Premijer liga BiH - aktuelno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitarima je bitno da mi ne odemo u Evropu , a zamislite da se okrene sistuacija. Velez izgubi kup (sto je realno) , Velez dobije Sarajevo u prvenstvu (sto je 50-50). U zadnjem kolu sve je moguce ,a najgore je onim sto moraju dobiti.Mozda padne osveta od Husrefa ,ako Igman ne dobije TC 

Baš je realno da se ovako nešto poklopi a najrealnije je da vas Sloboda uzme i opet pušionaTMmanija2012 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:48Pitarima je bitno da mi ne odemo u Evropu , a zamislite da se okrene sistuacija. Velez izgubi kup (sto je realno) , Velez dobije Sarajevo u prvenstvu (sto je 50-50). U zadnjem kolu sve je moguce ,a najgore je onim sto moraju dobiti.Mozda padne osveta od Husrefa ,ako Igman ne dobije TC![]()
Boli nas qrac,uživamo kako prosite i kako se raspadate i dabogda dok postojite slavili bod protiv velikana
Boli dva puta gol u zadnjim sekundama. Jos par miliona ulozite, mozda se odbranite.
Haj bgt iskreno reci, kako si ti reagovo kad je opet u 96 minuti pao gol?
utakmica Sloboda Zeljeznicar ce biti utakmica decenije u PLBiH!
je8o finale lige sampiona koliko se radujem toj utakmici
je8o finale lige sampiona koliko se radujem toj utakmici

Joj debila, mi se trebamo odbraniti
Ybo majku ko da smo mi izgubili derbi, a oni ispred nas na tabeli, i placaju odstete za igrace
Pu raspali se dabogda, yebem vas u usta mitomanska
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Uložit ćemo jer imamo i opet biti ispred vas i gledati kako prosjačite,mi prodajemo Dala i još jednog i opet trošimo kao i ove sezone a vi opet na sergiju
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 15 maj 2023, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mi osiguravamo Evropu u sljedećem kolu i lagano pustiti Slobodu u zadnjem 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bitno je da nam egzistencija ne visi u zraku i da morate popušiti 100 qrčeva da vam potpišu reprogram da bi dobili licencu i opet gospodar familije natjera na prosjačenje jer neće da potpiše reprogram zbog plave filozofije
-
- Kontakt:
Nece Zeljkan ni Posusje dobiti. Mislim da su iskoristili svo podanistvo savezu za jos jednu pomoc sudija
Zrinjski osvaja kup u srijedu.
Sarajevo pobjedi ili neriješeno protiv Veleža
Željo pobjedi Posušja
Široki i Sloga neriješeno
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Cestitke Slobodi..sto se ostatka szone tice,nadam se da cemo nastaviti ovako,kao i Zrinjski i mi sto radimo....Nema sklanjanja,prodaje bodova i guzice,ali izvedem igrace (kao juce),koji su imali manju minutazu u dosadasnjem toku prvenstva...Nadam se da ce tako biti i protiv Slobode u Banjaluci
Postujem dva pravila...nema sklanjanja,i prodaje guzova...pogotovo kuci...ali,ako ti ne trebaju bodovi,ne zamjeraj se onome kome trebaju...Od mene dovoljno sto odmorim 7,8 igraca...Ovi sto izadju,nek igraju kako najbolje znaju..ako je protivniku i to malo,do njega je,nije do mene
Postujem dva pravila...nema sklanjanja,i prodaje guzova...pogotovo kuci...ali,ako ti ne trebaju bodovi,ne zamjeraj se onome kome trebaju...Od mene dovoljno sto odmorim 7,8 igraca...Ovi sto izadju,nek igraju kako najbolje znaju..ako je protivniku i to malo,do njega je,nije do mene
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 15 maj 2023, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Joj al vrijeme proleti. Ko da je jucer bilo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.