Do sutra ću.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:41Brate samo na ovoj stranici si već tri puta citirao ovu sliku![]()
Kup BiH 2022/2023
Re: Kup BiH 2022/2023
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ovo grob te jjebo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ukupno šest puta. Previše si se uzbudio izgledamiki651 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:42Do sutra ću.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:41Brate samo na ovoj stranici si već tri puta citirao ovu sliku![]()

Idemo miki do 10og citiranja iste slike, još malo.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Biće opet.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:46Ukupno šest puta. Previše si se uzbudio izgledamiki651 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:42Do sutra ću.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:41Brate samo na ovoj stranici si već tri puta citirao ovu sliku![]()
![]()
Svaka cast za ovo,jer ovo je bila sezona u kojoj Celik nikad gori nije bio..Prvo kolo,2017-te......Mozda je cak jaci danas u trecoj LIgi....Osim Mahmutovica,sve neki poluamateri bili...AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:34Nije vala tacno za Banja Luku.
Jos vam dolazili nenajavljeni i bez pratnje.
![]()
U kakvom stanju je bio Čelik,najbolje govori da ni svi dresovi igrača nisu bili isti...A trener Čelika bio stari Kemo,sjecam se legendarne izjave,nakon te utakmice,Borac-Celik 2-0.... "Branio mi je danas onaj mali,ne znam tačno kako se zove,ali dobar je bio"..Inace,dobe izjave imao "Duvnjak,dok se okrene,ja cigaru ispusim"

U normalnim uslovima bih navijao za Velež, ali obzirom da je borba za Evropu prioritet mora se navijati za Zrinjski.
Velež ako bude igrao kao prošlu u Mostaru itekako da ima šanse u ovom meču.
Velež ako bude igrao kao prošlu u Mostaru itekako da ima šanse u ovom meču.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad se prica o Robijasima, uvijek se izostavi taj faktor. Trebas ici na gostovanje, a bod nisu osvojili tri sezone. Ekipu ti cini 3 Adilovica, jedan bivsi Adilovic, pa ispadne samo mama Adilovic jos u Celiku nije igrala. Toliko malverzacija i lazi i prodaja i sramota i opet su momci tu. Tacno moras biti budala i nista drugo.Schlager je napisao/la: ↑15 maj 2023, 12:49Svaka cast za ovo,jer ovo je bila sezona u kojoj Celik nikad gori nije bio..Prvo kolo,2017-te......Mozda je cak jaci danas u trecoj LIgi....Osim Mahmutovica,sve neki poluamateri bili...
U kakvom stanju je bio Čelik,najbolje govori da ni svi dresovi igrača nisu bili isti...A trener Čelika bio stari Kemo,sjecam se legendarne izjave,nakon te utakmice,Borac-Celik 2-0.... "Branio mi je danas onaj mali,ne znam tačno kako se zove,ali dobar je bio"..Inace,dobe izjave imao "Duvnjak,dok se okrene,ja cigaru ispusim"![]()
Celik!3,2,2.
Pošteno.
Vjerovatno će nam odgovarati i ova silna kiša koja ne prestaje i teren na kojeg će ostavit posljedice sigurno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Do prije par godina,navijao bih za Velez,svim srcem...dok nisam vidio da su im vecina forumasa bas losi ljudi,psuju mrtve,djecu,grobove,djete u djetetu...Na citavom forumu,te gadosti sam vidio samo od navijaca FK Sarajevo i FK Velez,i to od ne malog broja....Nema tu ni ljudi,ni srece,sa takvim razmisljanjima..cim moze tako nesto bolesno napisati,to je debelo frustriran i los covjek
Sad kazu da bi Borac krenuo od drugog pretkola,ako Zrinjski osvoji Kup..Ne znam ni da li je tacno to,ja onom Tegeltiji ne vjerujem nista..Ali i da jeste,ne znam sta bih rekao....Ta Evropa vise nije ni blizu kao nekad,otkad su uveli ovu Konferencijsku ligu....Nagrade su mizerne za ta prva pretkola,i ako izvuces u prvom kolu nekog iz Kazahstana i slicnih zemalja,jos ces u minusu biti...Zato bih mozda i volio da igramo od prvog pretkola,bez obzira na finansije,koje i tako ne mogu zatvoriti ni petinu budzeta ovih par vodecih klubova
Jer u prvom pretkolu,mozda kojim slucajem i izbacimo nekoga,a u drugom necemo sigurno...Plus,popunimo stadion dva puta
jedino biti Sampion,je san ,snova,po ovom novom sistemu...Sa mrvu srece u zrijebu,i iole pristojnim timom,eto te u grupnoj fazi...
Zrinjski sigurno ulazi ove sezone..trebao je i lani
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš me čudi što si zažmirio na ostale ali neka, tako je i bolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nisam ja svaki dan na forumu,al zaista nikad to psovanje mrtvih,djece,grobova, nisam vidio na temama Zeljeznicara,Slobode,Zrinjskog i ostalih...ili od njihovih navijaca...a kod vas i ovih Velezovaca,to je svaki put,kad udjem....Za nase navijace,isto to nisam nikad vidio...Ni ovdje,ni na onom nasem banjalukaforumu,gdje ne pisem vec vise od 5 godina
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 15 maj 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Već smo pričali o tome, nikad više frustracija i papanluka na forumu. Na pitare sam navikao, ali su mi navijači Veleža već godinama najveće razočarenje.Schlager je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:04Do prije par godina,navijao bih za Velez,svim srcem...dok nisam vidio da su im vecina forumasa bas losi ljudi,psuju mrtve,djecu,grobove,djete u djetetu...Na citavom forumu,te gadosti sam vidio samo od navijaca FK Sarajevo i FK Velez,i to od ne malog broja....Nema tu ni ljudi,ni srece,sa takvim razmisljanjima..cim moze tako nesto bolesno napisati,to je debelo frustriran i los covjek
Znaš kako, drugo pretkolo Konferencijske lige znači 700.000 maraka i recimo Želji je to brdo para, vjerujem da znaš u kakvoj smo situaciji. Plus novac od dvije rasprodate Grbavice kojim će se pokriti troškovi ta dva gostovanja.Schlager je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:04Sad kazu da bi Borac krenuo od drugog pretkola,ako Zrinjski osvoji Kup..Ne znam ni da li je tacno to,ja onom Tegeltiji ne vjerujem nista..Ali i da jeste,ne znam sta bih rekao....Ta Evropa vise nije ni blizu kao nekad,otkad su uveli ovu Konferencijsku ligu....Nagrade su mizerne za ta prva pretkola,i ako izvuces u prvom kolu nekog iz Kazahstana i slicnih zemalja,jos ces u minusu biti...Zato bih mozda i volio da igramo od prvog pretkola,bez obzira na finansije,koje i tako ne mogu zatvoriti ni petinu budzeta ovih par vodecih klubova
Jer u prvom pretkolu,mozda kojim slucajem i izbacimo nekoga,a u drugom necemo sigurno...Plus,popunimo stadion dva puta
jedino biti Sampion,je san ,snova,po ovom novom sistemu...Sa mrvu srece u zrijebu,i iole pristojnim timom,eto te u grupnoj fazi...
Zrinjski sigurno ulazi ove sezone..trebao je i lani
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Inače iz plavog tabora sa foruma ne dolaze nikakve psovke, ne kače se slike preminulih ljudi uz komentare o "svršavanju po glavi" itd. 

Naravno da dolaze, ali to su incidenti kao što je taj lik postavio tu sliku.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:19Inače iz plavog tabora sa foruma ne dolaze nikakve psovke, ne kače se slike preminulih ljudi uz komentare o "svršavanju po glavi" itd.![]()
Ima tu još dosta razloga za ovo što je Schlager naveo, vi ste najbrojniji na forumu pa je logično da kod vas ima najviše budala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
posteno,jedina vam je prilika da mislite ikako o Evropi je prvo da Velez izgubi,razumijem ,koliko ce vam se zelje ostvariti u tome jos ce mo viditi.
dakle da konstatiram, protiv nas ce navijati svi medjugorci(to se podrazumjeva,osim njihovih roditelja),svi Manijaci (iz ovog gore razloga) svi Lesinari (iz razlicitih razloga )svi Skripri(iz nacionallnih pobuda)veliki dio Fukara( zato sto smo mi iskljucivi krivci za njihovo ispadanje iz lige

Dakle po broju ljudi koji ce "drukati" protiv nas u finalu ne pise nam se dobro

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Na osnovu par forumaša, formirat mišljenje o hiljadama navijača...
Par Borčevih navijača ne psuje na forumu, ali zato hiljade njihovih navijača veliča presuđene ratne zločince.
To je ta sreća
Par Borčevih navijača ne psuje na forumu, ali zato hiljade njihovih navijača veliča presuđene ratne zločince.
To je ta sreća

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
[media][/media]rodjak je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:25posteno,jedina vam je prilika da mislite ikako o Evropi je prvo da Velez izgubi,razumijem ,koliko ce vam se zelje ostvariti u tome jos ce mo viditi.
dakle da konstatiram, protiv nas ce navijati svi medjugorci(to se podrazumjeva,osim njihovih roditelja),svi Manijaci (iz ovog gore razloga) svi Lesinari (iz razlicitih razloga )svi Skripri(iz nacionallnih pobuda)veliki dio Fukara( zato sto smo mi iskljucivi krivci za njihovo ispadanje iz lige) ,Trebinjci pola-pola,Posusaci radi nacionalnog naboja),Sloga ni tamo ni vamo i neki bolesnici iz TC i na kraju naravno sudijska organizacija koja je jako bitna
![]()
Dakle po broju ljudi koji ce "drukati" protiv nas u finalu ne pise nam se dobro,ali...

Malo o fudbalu,i retardiranim odnosima unutar Saveza...
Ako se bude igrao fudbal,tu Zrinjski uzima,glatko..
Ali,sjetim se onog finala Kupa,prije 2 godine,Borac-Sarajevo,gdje sam se nalozio,da po prvi put u istoriji kluba,uzmem duplu krunu.....Vec sam osvojio titulu,imam i bolji tim od Sarajeva (lagano ih uzeli na Kosevu prije toga 0-2),o momentumu da ne pricam,nakon proslave titule,i njihovog raspada...
I svi ste vidjeli sta se desilo....Pogotovo ono pred izvodjenje penala,gdje Marko izvodi Vranjesa,i sve ostale,koji su opucali penal ikad u zivotu....za neke izvodjace,nisam ni cuo....a onog Amara Tahrica,sto je pucao,rekli su mi da je doveden iz Bihaca u Borac,jer mu tata ima para..prvi put,na bjeloj tacki ,u finalu Kupa cuo za njega,morao sam se raspitivati...
Nije iskljuceno da je Zeljkovic tako nesto dogovorio i sad....Jer se sprijateljio sa ovim Velezovcima,a Zrinjskog ne zanima Kup ,otkad postoje zajednicka takmicenja.....
Po meni je Velez favorit,iz razloga,sto nam je Savez takav kakav jeste..A,ako samo fudbal bude odlucivao,niko u ovoj Ligi ne moze sa Zrinjskim,zasad
Ako se bude igrao fudbal,tu Zrinjski uzima,glatko..
Ali,sjetim se onog finala Kupa,prije 2 godine,Borac-Sarajevo,gdje sam se nalozio,da po prvi put u istoriji kluba,uzmem duplu krunu.....Vec sam osvojio titulu,imam i bolji tim od Sarajeva (lagano ih uzeli na Kosevu prije toga 0-2),o momentumu da ne pricam,nakon proslave titule,i njihovog raspada...
I svi ste vidjeli sta se desilo....Pogotovo ono pred izvodjenje penala,gdje Marko izvodi Vranjesa,i sve ostale,koji su opucali penal ikad u zivotu....za neke izvodjace,nisam ni cuo....a onog Amara Tahrica,sto je pucao,rekli su mi da je doveden iz Bihaca u Borac,jer mu tata ima para..prvi put,na bjeloj tacki ,u finalu Kupa cuo za njega,morao sam se raspitivati...
Nije iskljuceno da je Zeljkovic tako nesto dogovorio i sad....Jer se sprijateljio sa ovim Velezovcima,a Zrinjskog ne zanima Kup ,otkad postoje zajednicka takmicenja.....
Po meni je Velez favorit,iz razloga,sto nam je Savez takav kakav jeste..A,ako samo fudbal bude odlucivao,niko u ovoj Ligi ne moze sa Zrinjskim,zasad
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 15 maj 2023, 13:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Miki neće dočekat' srijedu na slobodi. U luđačku košulju čim prije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Bordotim, gh0stHZ, Hrammm1921, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco i 58 gostiju.