FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
78
35%

Ukupno glasova: 225

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 15 maj 2023, 09:27

Pantelija je napisao/la:
15 maj 2023, 09:09
Antikloc je napisao/la:
15 maj 2023, 08:15

Dokle ide slijepa mrznja prema djetetu,prema nasem djetetu !
A sta ocekivati od lika koji drzi poganog Kloca na avataru.
Luka Modric je u 21 godini igrao PLBiH. I tvoj pogani Kloc je igrao sa 20 godina PLBiH sa daleko slabijim ucinkom od Dala i nije otisao iz BiH kao igrac i zvijezda,nego su ga otjerali k'o pasce. Valjda zato sto je valjao.
Dal Varesanovic je nas daleko najbolji igrac i usto jos najperspektivniji i najbolji igrac cijele PL BiH. Jos igra u najgoroj sezoni Sarajeva u zadnjih 30 godina. Oko njega sve bogalj,polovnjak,kloc i netalenat. On sam,protiv svih.
Ne, idu fakti. Dakle, nisi imao igraca u21 da je dobio ovu minutazu u ovim ggodinama, i izbacis statistiku kao jedini igrac ... nemas igraca za usporedbu. I to ovu statistiku cini smijesnom, jer kao sto neko napisa za 1800+ minuta je dao toliko golova uz more losih utakmica, taktickih ii tehnickih gresaka a dosao je iz liverpoola. Sjeti se sta je Armin Hodzic radio od ove lige kad je doažso u kmeljana na posudbu, cisto da vidis kako to izgleda. Dakle, sezona 13/14, kada je ovaj rodjen 1994. imao 20 godina 28 utakmica 14 golova 1 4 1 - 2.050'
S tim sto je na terenu ovaj izgledao brutalno u to vrijeme i sprdao se s ligom.
Ovaj na mom avataru je neko ko je prije svega SPORTISTA, veliki covjek, humanista, koji je pomogao da danas zivi bar 10ak pitara navijaca sarajeva, koji su trebali sto se tice "nasih" legendi biti pod zemljom, ali je edin bez da se zna, placao lijecenja tih momaka, i dago mi je da ljudi sto manje znaju te stvvari cisto da pokazu svoje lice.
Dalje, kupas gluposti o edinu jer je edin u slovacku otisao sa 18 godina, a otisao je jer je neko sposoban vidio o kakvom se talentu radi i uzeo ga sebi i danas imas najboljeg napadaca ikad sto se tice balkana... 400 golova.
Jos jedna laz je da je luka dosao u zrinjski sa 21, luka je rodjen 1985 a dosao je 2003 u zrinjski, sto znaci sa cak i manje od 18 godina. Tako da ne lazes ovdje narod iz recenice u recenicu.

A ovo da je najbolji i to, to je tvoje licno misljenje, da bi isao u neku analizu dublju s tobom to bi bilo kao da se raspravljam sa drvetom jer ti veze nemas sta pises a ne sta gledas. Samo sam htio da napisem da si slagao u svakoj recenici i to je to
Kako mozes reci da lazem,kada su svi podaci koje sam naveo lako dostupni na mrezi i lako provjerljivi. Znaci koga zanima ,neka ne vjeruje ni meni ni tebi,nego neja provjeri na netu. Ja,na primjer ne kazem da ti lazes,nego prezentujes podatke krajnje zlonamjerno ,da bi se stekao los dojam i da naskodis djetetu.
Ocito da ti je pogani Kloc naplacao kafa a da Mirza i Dal nisu.
Drugo tvom poganom Klocu ,dobrom covjeku humanisti Edinu se dobro naserem u one zeljeznicarske zvalje i jos dobro naguram nogom. :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 maj 2023, 09:31

Antikloc je napisao/la:
15 maj 2023, 09:27
Kako mozes reci da lazem,kada su svi podaci koje sam naveo lako dostupni na mrezi i lako provjerljivi. Znaci koga zanima ,neka ne vjeruje ni meni ni tebi,nego neja provjeri na netu. Ja,na primjer ne kazem da ti lazes,nego prezentujes podatke krajnje zlonamjerno ,da bi se stekao los dojam i da naskodis djetetu.
Drugo tvom poganom Klocu ,dobrom covjeku humanisti Edinu se dobro naserem u one zeljeznicarske zvalje i jos dobro naguram nogom. :mrgreen:
Jesi ti stvarno glup pa se nastavljas sramotiti ili si samo jednostavno osoba sa nekim poremecajem?

Edin dzeko je rodjen 1986 a otisao u teplice 2005... dakle imao je izmedju 18 i 19 zavisi od datuma rodjenja
Luka modric je rodjen 1985 a dosao u zrinjski 2003

koga bolan ti lazes i jos govoris da imaju podaci na internetu :rol: :rol: :rol: nije ni cudo sto si sprdancija na forumu, ne citiraj me vise ziv bio

ps. ja edina u zivotu (na zalost) nisam sreo... tako da mi nije platio kafu, jer vidi, postoje ljudi u bosni ( jos koji dan) kojima ne kroji kafa misljenje o necemu, niti sufliranje nekih ljudi, pa onda postoje ljudi koji to cijene pa uspijes nekad nesto u zivotu napraviti... Jbg, Edin da bi bio ono sto jeste ne mora placati botove da ga hvale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 15 maj 2023, 09:48

Pitar6785 je napisao/la:
15 maj 2023, 04:32
Spremit ekipu koda je prvo kolo i opste se ne osvrtat kako igra vase misking pozajmica..

Al onaj bivsi presjednik rece da se zeljo kod vice kamatara zaduzio vjerovatno pofinu cifru. Posto je vico vidio da nemoze utjerat dug nema sta uzet (jer je to sve na teku pozajmjeno) evropa i santos moze bit za prvu ratu
:kralj: :kralj: :kralj: Hahahaah
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 maj 2023, 09:59

Pantelija je napisao/la:
15 maj 2023, 09:31
Antikloc je napisao/la:
Jesi ti stvarno glup pa se nastavljas sramotiti ili si samo jednostavno osoba sa nekim poremecajem?

Edin dzeko je rodjen 1986 a otisao u teplice 2005... dakle imao je izmedju 18 i 19 zavisi od datuma rodjenja
Luka modric je rodjen 1985 a dosao u zrinjski 2003

koga bolan ti lazes i jos govoris da imaju podaci na internetu :rol: :rol: :rol: nije ni cudo sto si sprdancija na forumu, ne citiraj me vise ziv bio

ps. ja edina u zivotu (na zalost) nisam sreo... tako da mi nije platio kafu, jer vidi, postoje ljudi u bosni ( jos koji dan) kojima ne kroji kafa misljenje o necemu, niti sufliranje nekih ljudi, pa onda postoje ljudi koji to cijene pa uspijes nekad nesto u zivotu napraviti... Jbg, Edin da bi bio ono sto jeste ne mora placati botove da ga hvale
Ovaj (anti)kloc il koristi neki cenzurisan internet il mu matematika nije jaca strana, pa jadan vjeruje da je 2003 - 1985 = 21. :rol: :rol: :rol:
Jos pazi poredjenja, Dzeko nije napustio ligu kao najbolji igrac (a nece ni Dal, daleeeko od tog), i odmah znaci da ne valja. Pa ni Ronaldo iz Sportinga nije otisao kao najbolji igrac. :urnebes: :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 15 maj 2023, 10:23

Mozete vi Mirzu voliti ili ne al sto se tice malog Dala momak je vec odlican fudbaler i pred njim je sigurno svjetla buducnost. Ja sam Zeljovac al kad neko valja onda valja pa makar igrao i za Sarajevo….

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 maj 2023, 10:27

Oliveira je jak ko konj , strašan igrač :bow:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 maj 2023, 10:40

Antikloc je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
14 maj 2023, 21:28
FCUM je napisao/la:
14 maj 2023, 21:17

Al smo se svi ogriješili na momku sto jest jest.
na cemu druze smo se ogrijesili? Jeste vi ozbiljni?
Pa imao si 10 utakmica gdje je bio igrac manje i gdj esmo izgubili bodove... zabio dva tri gola i odmah smo se ogrijesili? Mislim, pljuvanje i vrijedjanje na stranu, pricamo o fudbalu. Pa i protiv zeljeznicara je dao gol na loptu na liniji, imao je dva tri puta kontru gdje je mogao odigrati pas ali nije pa su ga srusili i faul napravili... ako mislis da je dobro to sto vuce neko loptu i fauliraju ga a pritom je imao rjesenje da proslijedi loptu.... jbg
Ja samo tvrdim da smo mladjem igracu od njega dali ovoliko prostora da bi imao isti ucinak a prodali bi ga za mnogo mnogo vise love... jer vidi, u ocima svakog skauta i trenera i uprave, 21-22 godina za nasu PL BIh nije mlad igrac.
A sto se tice ove gore statistike, mozes li navesti, koji je to napadac u21 igrao i imao sansu poslije harisa hadndzica da igra ovaj broj utakmica i minutazu,,, imao je, koliko se sjecam nedim hadzic par tekmi i hamza isto tako.. i ja se sljedeceg ofanzivca ne sjecam, tako da je ova statistika slicna onoj iz NBA lige koji je zadnji igrac koji je u toliko toga dao toliko toga a da nije toliko toga bilo poslije toga....
Dakle, ovo i jeste poslije handzica prvi igrac kojem se u u21 dalo ovoliko prostora.
Luka Modric je u 21 godini igrao PLBiH. I tvoj pogani Kloc je igrao sa 20 godina PLBiH sa daleko slabijim ucinkom od Dala i nije otisao iz BiH kao igrac i zvijezda,nego su ga otjerali k'o pasce. Valjda zato sto je valjao.
Dal Varesanovic je nas daleko najbolji igrac i usto jos najperspektivniji i najbolji igrac cijele PL BiH. Jos igra u najgoroj sezoni Sarajeva u zadnjih 30 godina. Oko njega sve bogalj,polovnjak,kloc i netalenat. On sam,protiv svih.

Kad smo kod Dala... Svaki ljubitelj fudbala pa cak i onaj laik, voli vidjeti igraca koji ima fino ubrzanje, taj prvi korak kada branica napravi smijesnim jednom varkom tijela. Dal to posjeduje, slazemo se. Slazemo se da je i tesko napraviti ofanzivca i prodati ga, pogotovo na ovoj poziciji. Medjutim, Dal ce kompletnu svoju igru koncipirati na tome da se nadje u situaciji kao na derbiju, on za to radi. Ne radi za ekipu vec je ekipa njemu rob (a da ti ekipa bude rob tj da radi za tebe moras jos kopacki poderati, golova se nadavati (primjer; situacija kad mu Renan ne da loptu), on nece potrcati ako ne vidi sebe u toj zavrsnici. Ne zelim biti zao, momak se popravio u posljednje vrijeme i to je cinjenica. Dosta tome je doprinijelo sto se malo hladio na klupi. Ali i dalje smo i protiv Selje lose stajali 1. poluvrijeme, zasto? Jer je Dal i dalje igrac manje. Igrac koji se ne zrtvuje za ekipu. Nego misli pokupiti samo kajmak, tj plodove rada kompletne ekipe. I dalje sam uvjerenjea da je Dal dosta bolje rjesenje kada udje s klupe, kada mu inat u njemu proradi i zelja da se dokazuje, kada se vec 1. postava umori, i sve ideje i taktike padaju u vodu, e tad Dal moze donijeti promjenu/prevagu.. zadnjih 10-15 min.
I da ga dobro unovcimo na kraju jos ove sezone.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 maj 2023, 10:54

Pantelija je napisao/la:
15 maj 2023, 09:16
FCUM je napisao/la:
15 maj 2023, 08:22
ma prodat ce se Dal dobro mada bi volio i iducu sezonu da ostane. Ali po njega bolje je da ode
Dal ima vise pritisak zbog oca svog nego bilo cega drugog... Dakle, evo licno da imam priliku da vodim klub gdje mi igra dijete, ja ili bi nasao djetetu drugi klub ili bi sebi trazio drugi, jer nema navijaca na svijetu da ne bi nakon par losih rezultata to nabadao na nos i nema igraca koji ne bi u jednom momentu rekao,ok, ovaj stavlja sina a on ... i to je fakt.
Dal nije los igrac, daleko od toga, ima mana, defanziva, ketanje, njegova ig ra je odlicna kada protivnik napada jer ima ogroman prostor i neke njegove mane kao sto su duel igra, prijem, kontrola ne dolaze do izrazaja a povecava se efikasnost jer je brz sa loptom u punom trku i kada ima prostora uz dobar rrad sa njim i da mu se ukaze da preda loptu na vrijeme, moze postati dobar igrac i van bih.
Dakle, stvar odluke je trebala biti u novembru a ne kasnije jer kasnije vec je to otislo predaleko oko momka, a nije on taj ni kvalitet ni psiha da to podnese. N zalost.
Mislim da ce bar 30% bolji biti u drugom klubu jer nece biti pritiska sto mu je trener ujedno i otac. I da se ne lazemo, kada je tek dosao imaju je max podrsku navijaca, svi su ga gotivili.
Poseban problem kod na su igri je taj sto on kao 10ka ne igra defanzivu, ne ulazi po loptu pa u 90% slucajeva markiraju vrancica i baltu i onda besim i martinovic vracaju loptu do dizdarevica, ovaj degazira a gore opet mana, dal ne moze skociti jer nema duel igru ide lopta na renana, ovaj nije ni 50% dobar u skoku koliko je kada je lopta na zemlji i ide u for... i onda dobijes 20ak ispucavanja lopte, jer je ne mozes iznijeti igrom... ali ..

Hvala Bogu! To ko ne vidi pravi se budala, mada ljudi vise vole vidjeti dribling kroz noge, jednokratno uzbudjenje. To ih zaslijepi :)
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 15 maj 2023, 11:00

Sa djetetom ne treba bit u istoj kafani, a ne u istom klubu, osim kad se ženi.
Uglavnom, po ko zna koji put, ukazao se recept za uspjeh. Dječaci su osvojili duplu krunu. Naredne sezoe, komplet ekipu prebaciti u prvi tim. Uz Mulalića, Ališaha, Buljubašića, ostanak Balte, Renana, Ziljkića, Vrančića, povratak Jovaševića, iskusnog golmana, imali bi tim za dugoročne uspjehe.
Ne znam čemu stalno lamentiranje o Mirzi i Dalu?! 21. je vijek i mi se moramo referisati ka tome. Modernizacija, reforma, standardi... Rodbinsko-komšijskim odnosima nismo nigdje prispjeli.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 15 maj 2023, 11:08

eccehomo je napisao/la:
15 maj 2023, 10:20
Antikloc je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
14 maj 2023, 21:28

na cemu druze smo se ogrijesili? Jeste vi ozbiljni?
Pa imao si 10 utakmica gdje je bio igrac manje i gdj esmo izgubili bodove... zabio dva tri gola i odmah smo se ogrijesili? Mislim, pljuvanje i vrijedjanje na stranu, pricamo o fudbalu. Pa i protiv zeljeznicara je dao gol na loptu na liniji, imao je dva tri puta kontru gdje je mogao odigrati pas ali nije pa su ga srusili i faul napravili... ako mislis da je dobro to sto vuce neko loptu i fauliraju ga a pritom je imao rjesenje da proslijedi loptu.... jbg
Ja samo tvrdim da smo mladjem igracu od njega dali ovoliko prostora da bi imao isti ucinak a prodali bi ga za mnogo mnogo vise love... jer vidi, u ocima svakog skauta i trenera i uprave, 21-22 godina za nasu PL BIh nije mlad igrac.
A sto se tice ove gore statistike, mozes li navesti, koji je to napadac u21 igrao i imao sansu poslije harisa hadndzica da igra ovaj broj utakmica i minutazu,,, imao je, koliko se sjecam nedim hadzic par tekmi i hamza isto tako.. i ja se sljedeceg ofanzivca ne sjecam, tako da je ova statistika slicna onoj iz NBA lige koji je zadnji igrac koji je u toliko toga dao toliko toga a da nije toliko toga bilo poslije toga....
Dakle, ovo i jeste poslije handzica prvi igrac kojem se u u21 dalo ovoliko prostora.
Aferim!!! Odavno ne pročitah bolji tekst i bolji odgovor na pisanje šmanadu.
Nikad mi neće biti jasna tolika mržnja prema našem djetetu ( nazor mu ušo, napoleon, joker ovaj pantelija sa blasfemičnim avatarom...), koji je uz to i trenutno naš najbolji igrač. Šta je to? Ljubomora, mržnja svega što je sarajevsko, kompleksi manje vrijednosti, da li su ih malttetirali Varešanovići ili jednostvno rade za bordo
/ ne/prijatelje najveći kancer našeg kluba, kao i za Rundu i mahalu.
A žiku ti ovome avatara, i ono se našlo da pljuje po našoj djeci i klubu :puke:
Kad sam već kod Varešanovića, ne znam šta je to pojedince uvrijedilo i zašto je tolika hajka na Mirzu. Pratim klub dugo vremena i ne dozvoljavam da bilo ko kaže da je veći navijač od mene i ništa ružno nisam vidio u Mirzinim izjavama, a eto, pojedinci su pogođeni.
I, za kraj, da je drugi trener za ovako kratko vrijeme uspio što je Mirza, pisali bi mu hvalospjeve. Mirza je najbolji trener u državi, bezgranično voli klub, imao bolju igračku karijeru od svih trenera u BiH, reprezentativac, igrao ligu prvaka, naše dijete...
A sad opletite, ako imate obraza, / ne/prijatelji kluba.
Dobra ti roba

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 maj 2023, 11:19

BordoBBoja je napisao/la:
15 maj 2023, 11:08
eccehomo je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

Nikad mi neće biti jasna tolika mržnja prema našem djetetu ( nazor mu ušo, napoleon, joker ovaj pantelija sa blasfemičnim avatarom...), koji je uz to i trenutno naš najbolji igrač. Šta je to? Ljubomora, mržnja svega što je sarajevsko, kompleksi manje vrijednosti, da li su ih malttetirali Varešanovići ili jednostvno rade za bordo
Kad sam već kod Varešanovića, ne znam šta je to pojedince uvrijedilo i zašto je tolika hajka na Mirzu. Pratim klub dugo vremena i ne dozvoljavam da bilo ko kaže da je veći navijač od mene i ništa ružno nisam vidio u Mirzinim izjavama, a eto, pojedinci su pogođeni.
I, za kraj, da je drugi trener za ovako kratko vrijeme uspio što je Mirza, pisali bi mu hvalospjeve. Mirza je najbolji trener u državi, bezgranično voli klub, imao bolju igračku karijeru od svih trenera u BiH, reprezentativac, igrao ligu prvaka, naše dijete...
Dobra ti roba
Ocito vuce skupa s Mirzom
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 15 maj 2023, 11:20

VenamaHrabrih je napisao/la:
15 maj 2023, 11:00
Sa djetetom ne treba bit u istoj kafani, a ne u istom klubu, osim kad se ženi.
Uglavnom, po ko zna koji put, ukazao se recept za uspjeh. Dječaci su osvojili duplu krunu. Naredne sezoe, komplet ekipu prebaciti u prvi tim. Uz Mulalića, Ališaha, Buljubašića, ostanak Balte, Renana, Ziljkića, Vrančića, povratak Jovaševića, iskusnog golmana, imali bi tim za dugoročne uspjehe.
Ne znam čemu stalno lamentiranje o Mirzi i Dalu?! 21. je vijek i mi se moramo referisati ka tome. Modernizacija, reforma, standardi... Rodbinsko-komšijskim odnosima nismo nigdje prispjeli.
Pa eto sve si sumirao, 21. je vijek a nama tokmak na klupi...

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 15 maj 2023, 11:23

Antikloc je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

Ne, idu fakti. Dakle, nisi imao igraca u21 da je dobio ovu minutazu u ovim ggodinama, i izbacis statistiku kao jedini igrac ... nemas igraca za usporedbu. I to ovu statistiku cini smijesnom, jer kao sto neko napisa za 1800+ minuta je dao toliko golova uz more losih utakmica, taktickih ii tehnickih gresaka a dosao je iz liverpoola. Sjeti se sta je Armin Hodzic radio od ove lige kad je doažso u kmeljana na posudbu, cisto da vidis kako to izgleda. Dakle, sezona 13/14, kada je ovaj rodjen 1994. imao 20 godina 28 utakmica 14 golova 1 4 1 - 2.050'
Ovaj na mom avataru je neko ko je prije svega SPORTISTA, veliki covjek, humanista, koji je pomogao da danas zivi bar 10ak pitara navijaca sarajeva, koji su trebali sto se tice "nasih" legendi biti pod zemljom, ali je edin bez da se zna, placao lijecenja tih momaka, i dago mi je da ljudi sto manje znaju te stvvari cisto da pokazu svoje lice.
Dalje, kupas gluposti o edinu jer je edin u slovacku otisao sa 18 godina, a otisao je jer je neko sposoban vidio o kakvom se talentu radi i uzeo ga sebi i danas imas najboljeg napadaca ikad sto se tice balkana... 400 golova.
Jos jedna laz je da je luka dosao u zrinjski sa 21, luka je rodjen 1985 a dosao je 2003 u zrinjski, sto znaci sa cak i manje od 18 godina. Tako da ne lazes ovdje narod iz recenice u recenicu.

A ovo da je najbolji i to, to je tvoje licno misljenje, da bi isao u neku analizu dublju s tobom to bi bilo kao da se raspravljam sa drvetom jer ti veze nemas sta pises a ne sta gledas. Samo sam htio da napisem da si slagao u svakoj recenici i to je to
Joj antikloc ispade klocina na klub, moram ovo quoteati da se ne izgubi. Ja bih se od sramote odjavio i nikad se više prijavio ne bih.

Edin Džeko je sa praktično tek navršenom 21 godinom potpisao za Wolfsburg. Dal puni 22 iduće sedmice. Modrić je sa 23 potpisao za Tottenham. Čisto da postavimo brojke kako treba.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 maj 2023, 11:25

izdzezveubrazil je napisao/la:
15 maj 2023, 11:23
Antikloc je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Joj antikloc ispade klocina na klub, moram ovo quoteati da se ne izgubi. Ja bih se od sramote odjavio i nikad se više prijavio ne bih.

Edin Džeko je sa praktično tek navršenom 21 godinom potpisao za Wolfsburg. Dal puni 22 iduće sedmice. Modrić je sa 23 potpisao za Tottenham. Čisto da postavimo brojke kako treba.
Ma kakvi, sve se moze na internetu provjerit, samo nas internet nije napredan kao kod (anti)klocine
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 15 maj 2023, 11:44

napoleon72 je napisao/la:
15 maj 2023, 11:19
eccehomo je napisao/la:

Dobra ti roba
Realno, ako izuzmemo Rendulića i Musemića nije puno ni slagao, sve je to u pet deka. E sad drugi par cipela je što ni Mirza ni jedan drugi trener iz lige nisu treneri za ono što Sarajevo želi ili barem priča da želi. Evo Husref je trenerčina za naše lige i ako ćeš se zadovoljiti titulom svake 2 3 godine i kupovima usput dobar je, ako je cilj kluba iskorak u evropi i neki ozbiljniji rezultati najbolje je tražiti nekog stranca jer ovi domaći nikad dalje od regiona neće dogurati

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 15 maj 2023, 12:02

pitara je napisao/la:
15 maj 2023, 11:44
napoleon72 je napisao/la:
15 maj 2023, 11:19

Dobra ti roba
Realno, ako izuzmemo Rendulića i Musemića nije puno ni slagao, sve je to u pet deka. E sad drugi par cipela je što ni Mirza ni jedan drugi trener iz lige nisu treneri za ono što Sarajevo želi ili barem priča da želi. Evo Husref je trenerčina za naše lige i ako ćeš se zadovoljiti titulom svake 2 3 godine i kupovima usput dobar je, ako je cilj kluba iskorak u evropi i neki ozbiljniji rezultati najbolje je tražiti nekog stranca jer ovi domaći nikad dalje od regiona neće dogurati
Pa gdje taldziju da izvuces, **** te on

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2023, 12:04

Nije Dalara los igrac, ali je problem sto nije ni posebno dobar. I na to dodas mlataranje rucicama, pricu na terenu, bezobrazluk, forsiranje u prvoj postavi i kad je totalno van forme i onda dobijes ovo sto imamo. Ako smo se mi ogrijesili na njemu, vise su se ogrijesili on i babo mu na FKS. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 maj 2023, 13:00

Pa dobro i ovo je napredak nije vise panj i ne bi ga zamotali u cvaju samo da ga neko uzme :D
Previse se ovdje ide iz krajnosti u krajnost.
Evo par likova bas onako momacki pljuvase Mirzu, sad im dobar, ne mozemo boljeg naci itd. Nevjerovatan pdf u pm

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 maj 2023, 13:03

Stigla ponuda
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 maj 2023, 13:03

Došla je zvanična ponuda od Olimpije
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”