ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Uozbilji se bodi, dečko igrao s 30-40% svjesno pa ako prođe prođe, bitno mu je da je pokorio domaće turnire, šta treba crkavati i treći vezani turnir i mrtav doći na RG. Išlo je i ovog Mađara nema šta, takav dan desi se, ali da je Carlitos igrao s 100% snage i volje i izgubio, to nije.
Jest
Objasnit ću ti nekad i zašto je izgubio i šta je problem s njegovim mečapom protiv jakih udarača, mrsko mi je sada pisati
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 15 maj 2023, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Nekad su se za ovakve poraze istraživali Davidenko i kompanija.
Mali je bio mrtvi favorit, glat izgubio.
Jasno, ovi turniri pred GS su uvijek bili čudni, al da te razbuca 135. lik, a ti top 3, to je već senzacija.
Jasno, ovi turniri pred GS su uvijek bili čudni, al da te razbuca 135. lik, a ti top 3, to je već senzacija.
Koševo Zapad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znači Rafa pola decenije namještao rezultate na WimbledonuShategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:54Nekad su se za ovakve poraze istraživali Davidenko i kompanija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto, ako mu je to primarna podloga kao malom, jeste.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:11Znači Rafa pola decenije namještao rezultate na WimbledonuShategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:54Nekad su se za ovakve poraze istraživali Davidenko i kompanija.
Pričamo o šljaci, na travi si uvijek imao bombardere koji kad imaju dan, ne možeš mu servis uzeti.
Koševo Zapad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Marošan je danas pokazao nivo tenisa top 20 igrača, Alkaraz nije imao svoj dan, ne odgovara mu mecapom i tjt. Nije nuklearna fizika, znači i Real kad zijani od Alavesa odmah su namjestiliShategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:14Pa eto, ako mu je to primarna podloga kao malom, jeste.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:11Znači Rafa pola decenije namještao rezultate na WimbledonuShategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:54Nekad su se za ovakve poraze istraživali Davidenko i kompanija.
Pričamo o šljaci, na travi si uvijek imao bombardere koji kad imaju dan, ne možeš mu servis uzeti.
Nemoj ovo postavljat, uvrijedit će se muslimanske posrbice iz BiH.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:27Momak ga ubio u pojam, nema tu priče
https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... /230515107
Stoka
Dabogda ahilovu skršio, mrtvu mu mater yebem.
Helem, što se Carlitosa tiče, i Rafael je izgubio u drugom kolu Rima 2008. a znamo svi šta je tad bilo. Dešavaju se porazi, možda je i dobro jer je svakako match fit, a znamo da je injury prone.
BosniaBoston je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:27Momak ga ubio u pojam, nema tu priče
https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... /230515107
Stoka
Cetnik sa dna kace.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Reci da si takticki ispao bez da kazes da si takticki ispao
Kakvo druže taktičko ispadanje, ne budi dijete
Našamarao ga čovjek, dešava se, idemo dalje. Što bi taktizirao uostalom, svakako će mu biti teško sačuvati #1 poslije Wimbledona i svaki bod se računa. Po logici da je došao ovdje da uzme prvo mjesto, mogao je odmah prije dva dana ispasti, a ne rudariti u drugom setu kao konj da izvučeš set i odlazak u treći.
ma naravno da se može desiti, ne zaboravimo kako je soderling našamarao rafu nasred chatriera.
naravno možda carlitos nije do kraja grizao jer mu je u podsvjesti bio osiguran no.1 i nadolazeći RG ali ja ne mogu vjerovati u to da bi neko u njegovim godinama i sa njegovom energijom mogao taktizirati na jednom mastersu
naravno možda carlitos nije do kraja grizao jer mu je u podsvjesti bio osiguran no.1 i nadolazeći RG ali ja ne mogu vjerovati u to da bi neko u njegovim godinama i sa njegovom energijom mogao taktizirati na jednom mastersu

Holgera organski ne mogu, ali ovo mene itekako privlači.
E cuj Thiem u ponudi, lik se izbrukao neki dan protiv Medjedovica,
on je definitivno gotov cim ne moze da poveze par pobjeda na sljaci.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jedini koji ima procenat pobjeda od preko 80% na sve 3 podloge.

Institucija
P.S. Objava je od prije nego sto je odigran mec sa Bugarom.

Institucija
P.S. Objava je od prije nego sto je odigran mec sa Bugarom.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- OldFashioned
- Kontakt:
Norrie imbecilčino britanska zar nisi do sada naučio da što više lika želiš ispizditi, on igra još bolje !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- alan_kardec
- Kontakt:
klošarluk napaćenog retarda
umjesto samo da ispadne u osmini finala on ispao i retard i dodatno naljutio Novaka.
Ne smijem ni da mislim na šta bi tema ličila da je Novak zapucao smeč u Norriea

umjesto samo da ispadne u osmini finala on ispao i retard i dodatno naljutio Novaka.
Ne smijem ni da mislim na šta bi tema ličila da je Novak zapucao smeč u Norriea
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva atmosfera u Rimu kad igra Sinner
Hajmo mali

Hajmo mali
Pa koliko dobro lupa smeč, ne bih mogao biti siguran jel namjerno ili nenamjernoalan_kardec je napisao/la: ↑16 maj 2023, 18:30Ne smijem ni da mislim na šta bi tema ličila da je Novak zapucao smeč u Norriea![]()
![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
čisto sumnjam da bi većini ovdje ikkakvu ulogu igralo to jel postoji namjera ili ne
kao onomad kad je na US openu pogodio lopticom onu kuravelu
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.