FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Avramovski je pod lupom i jos razmisljalju da li da ostane ili da mu se zahvale.
Kakav Velež, misliš da bi ti pustili u slučaju da osvoje kup ? Ako sloboda ne izgubi a Zrinjski osvoji kup, treba nam bilo kakva pobjeda protiv Igmana.
Avramovski je bio zdrav i spreman i za Borac i Zeljeznicar !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SarajevoForza
- Kontakt:
Produžiti mu ugovor sa prosječnom platom i ogromnim bonusima za broj nastupa i golova/asistencija.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Nemaju oni nama sta pustat ili ne pustat, mi trebamo otici dole i pobijediti. Volio bih da osvoje i da plavu gamad izbace iz kombinacija za evropu. A mi ako ne mozemo dobit obje do kraja onda i nismo za evropu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
sad htio da napisem, ko li izmisli da je ozlijeđen... bas mi se ne da vracati unazad ali ....

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bio 1000 % soreman. Imaju slike, ima izjava trenera...
Cuj ko, pa aylici

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
A niko ne komentarise da Emir Hadzic u intervjuu govori u sadasnjem vremenu: imamo ovog imamo onog, samo sto jos ne govori u buducem. Po intervjuu kao da je jos u klubu

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Shategabri
- Kontakt:
Ko kaže da nijepjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:47A niko ne komentarise da Emir Hadzic u intervjuu govori u sadasnjem vremenu: imamo ovog imamo onog, samo sto jos ne govori u buducem. Po intervjuu kao da je jos u klubu![]()
![]()

Koševo Zapad
Dobra analiza, po meni bar. Sve potpisujempitartz je napisao/la: ↑15 maj 2023, 13:07Jučer sam imao nekog slobodnog vremena pa odgledah sažetke od prvog do posljednjeg kola. Bolje da nisam... Ovakvu sezonu ne bih ni najvećem dušmanu poželio...
Pogodili smo čak 17 puta okvir gola, a 9 puta smo profulali prazan gol. Čak 14 golova smo primili greškom golmana, 10 Dizdarevića i 4 Šahinovića. Utakmice protiv Slobode, Širokog, Borca, Sloge i dva derbija![]()
Jbg, pod Feđom nije bilo loše, bilo je neke igre, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Na kraju je i trebao otići, zadnjih par utakmica pod njegovim vodstvom se baš vidjelo ogromno zasićenje od svega. Statistički najgori trener u historiji, ali na terenu to nije bilo toliko loše.
Dolaskom Mirze golove zabijamo isključivo iz prekida i na individualni kvalitet. Realizacija se popravila drastično. Prije iz 20+ udaraca nismo mogli zabiti gol, a sada iz 8-9 udaraca zabijemo 3 gola.
Šahinović se mora istrpiti. Dovesti mu nekog iskusnijeg kolegu i forsirati momka maksimalno. Ko god misli suprotno, neka pregleda prvu polusezonu čitavu. Nevjerovatnog talenta imamo, samo prebrzo zaboravljamo.
I još jedno, Renan je daleko najbolje pojačanje u zadnjih nekoliko godina. Strašan igrač, strašan.

-
- Kontakt:
Ne branim ja nikoga (naprotiv), ali to je isto kada bi ja pričao o nama i da MI imamo renana, kurca, itd.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:47A niko ne komentarise da Emir Hadzic u intervjuu govori u sadasnjem vremenu: imamo ovog imamo onog, samo sto jos ne govori u buducem. Po intervjuu kao da je jos u klubu![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Dizdarević se forsira... Jer je stariji? Da se proda? Sin Mirzinog ili Ajlinog jarana?
Šahinović je za njega Van der Sar.
Koševo Zapad
Forca Slobodaaa
-
- Kontakt:
Pa kako se ne konta da nas vodi BIZ NIS MEN, kojem je JEDINO bitno da ima šta? PROFIT. Kome je jedina šansa da se proda za išta? Dizdarević...Shategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:01Dizdarević se forsira... Jer je stariji? Da se proda? Sin Mirzinog ili Ajlinog jarana?
Ma sta me boli briga za Želju mi trebamo samo sebe gledati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Za Dizdarevića ako uzmeš 100 k maraka, nogom u zicagu.bordobijelisampion je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:04Pa kako se ne konta da nas vodi BIZ NIS MEN, kojem je JEDINO bitno da ima šta? PROFIT. Kome je jedina šansa da se proda za išta? Dizdarević...Shategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:01Dizdarević se forsira... Jer je stariji? Da se proda? Sin Mirzinog ili Ajlinog jarana?
Šahinović bi već mogao biti ozbiljnija priča.
Dakle, bespotrebno forsiranje, mali je rupa i nesiguran.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Uvijek bilo i bice. Ali ne mozes ti objasniti to nasoj raji.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, Proximic, rimljanin90 i 21 gost.