Kup BiH 2022/2023
-
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2022/2023
Ma pustite ovog mazluma,lik prije utakmice Velež -Željo u kupu pisao želim vam svu sreću da odbranite naslov,ovi naši narkomani odlučili da ne idu na gostovanje.
Poslije toga piše postove kako on ide na jug,itd....
Poslije toga piše postove kako on ide na jug,itd....
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Posto nije neka navala na ulaznice Amir je ipak odlučio odma obavijestit ovu djecu i plaćenike da su osvojili , jer bi se mogli predomislit .
Podjelio je nekih 10 karata biće teska borba još 190, najbolje bi bilo da se i lakilone javi ili da poveća dnevnicu .
Podjelio je nekih 10 karata biće teska borba još 190, najbolje bi bilo da se i lakilone javi ili da poveća dnevnicu .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Konto sam da se javim. Haj bgt vidi mogu li me kako pokupiti u Sarajevu.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:28Posto nije neka navala na ulaznice Amir je ipak odlučio odma obavijestit ovu djecu i plaćenike da su osvojili , jer bi se mogli predomislit .
-
- Kontakt:
Posalji nudes khabiriju, pa ako dobijes prolaznu ocjenu pored odlaska na utakmicu dobijas i posao u nekoj od firmi u Mostarulakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:30Konto sam da se javim. Haj bgt vidi mogu li me kako pokupiti u Sarajevu.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:28Posto nije neka navala na ulaznice Amir je ipak odlučio odma obavijestit ovu djecu i plaćenike da su osvojili , jer bi se mogli predomislit .
-
- Kontakt:
Ma može gdje god hoces, nije neka navala ako treba pokupit će te i na carsiji a i u Gorazdu pa eto izaberi gdje ti je bliže.lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:30Konto sam da se javim. Haj bgt vidi mogu li me kako pokupiti u Sarajevu.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:28Posto nije neka navala na ulaznice Amir je ipak odlučio odma obavijestit ovu djecu i plaćenike da su osvojili , jer bi se mogli predomislit .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Boga mi ljudi natukli 4 stranice u sat vremena. Teški kompleksi i frustracije getoiziranih.
Dekapitiraj ih Nemanja
Dekapitiraj ih Nemanja

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ustaše
i ne odoše.

i ne odoše.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:32Posalji nudes khabiriju, pa ako dobijes prolaznu ocjenu pored odlaska na utakmicu dobijas i posao u nekoj od firmi u Mostarulakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:30Konto sam da se javim. Haj bgt vidi mogu li me kako pokupiti u Sarajevu.opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:28Posto nije neka navala na ulaznice Amir je ipak odlučio odma obavijestit ovu djecu i plaćenike da su osvojili , jer bi se mogli predomislit .

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- oldschool72
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dragan Bevanda:

A danas se slika u njihovom dresu da dobije kartu i prijevoz

A danas se slika u njihovom dresu da dobije kartu i prijevoz

- oldschool72
- Kontakt:
Dragan je izgleda pravi NultrasFKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:36Dragan Bevanda:
A danas se slika u njihovom dresu da dobije kartu i prijevoz![]()

Budi kao Dragan!
Velež do groba
Dražesno dražesno

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pijacari smrde
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Stvarno moram pohvalit ovih par kmetova s foruma kao Rigi ,miki ,anti , crocop i takvi mazlumi .
Nakon ovakve sramote ljudi sute, pa brate u nas bi gorilo sve ko bi ostao od mostarske publike .
Ili ti ljudi ne vole svoj klub ili jednostavno nisu navijači .
Ne mogu skontnat koji mozak može opravdat ovakvu sramotu i s kojim razlogom.
U nas se neko ne zovne na crvenu noć ili za neki fb status pa sve gori, a njih čovjek tako ponižava a oni šute . Dokaz da ne vole svoj klub je i taj,a i sama prodaja ulaznica pokazala je kolko im klub znaci. Dobar im je kad igra pod B.B i kad je dzaba i kad igra protiv Veleza, sve ostale varijante nije im zanimljiv .
Nakon ovakve sramote ljudi sute, pa brate u nas bi gorilo sve ko bi ostao od mostarske publike .
U nas se neko ne zovne na crvenu noć ili za neki fb status pa sve gori, a njih čovjek tako ponižava a oni šute . Dokaz da ne vole svoj klub je i taj,a i sama prodaja ulaznica pokazala je kolko im klub znaci. Dobar im je kad igra pod B.B i kad je dzaba i kad igra protiv Veleza, sve ostale varijante nije im zanimljiv .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Vidim i naši šalju zahtjeve, kaže jedan: "ja sam navijač Veleža i imam prevoz, može li samo karta"?
Nego odma brišu komentare.

Nego odma brišu komentare.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno su na 3/3, s tim da smo ih dva puta kući razvalili uz prigodan šampionski vatromet posljednji put. Osam titula naspram nule. Frustracije su razumljive. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
opalaopala je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:46Stvarno moram pohvalit ovih par kmetova s foruma kao Rigi ,miki ,anti , crocop i takvi mazlumi .
Pa sta se cudis...nijedan od njih nece ici u Zenicu.
To su sve internet fanovi.
Pijacari koliko ste od ovih "3000 prodanih" podijelili ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Treba deal napravit..nek Antipolitika, Rigoleto i ekipa kupe karte sve i prodaju ih nama po 50 KM , da ih mi rasprodamo po 70 KM za dva sata.
Svi sretni i zadovoljni