Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Leotapu se vraća ovo za onaj bojler i toplu vodu. I neka je!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Najjaca liga na svijetu ubjedljivo.
Treba je pokusati prodati strancima kao reality show koliko zapleta i raspleta ima pogotovo zadnje kolo. Yebes Esmeraldu

Treba je pokusati prodati strancima kao reality show koliko zapleta i raspleta ima pogotovo zadnje kolo. Yebes Esmeraldu

menstrual
Zrinjski u srijedu akoBogda osvaja, nadam se barem 3 razlike
Pa pustiti toplu braću da se torbicama udaraju

Pa pustiti toplu braću da se torbicama udaraju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Čestitam Slobodi! U zadnjem kolu GAZITE malog plavog!! Igrati ćete protiv njih i protiv sudija, ali uz vas smo! Gaziteeeee ih
-
- Kontakt:
E zamisli kakav kompleksas da je i fukarama poceo dupe lizati

menstrual
- svrakino1921
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos da Leotar pobjedi u Mostaru i da kazemo da je liga regularna.
Mjau !
Sirotinja kao i uvijek od drugog zavisi
Nekako mi mirise opet na kraju ispadanje Leotara i Tuzle iako Tuzla definitivno nije medju 2 najlosija u ligi po meni.
Sloboda ce ubjedjen sam iskoristit sansu koju su dobili ovim golom.
Sto se tice Evrope...kljucna utakmica je naravno kup u srijedu ,ako mi uzmemo Sarajevo je 100% u evropi , ukoliko ne uzmemo onda Velez -Sarajevo u nedjelju sve odredjuje.
Kako god Sarajevo je po meni sigurno u Evropi jer ce u najgorem slucaju biti treci u prvenstvu bez obzira i na ishod utakmice u nedjelju u Vrapcicima.
Imaju kuci Igmana zadnje kolo i dobit ce to sigurno ako im bude trebalo jer smatram da ce Igman dobit Tuzlu sada i rjesit opstanak.
Sloboda ce ubjedjen sam iskoristit sansu koju su dobili ovim golom.
Sto se tice Evrope...kljucna utakmica je naravno kup u srijedu ,ako mi uzmemo Sarajevo je 100% u evropi , ukoliko ne uzmemo onda Velez -Sarajevo u nedjelju sve odredjuje.
Kako god Sarajevo je po meni sigurno u Evropi jer ce u najgorem slucaju biti treci u prvenstvu bez obzira i na ishod utakmice u nedjelju u Vrapcicima.
Imaju kuci Igmana zadnje kolo i dobit ce to sigurno ako im bude trebalo jer smatram da ce Igman dobit Tuzlu sada i rjesit opstanak.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 15 maj 2023, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
- Doktorinho
- Kontakt:
Sljedeće kolo ludnica, fudbalski centar svijeta po neizvjesnosti
- MocMahale444
Dobar travnjak na Tušnju, kiša lije njemu ništa nije 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sarajevo u daleko najboljoj situaciji,ako velež osvoji kup dobija u Mostaru i ide u evropu a ostali pušiona,ako Zrinjski osvoji onda i ako izgubi u Mostaru u najgorem slučaju su četvrti i zadnje kolo protiv igmana igraju za evropu a ciganija neka se koprca i čeka da im se sve poklopi
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 15 maj 2023, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kad vas Zrinjski naguzi platit cu ti dva dana u Međugorju, sa tvojom zenom dakako.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:46Svejedno otisao ili ne otisao. Nista onda plati ljetovanje meni i zeni/curi tvojoj, sta ima veze otisao ti ili ne otisao, ti si zenu izgotiviojoker90 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:25Otkad traje moj bojkot? To za postove bi ti imalo smisla da me jedno 80% nase teme ne zna licno, svaki Dalov rođak me moze naci kad pozeli ako ima bilo sta da kaze.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:14
Tvoj bojkot traje puno prije ovog od HZ. Ili zapravo, sad samo imaš razlog zašto ne ideš.
Da, to pisanje postova na forumu u toku utakmice rade likovi koji ne smiju komentarisat ništa na utakmici, može bit Dalov rodjak neki tu pa će bit nisam ja tako mislio brate moj. Zato i ne idu, kući dobar net, a niko nikog ne može štocirat kroz ekran. Čvrsto se drži toga, a pitaj i Rige da ti smisli nešto, zalijepit ću i ja jedan urnebes da ti podignem rejting
I braaato yebo ga ti, covjek kad ima godisnju ko ja, onda je svejedno da li otisao na jednu tekmu ili 10 ti si svoje uradio.Samo da HSK uzme kup i sezona je koliko-toliko ok..
e dobro si. Jer godisnja se kupuje zbog rasprave na forumu, a ne da bi se islo na tekme, sve pet, ovdje bih stao

Mirza nas je donedavno tukao na zapadu, sad kako je dole kod linije(

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Argentina, held9, Najprvi, Paromlinac, Vanja8, VolimBiH96 i 12 gostiju.