Ne pratim situaciju, šta je bilo?opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:04Jao sramote i još javno . Nakon jučerašnjeg uriniranja po glavama kmetova od strane RAje, danas je to isto učinio Amir.
Pa ljudi moji jel vas stid ?
Pa ugasite se nemojte se vise brukat .
Ovako ponižavanje nije se glasilo na ovim prostorima.
Toliko o ljubavi prema klubu .
Vi ste samo izvod iz matične knjige rodjenih, ovim potezima i dokazano
Pecara kapacitet 7k, znaci sasvim dovoljno. 1k za neutralne, ionako ih vise ne bi ni doslo u Siroki zbog tog meca.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:16Pa ispade po tvom Pecara ima kapacitet 9.000 i to bez tampon zona . Vidi se da se ne razumiješ a izgleda prirodno si glup .Miki993 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:13Mi? Ja nisam navijac Zrinjskog.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:12
Mora naravno, jer gdje je rvatska sredina nemaš poštena stadiona . Stadion širokog ne može obezbjedit uslove za dolazak navijača a i kapacitet je toliki da bi ga mi pokupovali za 20 minuta a vi za 6 dana
3k Velezu, 3k Zrinjskom, 3k ostalim. Pecara je za to dovoljna. Stadion sasvim ok, travnjak se sigurno bolje odrzava nego onaj u Zenici jer Celik igra kantonalnu ligu.
Onaj jedan poslao zahtjev, kaže: " mogu li učestvovati, neam dres "?
Nakon neuspješnih 6 dana prodaje ulaznica i prodanih nekih 900 . Amir ( gej koji ih khara ) je obezbjedio 200 ulaznica besplatno , organizovani prevoz i dnevnicu od 10 km . Uslov je da sw uslika sa dresom zrinskog, a i na besplatnim ulaznicama potražnja je jednaka 0 .FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:19Ne pratim situaciju, šta je bilo?opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:04Jao sramote i još javno . Nakon jučerašnjeg uriniranja po glavama kmetova od strane RAje, danas je to isto učinio Amir.
Pa ljudi moji jel vas stid ?
Pa ugasite se nemojte se vise brukat .
Ovako ponižavanje nije se glasilo na ovim prostorima.
Toliko o ljubavi prema klubu .
Vi ste samo izvod iz matične knjige rodjenih, ovim potezima i dokazano
Opet si ispao glup , bilino polje ima kapacitet 15,600. Ali zbog sigurnosnih rizika kofol dali su po 3.000 a jedini razlog je taj sto je Beus znao da neće imat podršku . I ti sad hoces da obezbjedis punu pecaru sto je ne moguće , a to zna ko je ikad bio na pecari . Blizina tribina bez tampona zona značila bi veliki belaj . Na pecari bi moglo ali po 1000 ljudi da dadnu . Postoji sigurnosti aspekt o kojem tvoj mozak ne razmišljaMiki993 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:19Pecara kapacitet 7k, znaci sasvim dovoljno. 1k za neutralne, ionako ih vise ne bi ni doslo u Siroki zbog tog meca.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:16Pa ispade po tvom Pecara ima kapacitet 9.000 i to bez tampon zona . Vidi se da se ne razumiješ a izgleda prirodno si glup .
3 su odvojene tribine, tampon zone nepotrebne. Ali ocito takav intelektualac poput tebe to ne moze provariti u glavi.
Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, Bing [Bot], jurisicduska, mma_hz i 29 gostiju.