Ko kod nas do sada za predsjednika do ovih izbora,na jednoj strani SDA , ovamo jos 5 kandidata se prijavi,i svi pomalo otkinu i ovi pobjede
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Uvijek ovi "treci" jeb.u stvar,ovaj neki Ogan ima 2 miliona glasova.
Ko kod nas do sada za predsjednika do ovih izbora,na jednoj strani SDA , ovamo jos 5 kandidata se prijavi,i svi pomalo otkinu i ovi pobjede
Prijave se samo da smetaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod nas da postoji drugi krug SDA ne bi nikad imala clana predsjednistva.
Da je normalnih ljudi, trojka ne bi cenzus prešla.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
ferroviere87
- Kontakt:
Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
SDA ne podnosim zbog kriminala i korupcije unutar te stranke i drago mi je što nisu u vlasti zbog njih, ali stranka koja osvoji 40% glasova u federaciji da ode u opoziciju je apsurdno i pishanje po volji građana
Jel namjerno lazes ili 24 u tvojoj matematici znaci 40?ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
SDA ne podnosim zbog kriminala i korupcije unutar te stranke i drago mi je što nisu u vlasti zbog njih, ali stranka koja osvoji 40% glasova u federaciji da ode u opoziciju je apsurdno i pishanje po volji građana
Udruzili se svi, smeće od komunjara do ped*era do kriminalaca uz podrsku zapada da skinu jednu stranku koja opet izdomira. Skinut će ih narod **** motkom brzo ne brini.ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mitomane mojferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zato je vama fudo terapija samo takvaavenija je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:58Udruzili se svi, smeće od komunjara do ped*era do kriminalaca uz podrsku zapada da skinu jednu stranku koja opet izdomira. Skinut će ih narod **** motkom brzo ne brini.ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
50.5% na 80% glasova, tamo je ludilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Erdogan: 50.4%
Kilicdaroglu: 43.7%
Ogan: 5.3%
80% counted
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Pomiješao sam onda nešto, u svakom slučaju su ubjedljivo pobijedili, a nema ih na mapiMortemHz je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:00Mitomane mojferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
SDA ne podnosim zbog kriminala i korupcije unutar te stranke i drago mi je što nisu u vlasti zbog njih, ali stranka koja osvoji 40% glasova u federaciji da ode u opoziciju je apsurdno i pishanje po volji građanaSDA nije ni 25% imala
Kako su ubjedljivo pobijedili kad je Trojka kao glavni opozicioni blok imao vise glasova od njih na apsolutno svim nivoima? Nikakva pobjeda nije u pitanju bila, a kamoli ne ubjedljiva.ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:08Pomiješao sam onda nešto, u svakom slučaju su ubjedljivo pobijedili, a nema ih na mapiMortemHz je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:00Mitomane mojferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56
Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
SDA ne podnosim zbog kriminala i korupcije unutar te stranke i drago mi je što nisu u vlasti zbog njih, ali stranka koja osvoji 40% glasova u federaciji da ode u opoziciju je apsurdno i pishanje po volji građanaSDA nije ni 25% imala
Epidaurus je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:12Kako su ubjedljivo pobijedili kad je Trojka kao glavni opozicioni blok imao vise glasova od njih na apsolutno svim nivoima? Nikakva pobjeda nije u pitanju bila, a kamoli ne ubjedljiva.ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:08Pomiješao sam onda nešto, u svakom slučaju su ubjedljivo pobijedili, a nema ih na mapi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Obidji malo te dominantne clanove,odnesi im kutiju cigara nikad ti bliži nisu bili,reci Redzi nek ih fino pazi.avenija je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:58Udruzili se svi, smeće od komunjara do ped*era do kriminalaca uz podrsku zapada da skinu jednu stranku koja opet izdomira. Skinut će ih narod **** motkom brzo ne brini.ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Kod nas je volja glasača nebitna, bitno je samo kako se dogovore.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Realno Erdogan je bolji za Tur nego ovaj drugi, ne da on da drugi upravljaju drzavom a ovaj Kemo (moj ga nalemo) ce slusati Zapad (kao i ovi „nasi“ aka Trojka).
Samo smo mi siromasni resursima a Tur je bogata.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Marsal
- Kontakt:
U Turskoj je toliko sjajno da Turci dolaze u BiH radit.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:16Realno Erdogan je bolji za Tur nego ovaj drugi, ne da on da drugi upravljaju drzavom a ovaj Kemo (moj ga nalemo) ce slusati Zapad (kao i ovi „nasi“ aka Trojka).
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Kemo je bezveznjak, a Erdo je no comment. Ekonomska situacija tamo je katatrofalna.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:16Realno Erdogan je bolji za Tur nego ovaj drugi, ne da on da drugi upravljaju drzavom a ovaj Kemo (moj ga nalemo) ce slusati Zapad (kao i ovi „nasi“ aka Trojka).
Diktatura nikad ni za koga nije dobra, nebitno bila ona lijeva ili desna. Pod Erdgodanom im je toliko dobro da inflacija divlja vec preko godinu dana.
Marsal je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:18U Turskoj je toliko sjajno da Turci dolaze u BiH radit.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:16Realno Erdogan je bolji za Tur nego ovaj drugi, ne da on da drugi upravljaju drzavom a ovaj Kemo (moj ga nalemo) ce slusati Zapad (kao i ovi „nasi“ aka Trojka).

Neznaju sta ce od para