Sto je ovdje smjesno?
U dvojnici sam

Ne znam na sto kolega misli,ako ti se da moze i PP.MostarskiSin je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:29Hvala Khabiriju na 30 kupljenih donatorskih ulaznica za Crvenu Noc. Jesi derpe ali si gospodin za razliku od simpatizera tvog kluba, cast izuzecima.
@Antipolitika je li istina za Sulentu? Da ne ulazim u detalje, ne da mi se tipkati, pretpostavljam da znas na sta mislim.
Kabiri je normala lik pomaze gdje stigne bez obzira koja je strana sport ili manifestacijaMostarskiSin je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:29Hvala Khabiriju na 30 kupljenih donatorskih ulaznica za Crvenu Noc. Jesi derpe ali si gospodin za razliku od simpatizera tvog kluba, cast izuzecima.
@Antipolitika je li istina za Sulentu? Da ne ulazim u detalje, ne da mi se tipkati, pretpostavljam da znas na sta mislim.
Prića se da su rođeni odbili novce od Kabiria..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:29Kabiri je normala lik pomaze gdje stigne bez obzira koja je strana sport ili manifestacijaMostarskiSin je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:29Hvala Khabiriju na 30 kupljenih donatorskih ulaznica za Crvenu Noc. Jesi derpe ali si gospodin za razliku od simpatizera tvog kluba, cast izuzecima.
@Antipolitika je li istina za Sulentu? Da ne ulazim u detalje, ne da mi se tipkati, pretpostavljam da znas na sta mislim.Sada sto je u masini zbog seksualnog opredjeljenja stvar mostarske svakodnevnice gdje niko nikome ne valja
![]()
Za ulaznice ako je istina![]()
Bogme ste jeftini.
Pa pregledaj postove od svojih...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:49Zasto ce odbiti novce ako je istina da je izrazio zelju da kupi karte. Puno zlobe majstore zraci iz tebe![]()
Kralju opusti se ako neko nesto ovdje napise sigurno je to da te ujedemiki651 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:53Pa pregledaj postove od svojih...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:49Zasto ce odbiti novce ako je istina da je izrazio zelju da kupi karte. Puno zlobe majstore zraci iz tebe![]()
****, židov, lopov igrač hdz..
Vidi čuda sad valja kad ubaci koju marku.
jeftini ste.
Znači od sada je ljudina dobrotvor do nekog vremena.
Pa onda opet lopov židov igrač hdz..
Pa onda opet vam baci mrvice pa opet ljudina dobrotvor.
Tuga na što ste spali.
Kako ti kažeš i opusti se.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:00Kralju opusti se ako neko nesto ovdje napise sigurno je to da te ujedemiki651 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:53Pa pregledaj postove od svojih...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:49Zasto ce odbiti novce ako je istina da je izrazio zelju da kupi karte. Puno zlobe majstore zraci iz tebe![]()
****, židov, lopov igrač hdz..
Vidi čuda sad valja kad ubaci koju marku.
jeftini ste.
Znači od sada je ljudina dobrotvor do nekog vremena.
Pa onda opet lopov židov igrač hdz..
Pa onda opet vam baci mrvice pa opet ljudina dobrotvor.
Tuga na što ste spali.i sumnjam da ga je neko od nasih zvao sigurno je sam izrazio zelju
mozda se presalta nakon ove prodaje karata
![]()
I sta ovo treba da bude kao prc nama? Hajvana je uvijek bilo i bice sto prodaju karte po duplim ili jos vecim cijenama za sta im treba yebat mater, a neko prodaje kartu/e jer ne moze da ode na utakmicu
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:53
Sektor F na istoku je odmah uz sjever znaci to je dio gdje su njihove karte. Isti neki debil sto prodaje kao ovaj nas![]()
Sto ne stavis ime i prezime osobe sto prodaje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.