaraon iz Visokog je napisao/la:ma daj znaci 1 GB za 2 sekunde![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Chat
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ove brzine sto pisu,samo dijelite sa 8 i dobijete brzinu DL-a
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
je-bo majku film "MONTEVIDEO BOG TE VIDEO" skidam evo 9,5 sati...i skinulo se oko 93%....da mu je*em mater prije sam datoteku ove velicine skid'o maximalno za 2 sata!
A koliko zauzima film ukupno?alacious je napisao/la:je-bo majku film "MONTEVIDEO BOG TE VIDEO" skidam evo 9,5 sati...i skinulo se oko 93%....da mu je*em mater prije sam datoteku ove velicine skid'o maximalno za 2 sata!
700 MB?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
1,3 GB... 
I meni se cini da brisuu......Megamon je napisao/la:Da ne brisu neke teme
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
U mom slucaju, skinuo bi ga za sat mozda.alacious je napisao/la:1,3 GB...
Inace, nije mi ADSL, vec ELOB, odnedavno Telemach.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- majestic24
- Kontakt:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja imo 1453,sad 1410...Teme su brisali 100 %.
Ja nikad nisam spamao.
Ja nikad nisam spamao.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ma i meni,da je sve normalno,skinulo bi se za sat-sat i po'!...al' ovako...nidje mee.. 
hvala bogu vise nema one kazaljke kad gledas limit.

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Sto to nije bilo LP danas ? Jel zbog dana nezavisnosti ? 
Ma jok nije zbog dana nezavisnosti već zbog 1. martaDino_TM je napisao/la:Sto to nije bilo LP danas ? Jel zbog dana nezavisnosti ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..pozdrav ljudi 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pozdrav svima
Imam jedan problem nadam se da ce mi neko htjeti i moci pomoci :$
Naime, dobio sam od jarana F1 2010 za PC ali kad kliknem na install pokaze mi sljedecu poruku, nije ni error nego poruka: "Please go to the Control Panel to install and configure system components."
Unaprijed hvala, mnogo bi mi znacila pomoc jer je igrica odlicna
Imam jedan problem nadam se da ce mi neko htjeti i moci pomoci :$
Naime, dobio sam od jarana F1 2010 za PC ali kad kliknem na install pokaze mi sljedecu poruku, nije ni error nego poruka: "Please go to the Control Panel to install and configure system components."
Unaprijed hvala, mnogo bi mi znacila pomoc jer je igrica odlicna
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Al mrzim kad operem zube i onda skontam da sam gladan ....

nemoj prat zube.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Al mrzim kad operem zube i onda skontam da sam gladan ....![]()
![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Jes ovo dobro u bht,ako imas 2 km kredita,napises u poruci AKTIVACIJA,i imas 24 sata 100 free poruka i 100 minuta djaba razgovora..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
koliko puta to smijes radit?harry_90 je napisao/la:Jes ovo dobro u bht,ako imas 2 km kredita,napises u poruci AKTIVACIJA,i imas 24 sata 100 free poruka i 100 minuta djaba razgovora..
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.