FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kmekali ste ovdje i molili Boga da dodje ponuda bila i 50.000 KM sad kmekanje kako je 500.000 KM malo, ni sami vise ne znate. Nek ga puste, samo da ne citam iz dana u dan ista sranja o decku, a njemu sretno i da pokida.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 maj 2023, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zna i Olimpija da jedva cekamo iz vise razloga da ga prodamo, zato i jeste ovakva ponuda (iako ne mislim da puno vise vrijedi) a i svakako ce se pregovarati vjerovatno o vise para, procentu. Ma nek se nadju na nekih 600-650k bam i procenat, mjera! S obzirom da smo ga trebali upakovati sa cvajom itd..bordobijelisampion je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:38Sad vidio da ste vi pisali o Bam ja mislio u eurima
![]()
A jesi mozda razmisljao u smjeru da 90% igraca ove lige ne bi trenutno uopste igrali u holandskoj ligi. Ako bi na klupi bili bilo bi dobroFCUM je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:04stranac + gol postigao ima 2 godine. Gdje iskopaju ovakve igraceNirton je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:43https://www.transfermarkt.com/rami-al-h ... ler/593415
Ayla ga zapratila, igra ofanzivnog veznog(zamjena za Dala) a i ugovor mu ističe na ljeto.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
solidna ponuda
prihvatiti i dobro nama a jos bolje za Dala
prihvatiti i dobro nama a jos bolje za Dala
Preko 50 nastupa zadnje 3 sezone u jakoj Holandskoj ligi. Istina nema neku statistiku, al jbg imao bi je vjerovatno u lux ligi ili slicnoj. Sta znam, s mladim igracem s ovoliko nastupa u ovoj ligi, vrijedi pokusati..keli je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:16A jesi mozda razmisljao u smjeru da 90% igraca ove lige ne bi trenutno uopste igrali u holandskoj ligi. Ako bi na klupi bili bilo bi dobroFCUM je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:04stranac + gol postigao ima 2 godine. Gdje iskopaju ovakve igraceNirton je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:43https://www.transfermarkt.com/rami-al-h ... ler/593415
Ayla ga zapratila, igra ofanzivnog veznog(zamjena za Dala) a i ugovor mu ističe na ljeto.
Koja bi nam varijanta odgovarala sto se tice osvajaca KUPa, iskreno ja bih volio da Velez to uzme, osigurali bi Evropu a protiv nas sigurno ne bi zapinjali.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Win win situacija, nek pobjedi bolji.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma odgovara i jedna i druga. Samo bi draza bila da Velez osvoji a mi ostanemo treci

90!
Nakon produzetaka i penala

- FKSDoGroba
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Eh steta sto se nisam bacio u menadzerske vode.
Tad kad sam pisao za njega igrao je u austrijskoj 2.Bundesligi
Danas reseta mreže u Bundesligi i trenutni je 2 strijelac

Danas reseta mreže u Bundesligi i trenutni je 2 strijelac

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Treba se i Avramovskog rijesiti,hvala na svemu,al mora pronaci novu bolnicu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:57Eh steta sto se nisam bacio u menadzerske vode.
Danas reseta mreže u Bundesligi i trenutni je 2 strijelac![]()
![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dobra x5ica ali ga ebu dizne. Cesce na servisu nego na cesti. Preskupa investicija nazalost.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:59Treba se i Avramovskog rijesiti,hvala na svemu,al mora pronaci novu bolnicu.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
RespectElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:57Eh steta sto se nisam bacio u menadzerske vode.
Danas reseta mreže u Bundesligi i trenutni je 2 strijelac![]()
![]()

Svim srcem za Velez u srijedu iz vise razloga. Mi ne trebamo kalkulisat i u Mostar treba otici pobjediti bez obzira na finale kupa. Osvajanjem kupa od strane Veleza, zeljeznicar i siroki zavrsavaju snove o evropi 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ponuditi neki specijalni paket otac-sin Olimpiji, da uzmu sve Varesanovica sto imamo u jednom potezu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vala, nema se šta dodat. Što jest - jest.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:26Kad mi neko dođe i kaže da Jakirović nije nešto i da je imao sreću da Zrinjski nema konkurencije u ligi, pucao bih sebi u glavu. Što mi nikad ne iskoristimo tu lošu konkurenciju u ligi? Kako evo mi to nikad nismo, a imamo najbolje uslove unazad 10 godina. Nikad se nismo prošetali kao Zrinjski. Vazda neka opravdanja, a realnosti nigdje. Mene je sramota da klub koji ima najbolje uslove, najveće plate, kamp, Akademiju, koji plaća obeštećenja za igrače ne može da spoji jednu dobru sezonu bez skandala nego nam visi pisljiva Evropa. Sramota me je da ne možemo da dobijemo mrtvog Želju, na čelu s Bekrićem, Beganovićem, Šehićem i sličnim krampama.
Jakirović je nas sabio prvu utakmicu na Koševu, nismo mogli dahnuti, a kamoli loptu prenijeti na njihovu polovinu. Čovjek koji je okupio dobre igrače, skrojio ekipu po svojoj mjeri i filozofiji. Čovjek koji ima sistem i filozofiju igre, kod kojeg se u igri zna gdje, ko i kad stoji. Čovjek koji je autoritet kao trener i koji ima filing za taj posao. Napravio strašan posao i otišao u Rijeku, gdje je isto odradio lavovski posao, s obzirom da su ovi bili u raspadu, te da su se borili za opstanak. Došao, selektovao, raščistio što je trebao, opet doveo one koji su pogodoni za njegov stil i eto rezultata. Tad je prekrižio i Vrančića, džaba što je ovaj donedano igrao u najjačoj ligi svijeta i u Bundesligi. Tu je odmah pokazao karakter, mada ima istine i u tome da je Mario skup igrač. Jakirović se pokazao u HNL-u dobro, čak je bio i blizu Dinama, znači utomatski je sebi izgradio šanse za odlazak u bolje lige i klubove. Na to sve, dodati da je veoma mlad trener.
Opet kažem, jedan Jakirović bi s ovom našom trenutnom ekipom uradio yebacki posao. Ovako kad ti nemaš dobrog trenera, rasulo u Upravi, sumnjivog vlasnika, onda i ne možeš bolje. Zrinjski je primjer kluba kakvom treba težiti. Nemaju nikakve halabuke, skandala, sve rade u miru i tišini, a rezultati se vide. Od Uprave do trenera, svi rade svoj posao i svi ZNAJU raditi svoj posao. Ne vode im klub ofajla Ajla koja se prsi po Instagramu, Mirvić koji štajnca storyje, SFK qurave na čelu s Poturom. Trener im se ne druži s kriminalcima, niko ne prijeti igračima, ne gura svoje mutave sinčiće itd.
Mi smo jedna velika qarina, jedan veliki haos, pun kriminalaca, quravi, ubleha. Sve iole što je dobro bilo u klubu, protjerano je. Sada ide opet borba protiv mahale, kojekakvih krimosa, menadžerčića, mafije, marioneta i slično. Ponavlja se period Kantardžića i Ibrakovića, što je najžalosnije. Čovjek svake godine misli ide nešto na bolje, a ono sve šablon za šablonom.
Mi smo PROSJEK ove lige i to trebamo svi PRIHVATITI, bez ikakvog kurcenja i omalovažavanja drugih ekipa. Jedina ekipa u ovoj ligi je Zrinjski, sve ostalo buranija.
Dabogda se ikad riješimo toga.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Bejker, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordo10, bordobijeli, Imamkarbarum, Jadnimi, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, riki46, SamoDaKazeem, Serha, SHZ82, USB i 207 gostiju.