Ti da nisi u ameriki druga bi priča bila.rodjak je napisao/la: ↑14 maj 2023, 16:23ja da sam na Kabirijevom mjestu ,ako ne uspije privoliti ljude da idu na finale sve o njegovom trosku nek visak karata posalje ovamo u Sarajevo tu oko Grbavice,vidim da medjugorci u tom dijelu imaju dosta navijaca i vjerujem da bi ostatak karata planuo,a mogu i tras onog usranka ratnog zlocinca ponijeti sa sobom.
![]()
Sto se igranja Finala Kupa u ostalim mjestima ;Trebinje,Siroki,Banjaluka i tako dalje nemam nista protiv i treba da se igra u citavoj BiH,samo moraju prvo nauciti da postuju drzavnu himnu pa onda da se razmislja o tome,recimo Siroki je 2 puta napravio lakrdiju od utakmice i himne da nece zadugo dobiti finale.Posusje mi se svidja i prvom kome bi dao da organizuje finale to bi bilo Posusje i mislim da bi to ljudi ispostovali a i zasluzuju svojim ponasanjem![]()
A sto se tice ovih nasih karinasa Medjugoracapa njima je draze dobiti nas nego osvojiti ligu sampiona(neko kaze nije im stalo jer imaju vec dosta trofeja
).Njima je najbitnija utakmica u godini uvijek protiv nas ,pa tamo da igraju sa Realom to je manje bitno samo je bitno nas dobiti .Vrlo lose podnose poraze protiv nas tako da se igraci boje i za svoj zivot ako ne pobjede,mogu samo misliti kakav ce im docek prirediti kad izgube u Zenici i kad se vrate u Mostar
![]()
Mi njih uopste ne dozivljavamo ni blizu tako ko sto oni nas, pa da 20 titula osvoje libo nas racqu za njih .Ok igramo gradski derby,to nam je ko neki gradski rival i ok ,nije nam tesko ni priznati da prave bolje rezultate ili da imaju bolji roster ali ne dozivljavamo ih nikako..Nama su uvijek puno jace utakmice i sa Zeljom i sa Sarajevom ,pa i Celikom i Borcem i puno bi jace finale bilo da se igra sa njima.
Ali ok idemo igrati i dobiti ih .Fudbal nije potezanje konopca pa da uvijek pobjedi jaci ,eno proslo kolo nas tako i Zeljo dobi ,to je fudbal gdje u pobjedi utice dosta faktora.
Samo da kazem da ne volim da sudija navlaci ni jednom ni drugom,brate sudi posteno pa kom obojci kom opanci sto bi se reklo.![]()
Grmit ce opet nasa himna (zajednicka svih gradjana BiH)na Bilinom![]()
I u pravu si Zrinjski uopće ne doživljava vas kao bilo kakve sportske rivale.
Trideset proteklih godina ste debelo donji u svakom pogledu.