Ma sve je to lijepo,al ako ćemo biti prosječan klub Muftic može braniti. Nema tu kvaliteta za ozbiljnu ekipu. To je realno jbga. Treba nam golman kao Loncaric, Antolovic nešto tako..let3 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 22:58Kad su se davale sanse Ericu i Benderu da brane citavu sezonu, moze se vala dati i Muftiji.
Necemo podcjenjivati momka unaprijed.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mali, dosadan si ko proljev
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bio je.
Kovačević, Galić, Nedo na jugu.
Na zapadu Zec E. i Osim.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Muftić nije loš golman, napredovao je dosta, ima dobar refkleks, ali veliku manu jer je nizak. Spasit te može u niskim šutevima ko ono protiv Širokog ili neki srednji udarac ko kad je onaj Wallas šutirao iz Veleža.
Ali, svjedoci smo koliko je puta bio problem s njim što je nizak. Nama upravo treba neko ko zna odbraniti glavom, jer evo kao što je neko ranije napisao dosta šuteva ide u PL ide glavom, na kraju krajeva mi smo ih tonu glavom primili ove sezone.
Helem nejse, ja sam opet za tog ako ne nađemo nekog kvalitetnog golmana da ostavimo Muftića.
Za Bendera šteta, bio jedno vrijeme ponajbolji golman lige, a sada se isto kao Erić u vakat pogubio, ako ne i više. Nema refleksa, koordinacije lopte, pregleda, ne prati igru i nema komunikacije sa igračima, šteta onakvog golmana iz prošle sezone.
Kad smo već kod golmana drago mi je što je naš Kjosevski se uspio vratiti iz mrtvih nekako (mada ja sam mislio da će nakon Veleža završit karijeru) i evo sad su prvaci SM.
Ali, svjedoci smo koliko je puta bio problem s njim što je nizak. Nama upravo treba neko ko zna odbraniti glavom, jer evo kao što je neko ranije napisao dosta šuteva ide u PL ide glavom, na kraju krajeva mi smo ih tonu glavom primili ove sezone.
Helem nejse, ja sam opet za tog ako ne nađemo nekog kvalitetnog golmana da ostavimo Muftića.
Za Bendera šteta, bio jedno vrijeme ponajbolji golman lige, a sada se isto kao Erić u vakat pogubio, ako ne i više. Nema refleksa, koordinacije lopte, pregleda, ne prati igru i nema komunikacije sa igračima, šteta onakvog golmana iz prošle sezone.
Kad smo već kod golmana drago mi je što je naš Kjosevski se uspio vratiti iz mrtvih nekako (mada ja sam mislio da će nakon Veleža završit karijeru) i evo sad su prvaci SM.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Ima Sloboda jednog visokog golmana, cini mi se da je na ljeto slobodan.
Meni nisu jasni ljudi koji za narednu sezonu prizeljkuju Muftica kao prvog golmana ili dovodjenje golmana poput Brajlovica, Dujmovica, itd. Sta je nas cilj, da zivotarimo ili da se borimo za trofeje?
Ako zelimo borbu za trofeje, onda nama treba KVALITET na golu, golman koji ce svojim odbranama da nam donosi bodove i golman koji ce da unosi sigurnost u odbranu..
Ako zelimo borbu za trofeje, onda nama treba KVALITET na golu, golman koji ce svojim odbranama da nam donosi bodove i golman koji ce da unosi sigurnost u odbranu..
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ne kontam ni ja za Muftica i Dujmovica ali majke ti sta fali Brajlovicu? Pa momak bio sasvim dobar u TC i Doboju i po meni je potencijal. Inace nemas bas ni puno izbora jer u ligi su svi golmani u pet deka skoro kao i bekovi. Nije samo u BIH nego citav region ima problem sa golmanima.Brkooo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:20Meni nisu jasni ljudi koji za narednu sezonu prizeljkuju Muftica kao prvog golmana ili dovodjenje golmana poput Brajlovica, Dujmovica, itd. Sta je nas cilj, da zivotarimo ili da se borimo za trofeje?
- MocMahale444
Dolaze u obzir samo golmani ala Antolovic.
Ovo ostalo ima jednu nogu kracu.
Ovo ostalo ima jednu nogu kracu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ako zelimo borbu za trofeje, onda nama treba KVALITET na golu(kao i na nekim drugim pozicijama).LegendaIvica je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:24Ne kontam ni ja za Muftica i Dujmovica ali majke ti sta fali Brajlovicu? Pa momak bio sasvim dobar u TC i Doboju i po meni je potencijal. Inace nemas bas ni puno izbora jer u ligi su svi golmani u pet deka skoro kao i bekovi. Nije samo u BIH nego citav region ima problem sa golmanima.Brkooo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:20Meni nisu jasni ljudi koji za narednu sezonu prizeljkuju Muftica kao prvog golmana ili dovodjenje golmana poput Brajlovica, Dujmovica, itd. Sta je nas cilj, da zivotarimo ili da se borimo za trofeje?
Treba nam kvalitetan golman a ne neko ko je otjeran iz TC, a trenutno je rezervna opcija u Slogi..
I ja bi Remzu 2 puta al neide ko nekad.Treba platit dobrog golmana kao i dobrog beka i ostalo.Nemoguce je da nece niko da ulozi u Zelju sto znaci da neko neda.Ko nemam pojma.To isto kad bi prodavao stan na top lokaciji ali eto ko nece niko da kupi.Slaba potraznja.Kad se Zeljo rjesi licnih interesa pojedinaca onda će mo i mi navijaci prodisat.Nekad.
Muftic nije loš golman za federalne lige. Nema fiziku,nema visinu. Korneri, centarsutevi 50% veca šansa da primis gol. To sto je nas, i što trenutno brani nije jer je dobar nego što je Bender očajan. A i to što je potpisao ugovor je priča za sebe, kao što sve ide u našoj državi.
- jointunija
- Kontakt:
I Marija Stanića sam vidio sa Osimom i Cocom.StrikeWarzone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 23:57Bio je.
Kovačević, Galić, Nedo na jugu.
Na zapadu Zec E. i Osim.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Što se tiče golmana jedino Šehić dolazi u obzir, ostali su svi u 5 deka.
Vedo je po meni odličan, bio sam skeptičan za njega, ali ima momak potencijala, treba ga istrpiti i prodati.
Vedo je po meni odličan, bio sam skeptičan za njega, ali ima momak potencijala, treba ga istrpiti i prodati.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bravo sjedi odlican 5Hulahopka je napisao/la: ↑15 maj 2023, 08:41Muftic nije loš golman za federalne lige. Nema fiziku,nema visinu. Korneri, centarsutevi 50% veca šansa da primis gol. To sto je nas, i što trenutno brani nije jer je dobar nego što je Bender očajan. A i to što je potpisao ugovor je priča za sebe, kao što sve ide u našoj državi.

jeste, citav upravni odbor je bio na jugu u znak protesta protiv odluke pitara o broju ulaznica, jedino je direktorica ispred kluba otisla na zapad cisto da ispostuje
FKŽ !
E jakog upravnog odbora. Ne mogu završiti pola marke a ne karte. Oni nisu otišli iz protesta a ona otišla da ispostuje. Ovo je fantastično,ko se ovoga dosjetio.
Stručnjaci su otišli na jug iz protesta, a direktorica na zapad da ispostuje što su nam dali 5%... fantasticno
Stručnjaci su otišli na jug iz protesta, a direktorica na zapad da ispostuje što su nam dali 5%... fantasticno
Haj ti na jednu tekmu barem pa pomozi malo klubuHulahopka je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:17E jakog upravnog odbora. Ne mogu završiti pola marke a ne karte. Oni nisu otišli iz protesta a ona otišla da ispostuje. Ovo je fantastično,ko se ovoga dosjetio.
Da ti nisi bio na istoku

- dubioza144
- Kontakt:
Sta je sa Hodzicem i Santosom jel iduu, nista se ne spominje vise
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.