A da, to je klub iz Tuzle.

A sta to Velez odredjuje?mostar_mo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:16Nekako mi mirise opet na kraju ispadanje Leotara i Tuzle iako Tuzla definitivno nije medju 2 najlosija u ligi po meni.
Sloboda ce ubjedjen sam iskoristit sansu koju su dobili ovim golom.
Sto se tice Evrope...kljucna utakmica je naravno kup u srijedu ,ako mi uzmemo Sarajevo je 100% u evropi , ukoliko ne uzmemo onda Velez -Sarajevo u nedjelju sve odredjuje.
Kako god Sarajevo je po meni sigurno u Evropi jer ce u najgorem slucaju biti treci u prvenstvu bez obzira i na ishod utakmice u nedjelju u Vrapcicima.
Imaju kuci Igmana zadnje kolo i dobit ce to sigurno ako im bude trebalo jer smatram da ce Igman dobit Tuzlu sada i rjesit opstanak.
Nema tu puno filozofije. Ukoliko ne osvojimo kup morat cemo dobit Sarajevo da bi ostali u igri zadnje kolo. Ako ne uspijemo zavrsili smo to je jasno.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:24A sta to Velez odredjuje?mostar_mo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:16Nekako mi mirise opet na kraju ispadanje Leotara i Tuzle iako Tuzla definitivno nije medju 2 najlosija u ligi po meni.
Sloboda ce ubjedjen sam iskoristit sansu koju su dobili ovim golom.
Sto se tice Evrope...kljucna utakmica je naravno kup u srijedu ,ako mi uzmemo Sarajevo je 100% u evropi , ukoliko ne uzmemo onda Velez -Sarajevo u nedjelju sve odredjuje.
Kako god Sarajevo je po meni sigurno u Evropi jer ce u najgorem slucaju biti treci u prvenstvu bez obzira i na ishod utakmice u nedjelju u Vrapcicima.
Imaju kuci Igmana zadnje kolo i dobit ce to sigurno ako im bude trebalo jer smatram da ce Igman dobit Tuzlu sada i rjesit opstanak.
Velez ako ne uzme kup, cemu da se nada protiv Sarajeva? Vama je samo sansa kup. Iskreno sumnjam da cete uzeti jednu od te dvije tekme (lopta je okrugla).
Sve da ih dobijete opet ste 4ti, jer mi cekamo Posusje i uz nerijeseno na Grbavici iza nas ste. A tu je i Siroki koji ce dobiti vjerovatno Slogu kuci.
Zadnje kolo svi ce igrati sa davljenicima.
Ovo kolo ocekujem bez nekih velikih iznenadjenja da ce biti, i da ce stanje na tableti nakon njega biti i konacno.
Ako Velež osvoji Sarajevo dobija u Mostaru
Igman ce vjerovatno dobit Tuzlu sad i onda glat izgubit zadnje kolo na Kosevu.
Trebinje najjebenije pa Tuzla pa Posusje.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:40Dobro
Svima je jasno
Ako Velez uzme kup
Sarajevo pobjeđuje Veleza i sve je zavrseno
Hasicevi moralisti
Ako Zrinja uzme
A Zeljo uzme Posusje u predposljednjem kolu
Onda u zadnjem kolu ce imat Zeljo gostovanje na Tusnju a Velez u Posusju a Siroki u Trebinju
Pitam ja ovaj nas forumski puk kome ce bit yebenije
Hoće samo šuti dječače plavi