Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Donekle je realna i opcija da Leotar i Tuzla City ispadnu, ali Sloboda mora uzeti 6 bodova u ova tri kola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
68. se slabo ko ne sjeća...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Valjda ce se sutra fenjerasi iz Tuzle bar bod otkinuti protiv Sirokog, nisu valjda toliko nesposobni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nikad nam nije pričao zašto ih toliko mrzi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:18Ja mislim da je Truhlo vec na poluvremenu otvorio flasu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Neće, moraju ostali za njih igrati, jer gdje će oni biti krivi ako ispadnu iz lige19vendetta87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:20Valjda ce se sutra fenjerasi iz Tuzle bar bod otkinuti protiv Sirokog, nisu valjda toliko nesposobni
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bod im ništa ne znači jer naredni vikend gostuju Borcu, i onda bi u posljednje kolo ušli ispod crte.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:20Valjda ce se sutra fenjerasi iz Tuzle bar bod otkinuti protiv Sirokog, nisu valjda toliko nesposobni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mnoge zeničke studentice su u Tuzli, pa možda tu leži ključ problema...Ado1922 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:22Nikad nam nije pričao zašto ih toliko mrzi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:18Ja mislim da je Truhlo vec na poluvremenu otvorio flasu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Znaci nama, ja govorim sa nase tacke gledista, a za njih me nije brigaVirtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:24Bod im ništa ne znači jer naredni vikend gostuju Borcu, i onda bi u posljednje kolo ušli ispod crte.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:20Valjda ce se sutra fenjerasi iz Tuzle bar bod otkinuti protiv Sirokog, nisu valjda toliko nesposobni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Objektivno, kad se sve sabere, najgori fudbal ove sezone igraju Sloboda i Leotar. Ko ce ispasti, vidjecemo, ali je tako. Svakim kolom su Slobodi sve manje sanse da opstane. Ne samo da moraju poboljsati igru duplo ako ista hoce, nego im se mora svasta poklopiti, jos ce im najvjerovatnije trebati i neka intervencija van terena. Sad, sta Azmir konta, kakve oni relacije imaju sa Savezom, Vicom, drugim klubovima, to ne znam.
1921
A sta mislis sta je haha, sto je i vecina i znalaMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 16:16Šta je ovo, u formuli na Posušje 1.55 kvota, jucer bila 3 .60
Zanimljivo Široki sutra ako pobjedi ima ogromne šanse za Evropu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
On je iz Pus'šja, zna to on, samo se zajebava.Lazarov je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:32A sta mislis sta je haha, sto je i vecina i znalaMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 16:16Šta je ovo, u formuli na Posušje 1.55 kvota, jucer bila 3 .60

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa zar ste slijepi i ne vidite da Zrinjski određuje ko će ispasti.
Naravno govorim u sportskom smislu i situacija je ovakva.
Dobili su Posušje dobili su Slobodu dobili su Slogu dobiće i Leotar i Tuzla city zadnje kolo.
Ispadaju Leotar i Tuzla city.
Naravno govorim u sportskom smislu i situacija je ovakva.
Dobili su Posušje dobili su Slobodu dobili su Slogu dobiće i Leotar i Tuzla city zadnje kolo.
Ispadaju Leotar i Tuzla city.

Ado1922 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:22Nikad nam nije pričao zašto ih toliko mrzi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:18Ja mislim da je Truhlo vec na poluvremenu otvorio flasu.

Ja volim Slo. Zivot bez Slo, nije zivot. Zelim braci iz tuzle sve najbolje, ostanak u PL im ne donosi nista dobro. Ispadanjem u federalnu bi mogli dovesti klub u red.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sve ide prema već prije najavljenom planu da ćemo sljedeću sezonu imati 4-4-4.
Bosna 5 klubova, Hercegovina 7
Bosna 5 klubova, Hercegovina 7

Tovarili ljudi uplate pa srozali kvotuLazarov je napisao/la: ↑14 maj 2023, 19:32A sta mislis sta je haha, sto je i vecina i znalaMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 16:16Šta je ovo, u formuli na Posušje 1.55 kvota, jucer bila 3 .60
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pita se mozda i Azmir nesto. Da li ima istine u pricama da opet ulazi u Slobodu... hoce li da opstanu oba tuzlanska kluba, ili samo jedan. Ako jedan, koji? Mozda je i digao ruke od svega, govorilo se da ima nekih problema i privatno i poslovno. U to su Tuzlaci najbolje upuceni, ali meni su ovi Slobodasi nesto sumnjivo optimisticni cijelo vrijeme. 

1921
Ko kuka, brato nam daje info iz druge rukeArgentina je napisao/la: ↑14 maj 2023, 18:57Ako ne izborimo Evropu, mi smo sami krivi jer nismo osvojili vise bodova. Tako i vi, ako ispadnete, vi ste krivi.Skver je napisao/la: ↑14 maj 2023, 17:52KITILI su vas i prije, nije da ne znamo ko ste, Onaj sa Lutvom nosio torbicu ko kondukter i inkasirao.....i govorio sredina malo naprijed.....pukla zastavica, nestalo vode......ovi "nasi" vas nemaju cim zaKITITI....hem nemaju, hem im male kitice....I mi brato tebe volimosvrakino1921 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 17:26Tuzlaci
Svrakindolac je dosao do nekih info
Posusje hoce da nas zakiti iduci vikend na LJEPOTICI
A u zadnjem kolu cemo bit premirani od strane klubova koji se bore za opstanak kad budemo igrali sa vama
A i sudija ce bit na nasoj strani
Izgkeda da ispadate Vi i TC
Ja Vas volim
Nadam se da ste vidjeli kako je u Trebinju
Sta se desilo TC
Morate REAGIRATI TUZLANSKI![]()
Cemu kukanje i trazenje izgovora. Pobjedite sve do kraja i necete ispasti.

🔴⚫️
Taj plan ste i prošle godine najavljivali. Rezultat: ispali Prijedor i Bn, ušao Konjic...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Proximic, riki46, Varijantas8, Zigazaga i 32 gosta.