FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ExchangeOffice
Re: FK Sarajevo
Siroki Leotar dole ne moze nikako pobjediti, pogotovo ako to bude odlucujuce za Leotar.
Prave se male tabele sa medjusobnim omjerima tih klubova. Ako su imali sva 3 meca nerijeseno onda se gol u gostima pika duplo. Siroki je tu najbolje prosao pa bi biloElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:11Glede ove prve opcije uzmimo, da sve bude tako osim da Zeljkan upise 6 bodova. Nek recimo remiziraju sa Slobodom u zadnjem kolu, imali bi 3 ekipe na 4 mjestu sa 51 bodom, sta tu onda odlucuje tito te yeboCora1946 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:07Ako bi konkurentima upisali maksimalan broj bodova, 3 boda nas sigurno vode u Europu cak i ako bi izgubili od Veleza i dobili Igman pod uslovom da zrinjski uzme kup.
1) Zrinjski
2) Borac
3) Zeljo 53
4) Sarajevo 52
5) Siroki 51
6) Velez 51
Sa 4 boda i da kone osvoje svih 6 imali bi isto bodova i odlucivala bi gol razlika
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 53
4) Zeljo 53
5) Siroki 51
6) Velez 49
Sa 6 bodova ostajemo treci i ako Bog da da bude ova treca opcija![]()
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 55
4) Zeljo 53
5) Siroki 51
6) Velez 48![]()
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 52
4) Siroki 51
5) Zeljo 51
6) Velez 51
90!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lazni ce lagano da izdominiraju u Kupu, ne moze njima Velez nista posebno.
Mi svakako trebamo da idemo na pobjede i tako ne brigamo sta i kako.
Mi svakako trebamo da idemo na pobjede i tako ne brigamo sta i kako.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Yebo ekipu koja računa na tuđi umor.
Jest eto Slobodi se stima opstanak, a Leotar igra slovensku ligu, naguzit ce ih sudije zadnje kolo ko mlade majmune, ovaj penal im je dat da im se oci zamazu
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Da nije Bordo prijatelja mi bi davno bilo kao Celik.
Sjecam se prvog sastanka u gradu u onom kaficu, ja mislim El Kasbah. Jaka ekipa koji su spasili Sarajevo, to je cinjenica. Tako je barem bilo na pocetku, i to treba postovati, a ko je sad tamo nemam pojma.
Sjecam se prvog sastanka u gradu u onom kaficu, ja mislim El Kasbah. Jaka ekipa koji su spasili Sarajevo, to je cinjenica. Tako je barem bilo na pocetku, i to treba postovati, a ko je sad tamo nemam pojma.
Zrinjski ce razgulit veleza u finalu kupa.
-
- Kontakt:
Tako je, zbog kradje koja ih ceka sada u Banja Luci.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Super je ovo na kraju ispalo,prije Borca sam mislio da ce nam 6 bodova u zadnja cetiri kola biti mjera za Evropu,ovako smo i sa 4 u te 4 utakmice tamo(a mozda i manje ko zna
,kako nam konkurenti igraju ni to nije iskljuceno)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bilo i prošlo. Nek se malo pitaju samo zaposleni u fudbalskom klubu Sarajevo; pogotovo onda kad se dovede ozbiljan direktor/direktorica. Mahala je najveca rak rana svih neuspjesnih velikih klubova.bibula je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:28Da nije Bordo prijatelja mi bi davno bilo kao Celik.
Scena koja opisuje nasa planiranja za zadnja dva kola

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Imamo sad dobru situaciju. Jedino da Velez dobije u kupu pa onda i nas u nedjelju, e onda nam opet gori. Pod ualovom da kone perfektno odigraju oba kola.
Ali to je malo vjerovatan scenario.
Ne treba se puno pouzdati u taj umor, izaci jako ko da je finale LP u Vrapcicima i izboriti Evropu konacno!
Ali to je malo vjerovatan scenario.
Ne treba se puno pouzdati u taj umor, izaci jako ko da je finale LP u Vrapcicima i izboriti Evropu konacno!
Kad igramo sa velezom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sve utakmice zadnja dva kola se igraju nedjeljom u 17:00
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I ovaj Bukvić se ovdje prizivao...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nisu im u Tuzli zaboravili maj 2012 kad su onako ofirno pustili Leotar u Trebinju i zbog toga je Sloboda ispala iz lige. Koje li ironije, Bukvic je tu cirkus utakmicu branio za kone

Trenutno korisnika/ca: 061657451, crnehorde, Google Adsense [Bot], greenwood, Konzerva, muhamedhulk, Tatamata1946 i 92 gosta.