Taj je sa 20 godina igrao u Švicarskoj pa se onda skrasio u Travniku.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Taj je sa 20 godina igrao u Švicarskoj pa se onda skrasio u Travniku.
Nije valjda da se Stila oprasta
Nema od Mahmica nista. Dogovorio sa Velezom sve
Drina je bolji od gnjide Mahmica.
Nekako mi to djeluje nerealno. Realno godinama ima vrhunsku statistiku u Češkoj, pa i ove sezone također. Mislim da je on tamo dobro ime izgradio i da ako ne ostane u trenutnom klubu, može sigurno naći neki drugi klub u Čekoj. A i nije toliko star da se vraća, 31 mu je godina.
Jedan iz postave gore i jedan iz ovog donjeg dijela ima neka prica, ne znam hoce li biti sta od toga ali dobro bi nam dosli.
Nije produzio a navijac je nas. Finansijski gledano moramo i mi bar nekog dovesti ko vrijedi i za kojeg znas da ce ti se ulozeno vratiti. U ovoj ligi su 2-3 dobra igraca uz ostatak ekipe koji je u 5 deka sa ostalima u ligi dovoljno za titulu.
Volio bih da dođe, bio je čak i kod nas na probi jednom ali mi ne djeluje realno da igrač koji u svakoj od posljednje 4 sezone u Mađarskoj ima 5+ golova i 5+ asistencija i koji uz to je tek napunio 29 godina da dođe kod nas.LegendaIvica je napisao/la: ↑16 maj 2023, 10:51Nije produzio a navijac je nas. Finansijski gledano moramo i mi bar nekog dovesti ko vrijedi i za kojeg znas da ce ti se ulozeno vratiti. U ovoj ligi su 2-3 dobra igraca uz ostatak ekipe koji je u 5 deka sa ostalima u ligi dovoljno za titulu.
Mekićeva agencija ima jednog Brazilca bez kluba, idealna zamjena za Santosa, ako nas napusti.braco je napisao/la: ↑22 maj 2023, 13:28Odlična partija Mekića jučer. Šteta što ne moze igrati zadnje kolo zbog suspenzije. On je jedini centralni vezni koji ima profil kreatora u našoj ekipi, zato mislim da nam treba još jedan vezni tog profila na ljeto jer kad Mekića nema onda Hajdar i Beća to ne mogu igrati.
Sviđaju mi se ovi stranci koje predlažeš.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:54Mekićeva agencija ima jednog Brazilca bez kluba, idealna zamjena za Santosa, ako nas napusti.braco je napisao/la: ↑22 maj 2023, 13:28Odlična partija Mekića jučer. Šteta što ne moze igrati zadnje kolo zbog suspenzije. On je jedini centralni vezni koji ima profil kreatora u našoj ekipi, zato mislim da nam treba još jedan vezni tog profila na ljeto jer kad Mekića nema onda Hajdar i Beća to ne mogu igrati.
https://www.transfermarkt.com/jorge-edu ... ler/330042
Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87, Pablo11, perodeformero, Proximic i 43 gosta.