FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene zanimaju samo scenariji gdje ce s.m.r.a.d.o.v.i sa grbavice ostat bez evrope!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
https://www.transfermarkt.com/ljuban-cr ... ler/238474
Istice mu ugovor, dati koliko trazi. Jedan od bivsih igraca koje bi uvijek vratio. Jedino sto je "stranac"..
Istice mu ugovor, dati koliko trazi. Jedan od bivsih igraca koje bi uvijek vratio. Jedino sto je "stranac"..
U Tuzli sigurno nece bodove odnijeti, Sloboda je zavrsila stvari. Za Posusje neznam !
U novi boj ...
Obzirom na povredu, dobro je ovo. Eh da je samo zdrav...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mislim da je rođen u Capljini.nokee je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:08https://www.transfermarkt.com/ljuban-cr ... ler/238474
Ma nece ni posusje doci skinutih gaca na grbavicu. Imaju oni konja za trku, pitanje dokle ce nafakasi imati srece da daju onakve golove u zadnjim minutama. Problem je sto ni siroki ni velez ne mogu upisati maksimalan broj bodova u zadnja dva kola, mogu ali vrlo tesko. Zato ja navijam za velez

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
U pravu si, mogu se njemu papiri zavrsiti ako vec nema plus slobodan. On bi bio top!Lucas je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:13Mislim da je rođen u Capljini.nokee je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:08https://www.transfermarkt.com/ljuban-cr ... ler/238474
Dobro pimpla, valjda nije istegao ovdje sta..

Salim se, dobar je Avram igrac nema sta. Pitanje jeste koliko on stvarno moze u kontinuitetu igrati.
A ako ovdje trenira ne znaci da nije imao neku sitniju povredu pa ga nije bilo. Kazem onako, nemam informaciju..
Jbg ne mozemo znati dok mu se ne pruzi nekoliko utakmica u kontinuitetu. Ostalo je sve nagadjanje.nokee je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:21
Dobro pimpla, valjda nije istegao ovdje sta..
Salim se, dobar je Avram igrac nema sta. Pitanje jeste koliko on stvarno moze u kontinuitetu igrati.
A ako ovdje trenira ne znaci da nije imao neku sitniju povredu pa ga nije bilo. Kazem onako, nemam informaciju..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Vise sam mislio na kontinuitet da je zdrav. Iskreno ne vjerujem da ga je ostavio na tribinama zadnje utakmice da nije imao neku manju povredu. Onda je Mirza debil na kvadrat. Ako ga stavi u Mostaru onda je vjerovatno imao blazu povredu.
Nagadjanje jbg glupo je sto nema neki sedmicni ili u 2 sedmice klip sa zdravstvenim biltenom..
Nagadjanje jbg glupo je sto nema neki sedmicni ili u 2 sedmice klip sa zdravstvenim biltenom..
To da gol u gostima vazi duplo ukinuto je jos prosle sezone. A sto se tice svih kombinacija, treba prvo sacekati finale kupa. Ako Zrinjski osvoji, onda nas i jedna pobjeda vodi u Evropu.Cora1946 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:20Prave se male tabele sa medjusobnim omjerima tih klubova. Ako su imali sva 3 meca nerijeseno onda se gol u gostima pika duplo. Siroki je tu najbolje prosao pa bi biloElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:11Glede ove prve opcije uzmimo, da sve bude tako osim da Zeljkan upise 6 bodova. Nek recimo remiziraju sa Slobodom u zadnjem kolu, imali bi 3 ekipe na 4 mjestu sa 51 bodom, sta tu onda odlucuje tito te yeboCora1946 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:07Ako bi konkurentima upisali maksimalan broj bodova, 3 boda nas sigurno vode u Europu cak i ako bi izgubili od Veleza i dobili Igman pod uslovom da zrinjski uzme kup.
1) Zrinjski
2) Borac
3) Zeljo 53
4) Sarajevo 52
5) Siroki 51
6) Velez 51
Sa 4 boda i da kone osvoje svih 6 imali bi isto bodova i odlucivala bi gol razlika
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 53
4) Zeljo 53
5) Siroki 51
6) Velez 49
Sa 6 bodova ostajemo treci i ako Bog da da bude ova treca opcija![]()
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 55
4) Zeljo 53
5) Siroki 51
6) Velez 48![]()
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 52
4) Siroki 51
5) Zeljo 51
6) Velez 51
Ako Velez osvoji, onda nam za sigurnost trebaju dvije pobjede (pod pretpostavkom da ce kone dobiti i Posusje i Slobodu). Moje misljenje je da Velez tesko moze nesto Zrinjskom, ali polako: veliki je ulog, derbi, a i Velez ce imati ogromnu podrsku.
Steta sto ove dileme nismo otklonili na derbiju, ali sta da se radi. Sami odlucujemo o sebi!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Najboja solucija i kombinacija za nas da Velez osvoji kup i "pod umorom" izgube protiv nas
Samo da ovi smradovi koji se citavu sezonu provlace ne igraju Evropu
Ako Zrinjski osvoji onda nam matematicki trebaju 2 boda(2 X-a ili pobjeda protiv Igmana)za Evropu.I to pod uslovom da Velez i Siroki osvoje 6/6.Znaci ako Zrinjski osvoji onda vec u srijedu mozemo reci da smo izborili Evropu jer to je 100% zavrsena prica,mada ja sam vise za ovu prvu opciju u kojoj bi Velez osvojio

Samo da ovi smradovi koji se citavu sezonu provlace ne igraju Evropu
Ako Zrinjski osvoji onda nam matematicki trebaju 2 boda(2 X-a ili pobjeda protiv Igmana)za Evropu.I to pod uslovom da Velez i Siroki osvoje 6/6.Znaci ako Zrinjski osvoji onda vec u srijedu mozemo reci da smo izborili Evropu jer to je 100% zavrsena prica,mada ja sam vise za ovu prvu opciju u kojoj bi Velez osvojio

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Doslovno smo isto prošlipjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:36Tako je, zbog kradje koja ih ceka sada u Banja Luci.
NO FEAR
Šta se dočekalo da Joker i kompanija hvale Dala, pa koji ste vi beskičmenjaci. Nemate stida sekunde
Kada je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:40To da gol u gostima vazi duplo ukinuto je jos prosle sezone. A sto se tice svih kombinacija, treba prvo sacekati finale kupa. Ako Zrinjski osvoji, onda nas i jedna pobjeda vodi u Evropu.Cora1946 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:20Prave se male tabele sa medjusobnim omjerima tih klubova. Ako su imali sva 3 meca nerijeseno onda se gol u gostima pika duplo. Siroki je tu najbolje prosao pa bi biloElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:11
Glede ove prve opcije uzmimo, da sve bude tako osim da Zeljkan upise 6 bodova. Nek recimo remiziraju sa Slobodom u zadnjem kolu, imali bi 3 ekipe na 4 mjestu sa 51 bodom, sta tu onda odlucuje tito te yebo![]()
1) Zrinjski
2) Borac
3) Sarajevo 52
4) Siroki 51
5) Zeljo 51
6) Velez 51
Ako Velez osvoji, onda nam za sigurnost trebaju dvije pobjede (pod pretpostavkom da ce kone dobiti i Posusje i Slobodu). Moje misljenje je da Velez tesko moze nesto Zrinjskom, ali polako: veliki je ulog, derbi, a i Velez ce imati ogromnu podrsku.
Steta sto ove dileme nismo otklonili na derbiju, ali sta da se radi. Sami odlucujemo o sebi!
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa.
Ovo je objavljeno prije par dana u Oslobodjenju
90!
-
- Kontakt:
Nemoj tako oni su jedini navijaci, mi smo glupi ko neka stvar. Pa makar i pisali neke prijedloge koje niko ne mora prihvatiti. Njih 5-6 ovdje je za povratiti.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Mene je isto zacudilo da su tu gol u gostima pika, ali eto 5 izvora 3 razlicite info.Cora1946 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:02Kada je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:40To da gol u gostima vazi duplo ukinuto je jos prosle sezone. A sto se tice svih kombinacija, treba prvo sacekati finale kupa. Ako Zrinjski osvoji, onda nas i jedna pobjeda vodi u Evropu.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ja ti ne rekoh danas da si glup, iako ti je onaj post za horde bio maksimalno nebulozan, ali hajde. Ovaj dio za Dalaru je ovaj lik sanjao ili trola.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:09Nemoj tako oni su jedini navijaci, mi smo glupi ko neka stvar. Pa makar i pisali neke prijedloge koje niko ne mora prihvatiti. Njih 5-6 ovdje je za povratiti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Primjer kona i listice ove sezone:pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:11Mene je isto zacudilo da su tu gol u gostima pika, ali eto 5 izvora 3 razlicite info.Cora1946 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:02Kada je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:40
To da gol u gostima vazi duplo ukinuto je jos prosle sezone. A sto se tice svih kombinacija, treba prvo sacekati finale kupa. Ako Zrinjski osvoji, onda nas i jedna pobjeda vodi u Evropu.
Zeljeznicar - Siroki 1:0
Siroki - Zeljeznicar 1:0
Zeljeznicar - Siroki 1:1
Bodovi Zeljeznicar 4
Bodovi Siroki 4
I zeljo i siroki su postigli po 2 gola i primili po 2 gola ali zbog ove utakmice na grbavici 1:1 sirokom se taj 1 gol pika kao 2 i tu bi bila prednost sirokog ako bi imali isti broj bodova
90!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, bosnas_, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, nedimmmm1337, rimljanin90 i 56 gostiju.